Telefon alacağım sizce hangisi? X6-N97

Sponsorlu Bağlantılar

echb0x

Üye
n97 derim bende ;)

cortex47

cortex47

Üye
n97 x6 ile özellik olarak kafa kafaya ama x6'da kapasitif ekran var sanıyorum, yani multi-touch desteği olabilir, yoksa da her an bir güncellemeyle gelebilir.

61semih

61semih

Üye
herzaman en son cıkan tel modeli tercih edilmeli x6 daha zarif ayrıca daha ince!!!

tsp777

Üye
bence n 97 ben de kullanıyorum ve gercekten memnunum

Meatat

Üye
banada x6 gibi geliyor n900 de iyidir fakat nokia n900 de bulunan maemo işletim sistemini artık kullanmayacağını duyurdu artık symbianın yeni sürümlerine odaklanacaklarmış zaten bir kaç video da çıktı biraz araştırırsan görürsün yani maemolu cihaz alırsan ortada kalabilirsin :)

merty24

merty24

Üye
alacaksan x6 al ama

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Tabiikide X6 :oke:

willrock

willrock

Üye
X6:2592*1944 N97: 2584*1938 Resim çözünürlükleri kullanıyor. X6 Foto ve ekran açısından daha renkli
X6'nın görünümü daha iyi
n97 sürgülü kapak olduğundan olduğundan mutlaka sıkıntı yaratır.
X6 xpress müsic serisini en üstü olduğundan daha iyi ses sistemine sahiptir.
Kısacası X6 derim arkadaş bende Bu modeli alıyorum yakında.

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
Ortak karar=??
Tabikide X6 :oke:

baranas

Üye
1 ay içinde gelecek diyorlar noki ya sordum (bayisine)

serkankay

Üye
banada x6 gibi geliyor n900 de iyidir fakat nokia n900 de bulunan maemo işletim sistemini artık kullanmayacağını duyurdu artık symbianın yeni sürümlerine odaklanacaklarmış zaten bir kaç video da çıktı biraz araştırırsan görürsün yani maemolu cihaz alırsan ortada kalabilirsin :)

Oda nerden çıktı meego yeni tanıtıldı(maemo+intel) ve ilk göreceğimiz tel olarakta n900 gösteriliyor bence nokianın şu an en gelecek vaadeden telefonu n900..
Soruyu soran arkadaşa: sen kararını en başta vermişsin zaten ama bence nokianın üst sınıf modelleri kullanıcıya cok sey vaadetsede hıc bırı tatmın edıcı noktada değil, alacaksan madem yurtdışından getirme şansın var biraz daha araştır htc olsun iphone olsun...samsung olsun... Birde google ın telefonu vardı nexus varda var...

akkel

Üye
2 aydır x6 kullanıyorum. Gold bilgsyr dan aldım. macaristan üretimi ve ne turkcell,ne ofis dosyaları ne de flash desteği var. 2 ayda zar zor alıştım. ekran dokunmatiği çok iyi ve hassas ama çok sık restart atıyor makine. iternette sıkışınca da ekranı kilitliyor ve sadece pili çıkarınca tekrar çalışıyor. gövde de defolu geldi zaten sağ kenar tuş takımı metal çerçevesi ve camı arasında 1mm açıklık var, içini görebiliyorum. gold dan alırken aklınızda olsun.

wolf90

Üye
n97 mini en iyisi. çünkü her ikisine de kullandım.x6 dan kesinlikle verim alamazsın.n97 mini hayatımda kullandığım en iyi telefon bundan daha iyisi çıkana kadar piyasada bulunan en güzel ve kullanuşlı,parasının hakkını layıkıyla veren bir telefon.x6 berbat bir telefon sadece görnüşü güzel başka birşeye yaramaz.tabi özellik olrak aynı olabilir. ama iş bir kullanmaya geldiğinde n97 mini rakipsiz.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Xperia x10'a veya HTC'lere baktın mı Hİç ?

speed944

speed944

Üye
e tabıkı x 6 kapazatif ekranı yeter n97 tam bır hayal kırıklıgı

zerzul

Üye
Arkadaşlar ben derim en iyisi herkez ((( N8 ))) beklesin hepsine 10 basar

keskinler_37

keskinler_37

Üye
X6 Herşeyiyle çok güzel

serkanot