Konuyu açan benim.Birkaç gündür bakma fırsatım olmadı daha yeni baktım.Arkadaşın biri kaba demiş şuan telefonda olduğumdan resim koyamadım ama yarın koyarım. Yandan bir resmi var galaxy s2 n9 iphone 4 ve n8 ama aralarında sadece 2 mm olmasına rağmen n9 çok daha ince gözüküyor.Ve N9 neredeyse gs2 ile aynı(neredeyse diyorum elbette biraz daha kalın ama çook ince duruyor.)
Galaxy Note en güçlü telefon.HTc Appple felan geçemez.1.4 GHZ ARM Cortex A9 Çift çekirdek.Elbette bu cihaz N9 dan hızlıdır ama çok uçık bir fark yok.Zaten 2600 TL
Galaxy Note en güçlü telefon.HTc Appple felan geçemez.1.4 GHZ ARM Cortex A9 Çift çekirdek.Elbette bu cihaz N9 dan hızlıdır ama çok uçık bir fark yok.Zaten 2600 TL
Bal gibi de geçiyor iphone 4s dostum powervr sgx 543 mp2 diyorum sadece, bu grafik kartı tüm benchmarklarda en üste oturttu iphone'u. Htc içinse sensation xe'ye bakmanı öneririm a9 1.4ghz ve adreno 220 gpu. Note falan hikaye bu donanımların yanında.
Bal gibi de geçiyor iphone 4s dostum powervr sgx 543 mp2 diyorum sadece, bu grafik kartı tüm benchmarklarda en üste oturttu iphone'u. Htc içinse sensation xe'ye bakmanı öneririm a9 1.4ghz ve adreno 220 gpu. Note falan hikaye bu donanımların yanında.
Hakan sadece samsungu sevmiyorum. Senle bunu özelden konuşmuş olmamıza rağmen buraya taşımana şasırıyorum. Benim iddiam, htc samsungdan daha iyi telefonlar üretiyor, aksini iddia eden kördür.
Bende bu cihazı almayı düşünüyorum...
1 Ghz işlemcisi var ama kimse 1 GB rami olduğunu pek fazla belirtmemiş
Birçok akıllı telefonda 1 GB ram yok onuda belirtmek lazım ve şuanda akıllı telefonlarda en üst ram olarak 1 GB kullanılıyor ayrıca 64 GB hafızaya sahip sanırım ilk telefon...
Büyüleyici tasarımı ve ekranıylada çok şık ve güzel bir telefon...
Bu telefon çok satılırsa Nokia bu ilgiye kayıtsız kalmayıp MeeGo'ya olan desteğini arttırabilir hatta yeni MeeGo'lu telefonlarda gelebilir
benim ufakligi uyarmama ragmen pixmania.com dan 520 euroya aldi simdi binbir pisman.
dogru durust program yok
radyo programi bile cok basit favori kaydi yok frekans degistir dur isin yoksa
N9 bir dokunmatik telefon N900 gibi tablet pc degil
Nokia istedigi kadar destek yapsin bakalim nereye kadar.