T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
Hmm anladım kardeş Maxicep ailesini seviyorum ya her sorumuza cevap alıyoruz bisi daha soracağım stabil ne demek

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İyi anlamında yani hastanın durumu stabil deyince normal veya iyi. Daha çok hastanelerde filan kullanılır.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
temiz düzgün sağlıklı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hihihi :D

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam anladım sağol kardeş :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu arada 30 gün yoktum ve yokluğumun acısını çıkartıcak birini arıyorum. Varmı gönüllü ?

ByKatre

ByKatre

Üye
Acı çıkartma derken

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Konuyla ilgisi yok :D Hani derler ya sinirimi senden çıkarmıyım diye. o anlamda.

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam kardeş :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Seni seçtim rambooo. :D

ibyz07823

ibyz07823

Üye
merhaba bu cfw işleri çok hoşuna gidiyor kusura bakmayında siz bu işlerden para kazanıyo musunuz

- - - Eklendi - - -

merhaba bu cfw işleri çok hoşuna gidiyor kusura bakmayında siz bu işlerden para kazanıyo musunuz

killer78

Üye
mutlaka kazanıyorlardır..

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Rambo video işimiz ile ilgili Nokia Müziklerini alalım ama sadece müzik istiyorsak yani söz olmayacaksa video düzenlemek gerekecek yada mp3 düzenleme.Birini bulmalıyız derim.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hayır arkadaşlar biz bu işi parayla yapmıyoruz. Fakat bağış yapma gibi bi durumunuz var. Daha kaliteli ve daha stabil bir cfw istiyorsanız 5 TL'de olsa bağış yapabilirsiniz.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Kamera ile çekerken Sinema görünümü tarzıyla çekelim.Cfw yi videoda slaytlarla tanıtalım.Slayt işini ben üstlenirim.Sen de videoyu çekersin.Direkt youtube daki gibi gösterimler yerine bu şekilde tanıtım daha havalı olacak

- - - Eklendi - - -

Bu arada... Hoşgeldin Oğuzhan

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hoşbulduk kardeşim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kamera ile çekerken Sinema görünümü tarzıyla çekelim.Cfw yi videoda slaytlarla tanıtalım.Slayt işini ben üstlenirim.Sen de videoyu çekersin.Direkt youtube daki gibi gösterimler yerine bu şekilde tanıtım daha havalı olacak

- - - Eklendi - - -

Bu arada... Hoşgeldin Oğuzhan

O zaman ben videoyu çekeceğim direkt upload edeceğim sende videoyu düzenleyip slayt gibi yaparsın. Videodan müziği ayırabiliyorsan bana bahsettiğin müziği youtube'dan indir, söz olsa da önemli değil, videodan sesi ayır slayta ekle.

fLuke!

fLuke!

Üye
Hoşgeldin Oğuzhan.

- - - Eklendi - - -

Nereye gitmiştinki:D

Üst Alt