T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
simdi navibardaki ikonlar ortalanacak mı ortalanmayacak mı? Ayrıca menüdeki rehber ikonu yerine rehber yazısı gelecek mi?birde navibardaki çarpı yerine sola doğru ok gelecek mi? Bütün sorularım bunlar..

Ortalanmayacak ancak yama ile kendin ortalatabileceksin :oke: Rehber yazısı ve sola doğru ok şimdilik gelmeyecek. İnce ayrıntı işlerini diğer versiyona bıraktık.

Ben sadece 5800'a CFW yapsaydım @killer78, senin demene bırakmazdım kendim iyice tasarlar öyle görüntü koyardım. Ancak bütün telefonlara yaptığımız için, daha yolun başındayken mutlaka beta versiyonlar olmalı. en önerilerini yaz, biz beta 1'den sonraki versiyonlar için yapacaklarımızın arasına ekleriz.

- - - Eklendi - - -

ilk verdiğim mod istemez ama ikinci verdiğim arama ikonlusu istiyo

Konuda verdiğin istemiyorsa o da iyi :) Diğer Qt isteyeni konuya ekleriz, isteyen kendisi uygular :)

killer78

Üye

Ortalanmayacak ancak yama ile kendin ortalatabileceksin :oke: Rehber yazısı ve sola doğru ok şimdilik gelmeyecek. İnce ayrıntı işlerini diğer versiyona bıraktık.

Ben sadece 5800'a CFW yapsaydım @killer78, senin demene bırakmazdım kendim iyice tasarlar öyle görüntü koyardım. Ancak bütün telefonlara yaptığımız için, daha yolun başındayken mutlaka beta versiyonlar olmalı. en önerilerini yaz, biz beta 1'den sonraki versiyonlar için yapacaklarımızın arasına ekleriz.

- - - Eklendi - - -

Konuda verdiğin istemiyorsa o da iyi :) Diğer Qt isteyeni konuya ekleriz, isteyen kendisi uygular :)

çok teşekkürler ilgin için sagolasın

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
foruma bisürü extro button uygulaması ekledim onlarda istediğinizi gömebilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

emreatasoy01

Üye

Bu Resimdeki alttaki telefonla Rehber Arasına Ekran Kilitleme Butonu Koyulsa Güzel Olur. Yandaki Mandalı Kullanmayız kısayol olur

- - - Eklendi - - -

Yukardan İnecek Sayfada WiFi seçenegi olmasa iyi olur ya 5230 da fln wifi yok çünkü. Yada Ayrı Bi Yama Olarak Verilebilir ?

anılbaran

anılbaran

Üye

Bu Resimdeki alttaki telefonla Rehber Arasına Ekran Kilitleme Butonu Koyulsa Güzel Olur. Yandaki Mandalı Kullanmayız kısayol olur

- - - Eklendi - - -

Yukardan İnecek Sayfada WiFi seçenegi olmasa iyi olur ya 5230 da fln wifi yok çünkü. Yada Ayrı Bi Yama Olarak Verilebilir ?

merak etme wifi olmayanalar için cihazlar için özell belle topbar uyguladık :oke:

emreatasoy01

Üye
Yazarken Yıldıza Bastığımızda Çıkan Adidas Nike
Araba
Amblemleri Gibi İşaretler Bi işe Yaramıyo Karşıdakine
Olarak Gönderdiğimde Kare Olarak Gözüküyo 3-4 Tele gönderdim hep öyle oldu gereksiz bence ?

Küçük Qwerty Klavyeyi açınca ekrana tam sığmıyor
Onaylama İşareti Tik varya O ekranın solundan taşıyor yarısı görünmüyor tıklaması çok zor oluyo ?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Sıcağı sıcağına T.C.K v2 Belle'den ilk ekran görüntüleri:

Tebrikler. Güzel olmuş ama tck v1 den fazla farkı yok gibi :hmmm
Ben belle ikonlarını sevmiyorum (başka sevmeyenlerde var) c6 ikon paketi yaması yapabilirmisiniz?

- - - Eklendi - - -

Rehberin altında rehber yazmıyor küçük bir simge koymuşşunuz. Neden acaba :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yazarken Yıldıza Bastığımızda Çıkan Adidas Nike
Araba
Amblemleri Gibi İşaretler Bi işe Yaramıyo Karşıdakine
Olarak Gönderdiğimde Kare Olarak Gözüküyo 3-4 Tele gönderdim hep öyle oldu gereksiz bence ?

