Telefon alacağım sizce hangisi? X6-N97

Sponsorlu Bağlantılar

cortex47

cortex47

Üye
N97 32 GB'lik bir dahili hafızaya sahipken X6 16 GB'lik bir dahili hafızaya sahip. N97'ye 16 GB dha hafız kartı takılıo ama X6'da böle bişi yoq hafıza kartı takılmıo yani N97 48 GB'lik bir harddisc'e sahipken X6 16 GB'da kalıo.. vede N97 (3.5'')'likbir ekrana sahpken X6 (3.2'')'lik bir ekrana sahip.. bnde N97 al çok ii bir telefon :)

arkadaşım bu nası bir yanlış bilgi topluluğu böyle, bir kere X&'nın 32 gb'lık versiyonu var, ayrıca hafıza kartı da takılabiliyor.

Captain

Üye
n97 bence de iyidir :oke:

emr-erock

emr-erock

Üye
tabiki n97

serdar3435

Üye
x6-00 problemli n97 desen bilmiyorum fakat bugün serviste 3 adet gördüm kvk servisin de....

mxlancer

Üye
x6 kullanıyorum süper tel n97den daha renkli

gbphakan

Üye
n8 al kardeş bir kere al

orhun666

Üye
x6 bnce

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
SAMSUNG WAWEYİ ÖNERİİRİM

ozaerden

Üye
Kardeşim anladığım kadarıyla pahalı bir telefon düşünüyorsun ve henüz almadıysan şiddetle Nokia N8 veya Samsung Wave almanı öneririm. Ancak iki telefondan birisini istiyorsan X6 her zaman bir tık öndedir. Tavsiyemi dikkate al n97 pişman olmana neden olmaz ancak X6 beklentilerini karşılar. ;)

cengiz çiç

Üye
telefon almak isteyenler eyer sony ericsson kullanmak isterseniz sony ericsson satio modeli çok iyi hemde x6 la aynı fiyatta 12 mp kamerası var tipi çok güzel bir telefon ama ben nerde satıldıgını bulamıyorum

luboven

Üye
x6 nın fotoraf cekimi gece cok güzel n97 nin kamea ile flas hatalı montajı nedeniyle flaşın ısıgı lensin önine beyaz bu gibi parlıyo resimler gece bi tarafı sisli gibi cıkıyor netlini kaybediyo ben 2 sinide kulandım n97 de fm verici var x6 da yok ikiside aynı ayarda gibi kaar senin x6 var bende suan bende n8 düsünüyorum ama n97 x6 ikiside güzel

--------------- Ekleme ---------------

n900 bılasma iletim sistemi desik her programı kuramasın

hakancelik06

Üye
benim tavsiyem x6 tabiki

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikiside değill git bi samsung galaxy fit al bak keyfine

Üst Alt