T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Atacan-

Atacan-

Üye
Furkan
Winhex de dosyaları seçerken hepsini birden yapamazsın.
Dosyaları açarken konum gösterip aç diyorsun ya
hani pencere açılıp.
O pencere açıldığında aç kısmında tümünü seçerek açma.
Açabildiğini sana gösteriyor açamadığı ciaktif oluyor hepsini seçmiyor yani.
Dosyaları seçerken penceredeki aç kısmı rengi belli oluyor fazladan seçtiğin de o aç kısmının kapasitesini geçince zaten rengi değişiyor ve sen hepsini açtığını sanıyorsun ama açmıyor.
Umarım anlatabilmişimdir.
Eyer anlatamamışsam resimli anlatıcam vaktim olduğunda.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan
Winhex de dosyaları seçerken hepsini birden yapamazsın.
Dosyaları açarken konum gösterip aç diyorsun ya
hani pencere açılıp.
O pencere açıldığında aç kısmında tümünü seçerek açma.
Açabildiğini sana gösteriyor açamadığı ciaktif oluyor hepsini seçmiyor yani.
Dosyaları seçerken penceredeki aç kısmı rengi belli oluyor fazladan seçtiğin de o aç kısmının kapasitesini geçince zaten rengi değişiyor ve sen hepsini açtığını sanıyorsun ama açmıyor.
Umarım anlatabilmişimdir.
Eyer anlatamamışsam resimli anlatıcam vaktim olduğunda.

Anladım o zaman azar azar düzenleyeceğim. Mesela 100'er 100'er. Doğru mu anlamışım?

Atacan-

Atacan-

Üye
Resim ekliyorum bekle anlamamışsın veya anlatamamışım :D dosya boyutlarıylada alakalı olabilir.

- - - Eklendi - - -

İki resimdeki Sağ alttaki aç kısmına dikkat et sen seç seçebildiğin kadar o açabileceği Yere kadar sana gösteriyor.
Fazlasını seçince zaten rengi değişiyor.

killer78

Üye
belle benzetmeleri denmis tema efektleride symbian belle efekti olacak mı bide sadece ana ekran mı belle çubuk olacak yoksa menüdeki seçenekler çıkış kısmıda mı belleye benzetilecek son olarak ev ekranındaki seçenekler arama rehber çubuğu şeffaf olacak mı? Yoksa mat mı yapacaksınız

- - - Eklendi - - -

saygılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, belle benzetmelerinin %50'si tamam. Benzetmelerde oluşan hata sonucu telefonun açılmaması sorununu da kendim çözdüm. Herşey yoluna girdi.

Resim ekliyorum bekle anlamamışsın veya anlatamamışım :D dosya boyutlarıylada alakalı olabilir.

- - - Eklendi - - -

İki resimdeki Sağ alttaki aç kısmına dikkat et sen seç seçebildiğin kadar o açabileceği Yere kadar sana gösteriyor.
Fazlasını seçince zaten rengi değişiyor.

Dediğini yeni anladım ama ben Sürükle-Bırak tekniğiyle açtığımdan bütün dosyalar açılıyordu. Bu kadar zahmete girip anlattın ya helal olsun :)

belle benzetmeleri denmis tema efektleride symbian belle efekti olacak mı bide sadece ana ekran mı belle çubuk olacak yoksa menüdeki seçenekler çıkış kısmıda mı belleye benzetilecek son olarak ev ekranındaki seçenekler arama rehber çubuğu şeffaf olacak mı? Yoksa mat mı yapacaksınız

- - - Eklendi - - -

saygılar

Mümkün olabildiğince benzetme yapıyoruz. Yani bence bekle yayınlayacağım resimleri gör ona göre düşüncelerini söylersin :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
Dediğini yeni anladım ama ben Sürükle-Bırak tekniğiyle açtığımdan bütün dosyalar açılıyordu. Bu kadar zahmete girip anlattın ya helal olsun :)

Önemli dğeil Fazla zamanımı almadı 2 dkmı aldı :D Open files ten açarsın artık.
Sen sürükle bırak yaparak Hepsini açtığını sanıyormuşsun fakat Açmaz.Açsada uyguladığın dosyalara edit yapmaz.

Yazılımınızı bende yükliceğim Pürüz olmasın
Ona göre iyi hazırlanın :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sıcağı sıcağına T.C.K v2 Belle'den ilk ekran görüntüleri:

Önemli dğeil Fazla zamanımı almadı 2 dkmı aldı :D Open files ten açarsın artık.
Sen sürükle bırak yaparak Hepsini açtığını sanıyormuşsun fakat Açmaz.Açsada uyguladığın dosyalara edit yapmaz.

