Nokia 500 ile Nokia 603 takas etmeli miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 ile Nokia 603 takas etmeli miyim?
Arkadaşlar bende Nokia 500 var. Bir tanıdığımda da Nokia 603 var.
Ben Nokia 500'de oyun oynayamadığımı, sistemin daha yavaş olduğunu ve bazı uygulamaları çalıştırmadığını söyledim. O da ben Nokia 603'ü sadece arama yapmak, mesaj atmak için kullanıyorum. İstersen takas edelim ama üstüne :tl: 200 verirsin dedi.

Sizce kabul etmeli miyim? Telefonumu alalı daha 2 ay oldu ve silikon kılıfta kullandım, çizik falan yok yani. 603'de de ekran jelatini var ve pek çizik yok o da temiz kullanmış.
Bir de bu telefon bana Nokia tarafından hediye olarak geldi, garantisi falan var mı bilmiyorum içinden fatura falan da çıkmadı. Takas edersem bir sorun oluşur mu? Bunu merak ediyorum.

İyi forumlar.

ANIL

ANIL

Admin
kesinlikle 603 daha iyi bir tercih bence değiştirmelisin...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
üzerine 200 tl fazla :hmmm

great14

great14

Üye
Arkadaşım şimdi durum şöyle. Nokia 500 bildiğin üzere 1ghz işlemcili fakat gpu'su yok ram'i de S^3 2. nesillere göre düşük. Nokia'nın deneme amacıyla çıkarttığı bi model olabilir mesaj,konuşma ve net için çıkarılmış bi model. Ve fiyatı 450 lira civarı. 603 ise S^3 2. nesil gpu'su çok iyi ekranı çok harika parlaklığı var internet hızı 14.4 megabite kadar çıkıyor vesaire ve 603'ün fiyatı da güvenilir sitelerden 500 liraya alınabiliyor. Böyle düşündüğümüzde 200 lira vermek mantıksız ama size nokia 500 ücretsiz geldiyse verip alabilirsiniz.

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
İşte bana ücretsiz olarak geldi o yüzden o parayı versem iyi olur mu diye sordum. Bir de dediğim gibi telefon bana Nokia tarafından hediye edildi garantisi vs. var mı bilmiyorum faturası da yok. Takas edersem bir sorun olur mu onu merak ediyorum.

asigsasi

asigsasi

Üye
200 çok fazla en fazla 100 vermelisin

ByKatre

ByKatre

Üye
Nasıl hediye ettiler bana da etsinler :ehe

asigsasi

asigsasi

Üye
İşte bana ücretsiz olarak geldi o yüzden o parayı versem iyi olur mu diye sordum. Bir de dediğim gibi telefon bana Nokia tarafından hediye edildi garantisi vs. var mı bilmiyorum faturası da yok. Takas edersem bir sorun olur mu onu merak ediyorum.

eğer kesin takas yapacaksan bunları karşı tarafada söylemen lazım yoksa ileride başın ağrır

ByKatre

ByKatre

Üye
Olum söyle işte nasıl hediye ettiler

ByKatre

ByKatre

Üye
Bana da Öyle Bir Elektro Şok Uygulasalar :hmmm

ByKatre

ByKatre

Üye
Fark Etmez Ne Demişler "Bedava Sirke Baldan Tatlıdır."

HakaN-06

HakaN-06

Üye
madem telefon bedavaya geldi max 150 tl ver al 603ü

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
telefon bedavaya geldiyse al tabi ama 200 tl biraz fazla gibi indirime gitmeye çalış

asigsasi

asigsasi

Üye
150 ideal madem bedava gelmiş

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
150den fazla verme bence.

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar indirim yaptırmaya çalışacağım. Umarım şu garanti işi de sorun olmaz. 500 kötü telefon gercekten

paşa06.40

paşa06.40

Üye
benim bi arkadaşımada kız arkadaşı 4s hediye etti way be dedim zenginlik böyle bişeymiş zaar :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...