Telefon Tavsiyesi 1100 Liraya hangi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

lovezenit

lovezenit

Üye
    Konu Sahibi
1100 Liraya hangi telefon
1100 Lira bütçem var, 4s alacaktım ama eskidi diye kimse önermedi, sizce hangi telefonu almalıyım
Samsung S4 mini, LG G2, Sony xperia sp, Sony xperia m2 ve samsung g710 galaxy grand modellerini beğendik ama kararsız kaldık. Öneride bulunursanız sevinirim.

Ritchie88

Ritchie88

Üye
Lg g2 diğerlerinden çok daha iyi emin ol, kardesim kullaniyor, memnun. Daha ucuza getirmek istiyorsan s4 mini 2. Tercih olabilir

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bende, aynen LG G2 veya S4 Mini öneriyorum

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
S4 Mini yada G2 kardesim

oznkrts

oznkrts

Üye
S4 mini almanı tavsiye etmem saydıkların içinde en iyi seçenek lg g2 ama bunların dışnda lumia 830 ve 925 e bakmanı öneririm 830 tahminen senin bütçene yakın 1200-1400 arası çıkacak

ErenMSC

Üye
Lumia ?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Şimdiki kullandığın telefon hangisi?
Çünkü mesela her gün telefonunu flashlayan birisiysen ne ios nede wp seni tatmin eder.
Yada mesela çok çeşitli oyunlar ve en yeni uygulamaları kuran birisiysen wp semi yine tatmin etmez. Bence biraz telefonunu sanıl kullandığını yazsan sana daha iyi yardım edilebilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Casper via v8 veya g2

lovezenit

lovezenit

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar blackberrynin çok eski bir modelini kullanıyorum.altı yedi yılda bir telefon alan birisiyim.aklımı kurcalayan bir soru daha var mesela ıphone 4s alınca bu yeni ıphone 6 çıkınca vs sürümler iyileştikçe problemmi oluyor?yani telefon çöpmü oluyor?garanti açısından çok tavsiye ettilerde o yüzden soruyorum. lg g2 yi öncelikli düşüneceğim teşekkür ederim cevaplayan herkese:)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Aralarında LG G2. iPhone 4s eskidi artık ve geride kaldı günümüzün telefonlarına göre.

MaxipmaN

Üye
4s 8gb bi de o fiyata evlat olsa sevilmez :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
NEXUS

NEXUS

Üye
bence 400 lira daha ekle , nexus x(6) nın çıkmasını bekle , nexusların çıkış fiyatı 1400 oluyor. hem güncelleme sıkıntısı yaşamassın , hem son sürümü kullanır hemde çok hızlı bir cihaza sahip olursun. kamera ve pil sorunuda ortadan kalkıyor.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Elbette bu tercihler Arasında en iyi seçim LG G2 olur.iphone 4s iyi cihazdı fakat Ömrü doldu artık.Uzun süre telefon değiştirmeyen birisi isen içindeki donanım seni uzun süre götürür.Bence Sony sp s4 mini ki özelde Sony compactlar dışında hiç bir miniye dahi bakma.Lg g2 iyi seçim olur :)

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
ikinci el iPhone 5 5s bakmanı tavsiye ederim

98farom98

98farom98

Üye
Aralarından en iyisi LG G2 hafıza sorun dersen 32 GB lık al

lovezenit

lovezenit

Üye
    Konu Sahibi