(Tanıtım) C6 v40.0.021 Muhteşem Yazılım Geliyor Yepyeni Özellikler !!! (Okumadan Geçmeyin)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şimdi 5800 yazılımda 5230 u geçerse kırılırım nokia ya :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yok öyle geçme değil, ekstra özelliklerde geçerse anlamında. Yani örnek olarak C6 ev ekranını 5800 v60 gibi bir versiyonla eklerse o zaman kırılırım. Yoksa v100 de çıkarsa sonuçta yine her iki telefona da aynı güncellemeleri yapıyor. Yaptığı güncellemeleri 5800 5230 diye ayırmıyor, s60v5 olarak gruplandırıyor. O yüzden 5800 e ne çıksa 5230 a da o çıkıyor.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Yok öyle geçme değil, ekstra özelliklerde geçerse anlamında. Yani örnek olarak C6 ev ekranını 5800 v60 gibi bir versiyonla eklerse o zaman kırılırım. Yoksa v100 de çıkarsa sonuçta yine her iki telefona da aynı güncellemeleri yapıyor. Yaptığı güncellemeleri 5800 5230 diye ayırmıyor, s60v5 olarak gruplandırıyor. O yüzden 5800 e ne çıksa 5230 a da o çıkıyor.

yeni yazılımda c6 nın ev ekranı olmaz nokia telefonın ilk yazılımına göre değişiklil yapar c6 veya n97 deki widgetlerin eklenmesi söz konusu değilidir :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
yeni resimler eklendi !

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkaplan resmi çok iyi uymuş. Sevdim :good:

okan_582

Üye
mehmet kardeş burdaki linkler sadece dosyalardan ibaret degilmi kalanı biz nfe den birleştirip yapmamız lazım degilmi bende 5800 var dogrumu anlamışım

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
mehmet kardeş burdaki linkler sadece dosyalardan ibaret degilmi kalanı biz nfe den birleştirip yapmamız lazım degilmi bende 5800 var dogrumu anlamışım

aynen kardeşim türkçe dili yazılım dosyaları ve modları verdim nfe ile halledeksin

okan_582

Üye
mehmet kardeş kendi telefonunda yaptın degilmi

----------Eklendi @ 16:41:48 ---------- Yazıldı @ 16:40:07 ----------

merak eettigim bunu yaptıgımda menü ve ana ekran aynı eski 5800 mı olacak yoksa c6 menüsümü

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
mehmet kardeş kendi telefonunda yaptın degilmi

----------Eklendi @ 16:41:48 ---------- Yazıldı @ 16:40:07 ----------

merak eettigim bunu yaptıgımda menü ve ana ekran aynı eski 5800 mı olacak yoksa c6 menüsümü

her şey c6 daki gibi olacak

okan_582

Üye
mehmet kardeş dün sana sorduktan sonra yükledim herşey iyi ama qklavye yok rasimin modlarından attım bu seferde telefon acılmadı yardımcı olurmusun

----------Eklendi @ 16:34:33 ---------- Yazıldı @ 16:30:17 ----------

mehmet kardeş ordasın degilmi

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
mehmet kardeş dün sana sorduktan sonra yükledim herşey iyi ama qklavye yok rasimin modlarından attım bu seferde telefon acılmadı yardımcı olurmusun

----------Eklendi @ 16:34:33 ---------- Yazıldı @ 16:30:17 ----------

mehmet kardeş ordasın degilmi
:hmmm bi bakayım dosya bulursam atayım sana dosyayı

rsm39

rsm39

Üye
super olmus web browser hem hizli hemde batarya iyi gidiyor

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Denemek lazım.

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
c6-00 rm-612 model telefon şu an itibariyle kırılabiliyor mu? var mı her hangi bir cfw arkadaşlar?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi

guilty_2121

Üye
binh24 dil paketini ekleseniz bile bir kaç dosya eksik kalıyor diyerek o dosyaların isimlerini vermiş senin paketin içinde bunlar var mı? yada yazılımda herhangi bir noktada sıkıntı var mı bununla ilgili?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar binh24'ün dil pakedini kullanmak yerine kendi dil paketlerinizi kendiniz yapın. Bende de çok hata veriyordu. Kendi dil paketimi oluşturup flashladım 1 tane sorunum bile kalmadı.

Üst Alt