PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonu oyun,ve android olduğu için almayı düşünüyorum hakkaten o kadar kötümü yaw?c6-01 vazgeçtik diye pişman olmayalım?
max fiyat sınırım 600 tl en fazla 20 tl daha çıkabilirim oda babamın yardımıyla
hazır android forumunda ikende sorayım root atmak ne oluyor? android market in tamamen açıldığını biliyorum başka ne işe yarıyor?
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Havale İndirimli: 617,76 TL 20 tl de babası vercek miş alır bunu |
nerden almayı düşünüyorsun?kardeş su videoda sev vs kalitesini görürsün inlşallah bende alıcam yarın
----------Eklendi @ 22:37:14 ---------- Yazıldı @ 22:36:44 ----------
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...s-x5-turkce-video-inceleme-buyrun-539509.html
Bu lg optimus optimus diyosunuz aklıma takıldı oyun açısından s2 mi optimus mu?Ben olsam biraz daha biriktirir 2. el Optimus Black bakardım. 700-750 arasında gidiyor 2. elleri Huawei Ideos X5'ten daha başarılı oyun konusunda, eylül ayındada 2.3 güncellemesini alacak çok daha başarılı olacak.
----------Eklendi @ 23:48:25 ---------- Yazıldı @ 23:47:36 ----------
1.8 ghz'e stabil şekilde overclock ediliyorsa iyimiş ama. Bayağı FPS artışı olur oyunlarda.
Ben olsam biraz daha biriktirir 2. el Optimus Black bakardım. 700-750 arasında gidiyor 2. elleri Huawei Ideos X5'ten daha başarılı oyun konusunda, eylül ayındada 2.3 güncellemesini alacak çok daha başarılı olacak.
----------Eklendi @ 23:48:25 ---------- Yazıldı @ 23:47:36 ----------
1.8 ghz'e stabil şekilde overclock ediliyorsa iyimiş ama. Bayağı FPS artışı olur oyunlarda.
Bu lg optimus optimus diyosunuz aklıma takıldı oyun açısından s2 mi optimus mu?
Bu lg optimus optimus diyosunuz aklıma takıldı oyun açısından s2 mi optimus mu?
600 tl f/p içinde en iyisi bu
bence orta kalitede
ses çıkışının iyi oldugunu okudum bütüm forumlarda
dokunmadi orta ekranı çabuk çiziliyor tlf alırsan jelatini sokme ve uygun ekran filmi bulman lazım
benim bu tlf vazgeciren nedenler
1 ekranında sorunlar var çok çabuk bozuluyor garantili oldugunda sorun yok
2 wifi sorun var moden seçiyor zyxel wifi çekmiyor
3 mikrofonu sorunlu bazen sesler gitmiyor
4 ekrenı tft çabuk çiziliyor koruyucu lazım
5 arka kapağı yanık kokuyor bu neden sayılmaz ama yazdım
6 kamarası 5 mp diyor ama 3 mp gibi çekiyor çok iyi değil
performansı baya iyi 1000 tl tlf kafa tutyor çoğu oyunlarıda açıyor ama bence biraz araştır kaliteli bişey al bunları forumda okudugum olumsuzluklar şahsi olarak yazmadım kesinlikle nokia alma bitti artık o tabi tlf ne amaçla kulancagınıda yazarsan ona göre tavsiyeler artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?