Tam Destek Nokia'dan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye
benim ufakligi uyarmama ragmen pixmania.com dan 520 euroya aldi simdi binbir pisman.
dogru durust program yok
radyo programi bile cok basit favori kaydi yok frekans degistir dur isin yoksa
N9 bir dokunmatik telefon N900 gibi tablet pc degil
Nokia istedigi kadar destek yapsin bakalim nereye kadar.

Galaxy S2 alsaymis keske.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ya arkadaşlar nedir bu samsung glaxy s2 merakı ya tamam android iyidir ama daha elinizle inceleme fırsatınız olmadığı bir telefonu bile yerden yere vurabiliyorsunuz. o çok övdüğünüz mükemmel telefon glaxy s2 ne tasarım olarak ne estetiksel olarak nokia n9 ile yarışabilir. samsung aklına koyduğu tablet merakı ile batırdı bana göre cihazlarını. koca koca telefonlar elinde şık durmuyor hiç estetik değil mesaj yazma desen o biçim ne işime yaradı benim bu telefon. ha işlemcisinden tut cihazın kalitesine laf söylemem ama ben n9 ile yan yana bile koymam o aleti cebimde bile şık durmayan bir telefon için o kadar para ne demek... mersin forum da inceleme fırsatı buldum glaxy s2 yi son derece karmaşık bir yapısı var ha hız desen gayet güzel ama kavrayış olarak bile güzel değil ekran çok büyük küçük ekran ile çok hoş tasırımlar yapıyor nokia c7'im bile harikalar yaratan bir telefon olmadığı halde tasarımını çok beğeniyorum. kaldi ki siz N9'u yerden yere vuruyorsunuz. samsung yakında telefonların yanında özel çanta filan verecekler...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, NUD, Hex4d0r ve 2 diğerleri
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bir android kullanıcısı olarak kaç aydır N9'un çıkmasını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
NUD

NUD

Üye
Arkadaşlar meego işletim sistemi geliştirmeye açık ve akıllı bir yazılım eğer geliştirmeye devam ederseniz cihaz 2. hatta 3. yazılım yüklemelerine açık. Yani N9 a meego işletim sistemi haricinde dilerseniz androit(hiç gerek yok ama) dilerseniz Windows mobile 7 yükleyebiliyorsunuz. Androit i seven fan lar siz angry birds oynamaya devam edin :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
lasvetorus

lasvetorus

Üye
Arkadaşlar meego işletim sistemi geliştirmeye açık ve akıllı bir yazılım eğer geliştirmeye devam ederseniz cihaz 2. hatta 3. yazılım yüklemelerine açık. Yani N9 a meego işletim sistemi haricinde dilerseniz androit(hiç gerek yok ama) dilerseniz Windows mobile 7 yükleyebiliyorsunuz. Androit i seven fan lar siz angry birds oynamaya devam edin :)

ama her isletim sisteminin randimanli calistigi islemciler vardir.yani ne yuklenirse yuklensin meego gibi calismaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...