__crazy
Üye
arkadaşlar çok kararsız kaldım bu tablet işinde polypad 7208hd var aklımda ama benzer özelliklerde başka markalarda çok
Birde A-101 E 27 Aralıkta Tablet Geliyor Fiyat 350Ama Süper Özellikler Bluetooth gps 3g Var Güzele Benziyor ama
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Bakmak lazım benim haberim yoktu 27 Aralık'ta gidip bir göz gezdirmek lazım.
Bilgisi olmayan varsa belirteyim. Bugün itibariyle "Artes D 821" model tablete Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi yayınlandı.
Ne Zaman Alacaksın Tableti
Ayın 25'inden sonra alacağım büyük ihtimalle. Bir şey sormak istiyorum acaba bu tablet Carrefour'da satılıyor mudur?
Aldığında Pm At Haber Bekliyorumsenden FormpR Nasıl Güzelmi Diye Tamammı Pişman Olmazsın Şimdiden Diyorum D Shopping de Artes 8 inç Tablet Diyorlar Aslında Artes d821 Ona Göre Bilgin Olsun Sakın Kaçırma D Shoppingde İzle Adam Dungeon Hunter 3 Oynuyordu Kutu İçeriği Dahada Fazlasını Gösteriyordu Bak Sana Bilgi Demekki İyi Bir Tabletki Tanıtıyorlar Dark Evopad İle Televizyonda Bir Tane Bile Bulamazsın Dark evoped Hakkında Yani Artes Daha Çok Tercih Ediliyor Bekle A-101 Deki Tabletin linkini Atıyım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aldığım zaman izlenimlerimi hemen yollarım. Bu A-101'e gelecek olan tablette güzelmiş aslında ama İnternette nedense doğru düzgün bilgi yok bu tablet hakkında araştırdım araştırdım bulamadım. A-101'e gelince gider bakarız artık.
A-101 E Gelen Tablet Hakkında Bilgi Afişte Yazıyor Bakarsan Gösteriyor Orda Özellikleri Camda Şimdiden Bakabilirsin Bence A-101 de İşlemci Güzel A10 IPS Ekran Falan Filan Yazıyor Dediğim Gibi Güzele Benziyor A Artes Şu Durumda İdeal Şimdilik
9.7arrtes öneririm i9702 şuanda kullaniyorum bugun aldim ilk tabetm gercekten guzelll ekran dokunmatine biraz alisamadiml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?