Yazılımınızı bende yükliceğim Pürüz olmasın
Ona göre iyi hazırlanın :D

Doğru diyorsun :) Yazılımı iyi hazırlamaya çalışıyoruz, senin yüklemen de çok önemli bizler için :)

- - - Eklendi - - -

Sadece belle benzetmeleri ve bir kaç modlama yer alıyor resimlerde. Yazı tipi ve diğer düzenlemeler henüz yapılmadı. Yazı tipi de test amaçlı seçilmiştir.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sıcağı sıcağına T.C.K v2 Belle'den ilk ekran görüntüleri:

Doğru diyorsun :) Yazılımı iyi hazırlamaya çalışıyoruz, senin yüklemen de çok önemli bizler için :)

- - - Eklendi - - -

Sadece belle benzetmeleri ve bir kaç modlama yer alıyor resimlerde. Yazı tipi ve diğer düzenlemeler henüz yapılmadı. Yazı tipi de test amaçlı seçilmiştir.
navibardaki bölümleri ayıran çizgileri kaldırın bence extra button uygulamasıyla güzel durmuyo :D ayrıca yazılıma extra button uygulaması gömebilirsiniz :D

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emreatasoy01

killer78

Üye
peki bu belle ikonlar ortalanacak mı ayrıca menüde rehber yazmıyor rehberin ikonu var bu bir bu bir sorun mu bilemedim?

Atacan-

Atacan-

Üye
navibardaki bölümleri ayıran çizgileri kaldırın bence extra button uygulamasıyla güzel durmuyo :D ayrıca yazılıma extra button uygulaması gömebilirsiniz :D

Benimde Fikrimi almak isterseniz bende Aynı Fikirdeyim.

Birde Menüdeki Rehber iconu Menü içerisinde olmamış Gibi.
Ya yazı yada hepsine her menüdeki klasör ve uygulama için icon tasarlamalısınız.
Aslında ben Yapacak olduğum yazılıma hepsine Fontlara icon tasarlamayı düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

peki bu belle ikonlar ortalanacak mı ayrıca menüde rehber yazmıyor rehberin ikonu var bu bir bu bir sorun mu bilemedim?

O bir sorun değil Oraya icon atamış.
Ortalama menü modu kullanırsada
Extra button modunu uygulamayazsınız hepsi iç içe girer.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
eğer beklerseniz orjinal belle arama ikonunun modunu yaparım :)

killer78

Üye
oraya ikon atanmasi çok abes olmuş diğerlerinin yanında ama extra buttonlar gerçekten müthiş :-)

killer78

Üye
metalci melek kralsın yaparsan böyle birşey

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
o dert değil de bunu istiyolarsa yazılıma qt gömecekler

killer78

Üye
ayrıca bellede çıkış çarpı değilde sola doğru ok olması gerekmiyor mu yanlış mı söylüyorum?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Önce ilk yaptıklarımızın tümü tüm telefonlarda çalışmalı. Bunun için ilk adım olarak Beta 1 sunacağız. Beta 1'den alacağımız öneri,istek ve şikayetlere göre yeni versiyonu hazırlayacağız. Böylece çok daha dinamik ve herkesin istediği türden CFW sunabiliriz.

Dediklerini yapmaya çalışacağım :oke:

Sorun değil fazlalık :) Şimdilik bir sorun değil, sadece menüdeki Rehber yerine simgesi var.

eğer beklerseniz orjinal belle arama ikonunun modunu yaparım :)

Bir sonraki versiyon için olabilir :)

o dert değil de bunu istiyolarsa yazılıma qt gömecekler

İlla ki gerekiyor yani :( Ben bu tür Belle'ye özgü programları konudan "isteyenin uygulayabilmesi" için ayrıca verebilirim. Qt gömmeyeceğiz, gömersek yazılımın anlamı kalmaz hatalardan :(

- - - Eklendi - - -

ayrıca bellede çıkış çarpı değilde sola doğru ok olması gerekmiyor mu yanlış mı söylüyorum?

Herşey beta seviyesinde, zamanla düzelteceğiz. İlk adımı Beta 1 olarak atmalıyız. Sonra simgeler, yeni özellikler düşünülebilir.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

Önce ilk yaptıklarımızın tümü tüm telefonlarda çalışmalı. Bunun için ilk adım olarak Beta 1 sunacağız. Beta 1'den alacağımız öneri,istek ve şikayetlere göre yeni versiyonu hazırlayacağız. Böylece çok daha dinamik ve herkesin istediği türden CFW sunabiliriz.

Dediklerini yapmaya çalışacağım :oke:

Sorun değil fazlalık :) Şimdilik bir sorun değil, sadece menüdeki Rehber yerine simgesi var.

Bir sonraki versiyon için olabilir :)

İlla ki gerekiyor yani :( Ben bu tür Belle'ye özgü programları konudan "isteyenin uygulayabilmesi" için ayrıca verebilirim. Qt gömmeyeceğiz, gömersek yazılımın anlamı kalmaz hatalardan :(

- - - Eklendi - - -

Herşey beta seviyesinde, zamanla düzelteceğiz. İlk adımı Beta 1 olarak atmalıyız. Sonra simgeler, yeni özellikler düşünülebilir.
ilk verdiğim mod istemez ama ikinci verdiğim arama ikonlusu istiyo

killer78

Üye
simdi navibardaki ikonlar ortalanacak mı ortalanmayacak mı? Ayrıca menüdeki rehber ikonu yerine rehber yazısı gelecek mi?birde navibardaki çarpı yerine sola doğru ok gelecek mi? Bütün sorularım bunlar..

Üst Alt