PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
ace yi listeden eledim o zaman x5 in yanında çok sönük kalıyor... video çekiminde bile solluyor.
x5 den hepsiburadadan almayı düşünüyorum.inşallah istediğim gibi çıkar
bu arada kimse cevap vermemiş tekrar soruyorum
dokunmatikte bastırınca 5800 gibi ekran eziliyormu? ve iphone kadar hassasmı?
Yok arkadaşım ne ezilmesi.İphone kadar hassas çünkü aynı teknolojiyi kullanıyor.Şimdiden hayırlısı olsun.Memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.
eziliyor dememden kastım ekranın plastik olması. keşke cam ekran veya gorilla glass kullansalarmış.çizilmeyi önlerdi
ama tabi bununda çözümü var bir tane ekran koruyucu alıp takmak
----------Eklendi @ 00:44:49 ---------- Yazıldı @ 00:42:36 ----------
ha bu arada telefonun ses çıkışı nasıl? 5800 ile karşılaştırıldığında?(hoparlör sesi)
Anladım demek istediğinizi sıkıntı yok yani ekranda merak etmeyin keşke öyle olsaydı ama öyle olsaydı fiyat artardıTelefonun ses çıkışı yeterli düzeyde hatta gayet iyi ama 5800 la karşılaştırma imkanım olmadı.
birde son soru
x5 in menüsü sanırım numaralı değil yani bir arkadaşımda galaxy s ı9000 var menüler sağa sola kaydırılıyor yukardada numarası yazıyor.x5 ise videolarda yanlış görmediysem aşağı doğru kaydırılıyor.
şimdi benim anlatmak istediğim bu olay root denen zımbırtı ile halledilebilirmi?
Root a fln gerek yok arkadaşım mesela ben go launcher kullanıyorum yana doğru kayıyor menü istediğin gibide ayarlayabiliyosun geçiş animasyonları falan herşeyi düzenleyebiliyosun yani
vay anassınıandroid bu kadarmı özgür yaw
zaten ben arkadaştaki "canlı duvar kağıdı"nı görünce bile aşık olmuştum buna
symbianda nerdeee
Timden alıcam nşallah bugün gelirse tabiliArkadaşlar bu huawei ye dandik çin malı demeyelim hemen(ilk mesajı düzeltiyorum)dünya teleminilakasyon lideriymiş bu markaçin ama kaliteli çin ----------Eklendi @ 23:45:02 ---------- Yazıldı @ 23:44:22 ----------ayrıca 1.8 ghz ye overclock ta ediliyormuş ama adreno 205 olunca ne fark edecek o ayrı----------Eklendi @ 23:45:28 ---------- Yazıldı @ 23:45:02 ----------nerden almayı düşünüyorsun?
Timden alıcam nşallah bugün gelirse tabili
Kamera 5 mp diyen forumdaşlar kamera yazılımsal olarak 5 mp ama donanımsal olarak düşük yani yazılımsal ve donanımsal olarak uyuşmuyor.
Bu yüzden fotğraflar kalitesiz oiuyor
gördünmü yola geldin, sen aylar önce ilk defa c6-01 almalımıyım diye sorduğunda ideos x5 i önermiştim kabul etmemiştin, şimdi x5 alcam diyorsun. Bence kararını değiştirme ben bazen n8 yerine ideos x5'im olsaydı diyorum, hem yarı fiyatı hem daha çok uygulama. Kamerası resim konusunda iyi fakat video çok kalitesiz, 720p videolarda kasma yapıyor (çekerken), renkler aşırı canlı (lens kalitesiz). Youtube da n8 ve ideos x5 in bir video çekim performansı karşılaştırması var, n8 i izlerken, tüm renkler doğal renginde, ideos x5 te renkler çok çok canlı, birde kasıyor. 720p çekmiyecem napayım ben hd videoyu dersen kesinlikle ideos x5 al, düşünme bile.
720p videolarda kasma yapmasının sebebi yanında gelen sd kartın class'ının düşük olması sanırım.
Bende Optimus Black ile video çekerken sürekli tekliyordu, kare atlamalar falan.
Class 10 SD kart aldım sorun kalmadı, belki onla alakalıdır..
zaten telefonu sevdimtipide güzel özellikleride beni tek (halen daha) kuşkulandıran nokta marka inşallah trident anycool vb gibi çıkmaz
doğru oda olabilir...
arkadaslarlar timlerde nakit fiyati ne kadar nakite indirim yapiyorlarmi
Kamera 5 mp diyen forumdaşlar kamera yazılımsal olarak 5 mp ama donanımsal olarak düşük yani yazılımsal ve donanımsal olarak uyuşmuyor.
Bu yüzden fotğraflar kalitesiz oiuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?