Küçük Qwerty Klavyeyi açınca ekrana tam sığmıyor
Onaylama İşareti Tik varya O ekranın solundan taşıyor yarısı görünmüyor tıklaması çok zor oluyo ?

Gönderdiğin telefonlarda ilgili ikon desteği yoksa görünmez.

Küçük QWERTY klavye için yapabileceğimiz birşey yok. Düzeltemeyiz çünkü büyük QWERTY klavyeyi düzenlemişsiz.

- - - Eklendi - - -

Tebrikler. Güzel olmuş ama tck v1 den fazla farkı yok gibi :hmmm
Ben belle ikonlarını sevmiyorum (başka sevmeyenlerde var) c6 ikon paketi yaması yapabilirmisiniz?

- - - Eklendi - - -

Rehberin altında rehber yazmıyor küçük bir simge koymuşşunuz. Neden acaba :hmmm

Zaten belle barsız halini de vereceğiz yama olarak :oke:

Rehber kelimesini dönüştürdük. Diğer versiyonda bu tür ince ayarları yapacağız menüde Rehber yazacak :oke:[/B][/SIZE][/FONT]

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Zaten belle barsız halini de vereceğiz yama olarak :oke:

Rehber kelimesini dönüştürdük. Diğer versiyonda bu tür ince ayarları yapacağız menüde Rehber yazacak :oke:

Birde mesaj yazarken 'kime' neden sağda kalmış?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v2 Belle yüklü telefonda Asphalt 4'ün oynanış videosunu çektim:

[video=youtube;VYwnp-4DRZY]http://www.youtube.com/watch?v=VYwnp-4DRZY[/video]

- - - Eklendi - - -

Birde mesaj yazarken 'kime' neden sağda kalmış?

Bana soldaymış gibi geldi :hmmm

[/B][/SIZE][/FONT]

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bana hala sağdaymış gibi geliyo :hmmm sen telefonun neresinden bakıyorsun?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
biriniz karşıdan birinizde arkaan bakıyomuz gibi düşünüyo galiba :hmmm

Atacan-

Atacan-

Üye
Bana hala sağdaymış gibi geliyo :hmmm

Furkan kime butonunu demiyor.Butonun içindeki yazıdan bahsediyor.
Marjinal sende bi alemsin nelere takılıyorsun.
Her başlıkta bi muhalefetliğin var.
Gözümden kaçmadı kusura bakmada.

killer78

Üye
rambo ayrıca tck v1 de kurulan ,çalışmayan ve hiç kurulmayan uygulamalar var bunların isimlerini söyleyeyim mi tck v2 betada düzeltirsinız

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Furkan kime butonunu demiyor.Butonun içindeki yazıdan bahsediyor.
Marjinal sende bi alemsin nelere takılıyorsun.
Her başlıkta bi muhalefetliğin var.
Gözümden kaçmadı kusura bakmada.
:ehe

- - - Eklendi - - -

Aslında başka şeylerde var ama cfw ile alakası olmadığından söylemiyordum istersen söyleyeyim;
Varsayılan tarayıcıdaki ikonlarda saydamlık yok. Görünüş olarak iyi olmuyor.
:ehe

killer78

Üye
-Uninstallking uygulaması- kuruluyor ancak anında uygulamadan atıyor -Keylock uygulaması- dahili bileşen hatası verip kurulmuyor -TTPod Patch 4- dahili bileşen hatası verip kurulmuyor umarım dikkate alırsınız.

- - - Eklendi - - -

bu arada 5230 kullanıcısiyım..

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
-Uninstallking uygulaması- kuruluyor ancak anında uygulamadan atıyor -Keylock uygulaması- dahili bileşen hatası verip kurulmuyor -TTPod Patch 4- dahili bileşen hatası verip kurulmuyor umarım dikkate alırsınız.

- - - Eklendi - - -

bu arada 5230 kullanıcısiyım..

Dahili bileşen hatası veriyorsa yüklemeye çalıştığın sisteme gömülüdür anlamına geliyor.

fLuke!

fLuke!

Üye
Dosya yönecisinde diğer sürücüleri gösteren yamayı uygularsanız güzel olabilir?:aman2:
:d:

Üst Alt