TAKAS ETMELI MIYIM.. Acil bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

geceyry

Üye
    Konu Sahibi
TAKAS ETMELI MIYIM.. Acil bir soru
Arkadaşlar elimde garantisi kutusu olmayan. Ve şarji 1gün giden, ekranında biraz çizik olan ayrıca arada telefonum ahizesinde bozukluk olan ve bir kaç defa yere düşürdüğüm NOKIA C5-03 var.
Asıl sorum bu;

Samsung S 8000 jet markalı telefonla takas etmeyi düşünüyorum.
Bu samsung spot yani garantisi yok ama birebir orjinal sadece kaçak olarak gelmiş. Nokiadan sıkıldım sizce almalıyım. Samsungu elime alıp inceledim hoş bir telefonn . Ne yapayım sizce

asigsasi

asigsasi

Üye
yurt dışı cihaz ise yasal uyarı gelebilir

goktas19

goktas19

Üye
Yurt dışından geldi diyorsun... (Bence) takas etme... Sıkıldıysan Cfw at telefonuna tekrar aşık olursun :) :) :)

Uqur5445

Üye
atınca nasıl bi guzellik oluyo

geceyry

Üye
    Konu Sahibi
ama cwf nasıl atılır anlamıyorum ki bilmiyorm

goktas19

goktas19

Üye
Forumu detaylı bir şekilde incele yaparsın. Telefonun sanki baştan doğuyor. Ev ekranı sıkıntısı yok yavaşlama sorunu yok telefonun hafızası dolma sorunu istediğin şeyler var tema efekleri var güzel bir şekilde ve bunların daha fazlası forumdaki konulardaki resimlere bak anlarsın direk

alim6563

alim6563

Üye
Forumu detaylı bir şekilde incele yaparsın. Telefonun sanki baştan doğuyor. Ev ekranı sıkıntısı yok yavaşlama sorunu yok telefonun hafızası dolma sorunu istediğin şeyler var tema efekleri var güzel bir şekilde ve bunların daha fazlası forumdaki konulardaki resimlere bak anlarsın direk
cfw at diyorsunuzda c5-03'e adam akıllı 1-2 cfw çıktı onlardada c6 port yok .

goktas19

goktas19

Üye
cfw at diyorsunuzda c5-03'e adam akıllı 1-2 cfw çıktı onlardada c6 port yok .
Doğru diyorsun... Ama telefon yurt dışı değilde yurt içinden olsaydı takas et derdim ama yurt dışı...

geceyry

Üye
    Konu Sahibi
C5 03 için varmi cwf .

xcdama

Üye
ara bulursun.

Masha

Masha

Üye
Bence Samsung'u alma, led flash olmaması, pil ömrünün kısa olması ve optik zoom olmaması eksi puan. :kotu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...