Videonun mobilciler içinde linkini ekleriz Hem resim kalabalığı konu ağırlığı ve uzunluğu olmaz Resimlerde tema efekterini gösteremiyorsun, sadece resim ama videoda herşey görünür
Furkan abi efekti gösetereceksek efekt görünürken ekranın görüntüsünü yakala.Ben ona uygun bişi düşünürüm.Bölme ayırma ekleme ile onuda videoya eklerim.Videoda sesler olmamalı.Zira fon müziği ile karışır.
Furkan abi efekti gösetereceksek efekt görünürken ekranın görüntüsünü yakala.Ben ona uygun bişi düşünürüm.Bölme ayırma ekleme ile onuda videoya eklerim.Videoda sesler olmamalı.Zira fon müziği ile karışır.
rambo usta birisi için sürpriz olan durum başka birini hiç ilgilendirmeyebilir anlatabiliyor muyum neyle karşılaşacağımızı bilmeliyiz bunun hakkımız olduğunu düşünüyorum yanlışsa düzeltin ???
Verdiğim resimler herşeyi anlatıyordu aslında Ben buna sürpriz demiyorum sadece zamanı gelince zaten öğreneceksiniz diyorum Ben sürpriz yaparsam hiç kimsenin tahmin edemeyeceği sürprizler yapmaya çalışırım Yoksa T.C.K v2 Belle konusu bile açmazdım, aniden çıkarırdık, bir sürü tepki toplardık
Ne olabilir arkadaşlar rami attıracak değilya Habire sorup durmayın. Bu 3 4 sayfadır bunaltıyorsunuz sorularınızla hep aynı sorular
Görsellik adına iyi şeyler olacak biraz sabredin Boş sorular sormayın
Bana bile gına geldi.. Ki kaldıki Bu beta sürümü olacak , İnanıyorum ki herkez bi sorun gördüğünde en az 20 defa aynı soru sorulmazsa ŞAŞARIM..!!!
Bu sitedeki çoğu kişilerin şu huyunu sevmiyorum hiç 2-3 sayfa geriye bakıpda sorulan soruları cevaplanan soruları okumuyor.
Ki bu sitedeki herkesde çok sabırlı hayret,herkes defalarca aynı soru sorulsa bile üşenmeden tekrar tekrar cevaplıyorlar..