TAKAS ETMELI MIYIM... acil bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

geceyry

Üye
    Konu Sahibi
TAKAS ETMELI MIYIM... acil bir soru
Arkadaşlar elimde garantisi kutusu olmayan. Ve şarji 1gün giden, ekranında biraz çizik olan ayrıca arada telefonum ahizesinde bozukluk olan ve bir kaç defa yere düşürdüğüm NOKIA C5-03 var.
Asıl sorum bu;

Samsung S 8000 jet markalı telefonla takas etmeyi düşünüyorum.
Bu samsung spot yani garantisi yok ama birebir orjinal sadece kaçak olarak gelmiş. Nokiadan sıkıldım sizce almalıyım. Samsungu elime alıp inceledim hoş bir telefonn . Ne yapayım sizce

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Ben Samsung u almanı tavsiye etmem.. Üstelik birde kaçak ise EMEI numarası filan kapanırsa ilerde başına iş açar o kaçak telefon. Bence Nokia dan vazgeçme.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
değiştir dicektimde şimdi kaçak olduğunu gördüm o yüzden değiştirme diyorum.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
kaçağa sakın bulaşma sonra başına vurursun

muratturan2121

Üye
kaçaksa hiç başına dert alma kekem...

geceyry

Üye
    Konu Sahibi
peki nden almamalıyım. Sonuçta bendekininde garantisi yok onunda yok

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Seninkinin garantisi yok sadece ama kayıtlı. Diğer telefon ise kaçak...belirli bi süre sonra pat diye kapanır falan uğraştırır seni kardeş..

bsliali

Üye
samsung iyi markadır ama telefon kaçak olduğundan dolayı hiç bulaşma derim:oke:

coacoa

Üye
kaçak telefon alınmaz boşver

geceyry

Üye
    Konu Sahibi
adam kapanmama garantisi veriyor. Kapanmayacak yanı telefon. Eğer kapanırsa para teslim edecek. Birde onu kayit ettiremeyiz mi. Ne kadara kayit ederler kapanırsa falan

mstf_l

mstf_l

Üye
kayit ettirilse bile jet java tabanli isletim sistemi
kamerasi degil 5 mp 3.2 performansini zorla veriyor
ayrica dokunmatigi cok kotu(ikisinde rezistif ama c5 bastirmatikse bu vurmatik :ehe)
yani kayitli bile olsa bulasma bazilari nokia ya olan killigindan degistir diyebilir ama bence hic ugrasma

y n s c n

y n s c n

Üye
Samsung Jet için değmez diye düşünüyorum..

muratm.

muratm.

Üye
ben kendim samsung s9003 jet kullanıyor. Kamerasından ve dokunmatiğinden son derece memnunum. Gayette iyi basıyor dokunmatiği özellikle nokia modelleriyle kıyaslayacaksak kamerasını ve dokunmatiğini çok daha iyi. Tabi kaçak olması eksi bir yön.

geceyry

Üye
    Konu Sahibi
bu arada benim telefon açılmıs tamir görmüş. Ama ne bozukluğu vardi bilmiyorum. Takas etmek mantıklı geliyor.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bence değiştir derim.IMEI 'den kapansa bile yeni IMEI yükletirsin.Cep telefonunda samsungu tek geçerim ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
nokia icin çok ıyı bırsey soyleyemeyecegım hocam ama kacağa bulaşta dıyecek degılım.. hıc ugrasma bencede devam et o telefonla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...