famemonster16
Üye
Nokia 500 ile Nokia 603 takas etmeli miyim?
Arkadaşlar bende Nokia 500 var. Bir tanıdığımda da Nokia 603 var.
Ben Nokia 500'de oyun oynayamadığımı, sistemin daha yavaş olduğunu ve bazı uygulamaları çalıştırmadığını söyledim. O da ben Nokia 603'ü sadece arama yapmak, mesaj atmak için kullanıyorum. İstersen takas edelim ama üstüne
200 verirsin dedi.
Sizce kabul etmeli miyim? Telefonumu alalı daha 2 ay oldu ve silikon kılıfta kullandım, çizik falan yok yani. 603'de de ekran jelatini var ve pek çizik yok o da temiz kullanmış.
Bir de bu telefon bana Nokia tarafından hediye olarak geldi, garantisi falan var mı bilmiyorum içinden fatura falan da çıkmadı. Takas edersem bir sorun oluşur mu? Bunu merak ediyorum.
İyi forumlar.
Ben Nokia 500'de oyun oynayamadığımı, sistemin daha yavaş olduğunu ve bazı uygulamaları çalıştırmadığını söyledim. O da ben Nokia 603'ü sadece arama yapmak, mesaj atmak için kullanıyorum. İstersen takas edelim ama üstüne
200 verirsin dedi.Sizce kabul etmeli miyim? Telefonumu alalı daha 2 ay oldu ve silikon kılıfta kullandım, çizik falan yok yani. 603'de de ekran jelatini var ve pek çizik yok o da temiz kullanmış.
Bir de bu telefon bana Nokia tarafından hediye olarak geldi, garantisi falan var mı bilmiyorum içinden fatura falan da çıkmadı. Takas edersem bir sorun oluşur mu? Bunu merak ediyorum.
İyi forumlar.

Aslında ben de anlamadım neden verdiklerini. 
lumia gibi bir elektro şok