tlgcn38
Üye
Tablet PC Kullanicilarinin Birbirlerine Tavsiyeleri
Arkadaşlar malum tabletler yeni teknoloji.. Bunları kullanmakta zorlananlar ve birde kullanarak keşfedenlerimiz var..
Kullanıp keşfeden arkadaşlarımızdan , tabletini daha iyi daha fonksiyonlu kullanmak isteyen arkadaşlarımıza PROGRAM ve KULLANIM önerileri bekliyorum..
Buradan önerilerinizi paylaşırsanız güzel bir konuya ulaşmış oluruz zamanla..
Bende buraya kaydederim
1 ) Benden : Gmail kullananlar kesinlikle Gmail uygulamasını indirin pratik ve hızlı kullanım sağlıyor..
ve android chrome u kullanmalısınız..ve asla benim gibi ucuz tabletle paranızı israf etmeyin..
2 ) Symbian Türkiyeden : İnternet sitelerini teker teker takip etmek yerineGoogle
4 ) ........... ( Sizden Bekliyoruz..)
MaxiTeknolojiciler ;
Katkılarınızı bekliyorum..
Kullanıp keşfeden arkadaşlarımızdan , tabletini daha iyi daha fonksiyonlu kullanmak isteyen arkadaşlarımıza PROGRAM ve KULLANIM önerileri bekliyorum..
Buradan önerilerinizi paylaşırsanız güzel bir konuya ulaşmış oluruz zamanla..
Bende buraya kaydederim
1 ) Benden : Gmail kullananlar kesinlikle Gmail uygulamasını indirin pratik ve hızlı kullanım sağlıyor..
ve android chrome u kullanmalısınız..ve asla benim gibi ucuz tabletle paranızı israf etmeyin..
2 ) Symbian Türkiyeden : İnternet sitelerini teker teker takip etmek yerineGoogle
Currents kullanın. Çok daha keyifli.
3 ) furcin'den :
gereksiz programları özellikle cihazın her açıldığında açılan gereksiz programları ya silin yada kapatın çok fazla ram harcıyor buda cihazın performansını çok düşürüyor
4 ) ........... ( Sizden Bekliyoruz..)
MaxiTeknolojiciler ;
Katkılarınızı bekliyorum..
tablete flash bellek bağlıyorsunuz 

ama her telefonun tabletin vs. kendi romu olur başka rom yüklersen brick olur açılmaz. Root ise telefonun tüm yetkilerini ele geçiriyorsunuz işlemci hızını arttırıp azaltabiliyorsunuz gömülü uygulamaları silebiliyorsunuz vs.