Tablet PC Kullanicilarinin Birbirlerine Tavsiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Tablet PC Kullanicilarinin Birbirlerine Tavsiyeleri
Arkadaşlar malum tabletler yeni teknoloji.. Bunları kullanmakta zorlananlar ve birde kullanarak keşfedenlerimiz var..

Kullanıp keşfeden arkadaşlarımızdan , tabletini daha iyi daha fonksiyonlu kullanmak isteyen arkadaşlarımıza PROGRAM ve KULLANIM önerileri bekliyorum..

Buradan önerilerinizi paylaşırsanız güzel bir konuya ulaşmış oluruz zamanla..
Bende buraya kaydederim

1 ) Benden : Gmail kullananlar kesinlikle Gmail uygulamasını indirin pratik ve hızlı kullanım sağlıyor..
ve android chrome u kullanmalısınız..ve asla benim gibi ucuz tabletle paranızı israf etmeyin..

2 ) Symbian Türkiyeden : İnternet sitelerini teker teker takip etmek yerineGoogle
Currents kullanın. Çok daha keyifli.

3 ) furcin'den :
gereksiz programları özellikle cihazın her açıldığında açılan gereksiz programları ya silin yada kapatın çok fazla ram harcıyor buda cihazın performansını çok düşürüyor​

4 ) ........... ( Sizden Bekliyoruz..)

MaxiTeknolojiciler ;
Katkılarınızı bekliyorum..

Del Rey

Del Rey

Üye
İnternet sitelerini teker teker takip etmek yerine Google Currents kullanın. Çok daha keyifli.

• Beğen
Tepkiler: tlgcn38
abandonware

abandonware

Üye
en büyük tavsiyem otg kablosu kullanmaları :) tablete flash bellek bağlıyorsunuz :oke:

furcin

furcin

Üye
gereksiz programları özellikle cihazın her açıldığında açılan gereksiz programları ya silin yada kapatın çok fazla ram harcıyor buda cihazın performansını çok düşürüyor

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
gereksiz programları özellikle cihazın her açıldığında açılan gereksiz programları ya silin yada kapatın çok fazla ram harcıyor buda cihazın performansını çok düşürüyor
:alkis:alkis:oke:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Ucuz tablet derken tam olarak neyi kastettin kardeş, 2 güne Artes i708 sipariş veriyorum da.
Birde bu rom root olayı ne tam olarak bilenler bi açıklayabilir mi acaba :)

R.A.M

R.A.M

Üye
tablete şuanda 400 liradan daha fazla para verilmez. Ekranı büyük oluyor konuşulmuyor başka farkı ne..

400 lirayada kötü tablet var demeyin ips ekranlı flan güzel tabletler var.

- - - Eklendi - - -

Ucuz tablet derken tam olarak neyi kastettin kardeş, 2 güne Artes i708 sipariş veriyorum da.
Birde bu rom root olayı ne tam olarak bilenler bi açıklayabilir mi acaba :)
Rom demek cihazın yazılımı yani windows 7'yi android 4.0 gibi düşün :D ama her telefonun tabletin vs. kendi romu olur başka rom yüklersen brick olur açılmaz. Root ise telefonun tüm yetkilerini ele geçiriyorsunuz işlemci hızını arttırıp azaltabiliyorsunuz gömülü uygulamaları silebiliyorsunuz vs.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Eyw kardeş anladım olayı şimdi saol :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Mesela İnterneti üzerinde olmayan tabletleri ben şahsen tavsiye etmem heryerde net arar durursunuz sonra. ( ucuz tabletten kastım bu hatsız tabletler mesela benimki [rexpo] :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt