T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
...Aferin :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle yapımı normal CFW yapımına benzemez. Biraz sabırlı olacaksınız ki adam gibi CFW çıksın. Benim beklemediğim bazı sorunlar çıktı onlarla uğraşıyorum. 600-700 dosya düzenlemesi yapıyorum dolayısıyla hem bilgisayar çok geç yapıyor hem de hata çıktı mı baştan alıyorum. Gecikiyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Belle yapımı normal CFW yapımına benzemez. Biraz sabırlı olacaksınız ki adam gibi CFW çıksın. Benim beklemediğim bazı sorunlar çıktı onlarla uğraşıyorum. 600-700 dosya düzenlemesi yapıyorum dolayısıyla hem bilgisayar çok geç yapıyor hem de hata çıktı mı baştan alıyorum. Gecikiyor.
geçmiş olsun :D

Fur-kan.12

Fur-kan.12

Üye
Mesajını düzelt! Alıntı yapmasını öğren...

Kusura bakma dostum telden girdiğim için biraz sorun oluyor.Senin gibi Profesyonel değilim bu işlerde. BiraZ daha anlayış :/

- - - Eklendi - - -

Kolay gelsin. Umarım seni daha fazla yormaz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ev ekranındaki belle benzetmeleri işi tamam. Geriye diğer yerlerdeki benzetlemeler kaldı. Bunları da başarıyla tamamlarsam CFW çok daha hızlı bir şekilde tamamlanmış olacak. Hatasız olmasını beklemiyorum, 700 küsür dosyayı düzenleyeceğim şimdi. İllaki telefonun açılmadığı olacaktır. Mühim olan telefonun açılmasına engel olan sorunu bulmak.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
sohbet uygulamasinin kısayolunu yapma şansımız yok mu

emreatasoy01

Üye
Mesaj Yazarken Yıldıza Bastığımızda Çıkan Adidas Nike Araba Amblemleri Gibi İşaretler Bi işe Yaramıyo Karşıdakine Mesaj Olarak Gönderdiğimde Kare Olarak Gözüküyo 3-4 Tele gönderdim hep öyle oldu gereksiz bence

- - - Eklendi - - -

Küçük Qwerty Klavyeyi açınca ekrana tam sığmıyor Onaylama İşareti Tik varya O ekranın solundan taşıyor yarısı görünmüyor tıklaması çok zor oluyo

- - - Eklendi - - -

belle saatinide yama olarak paylaşırsan güzel olur yada cfw de uygularsan

fLuke!

fLuke!

Üye
Hiç yapılmamış bi mod yapabilirsiniz?

emreatasoy01

Üye
ikonları ve ana ekrandaki ikonları saati fln kendimiz boyutlandırabilirmiyiz kendi üzerinde büyütüp küçültme gibi

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Bilmiyorum ama olmaz gibi senin dediğin.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
s60v5 widget bölümüne yeni widgetler ekledim isterseniz onlardan istediğinizi cfw ye atın :)

lazye

lazye

Üye
@emreatasoy01 hayr kardeşm böyle bir şey yok boyutlandırmak için widgetizer var ama saçma sapan birşey ana ekrana ikon eklemek yani(widget) ve ikonları boyutlandırma ama önermem boşver kardeşim ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çalışmalar son hız devam ediyor. Belle benzetmelerinin %20'si tamam. Yalnız o kadar çok dosyayı WinHex ile açınca program sık sık kafayı yiyor. Dosyaları tekrar tekrar baştan açmak zorunda kalıyorum açılış 10-15 dk'yı buluyor.

s60v5 widget bölümüne yeni widgetler ekledim isterseniz onlardan istediğinizi cfw ye atın :)

Teşekkürler bi bakayım :)

- - - Eklendi - - -

Widgetleri gördüm. Şimdi belle ile uğraşıyorum onu bitirince bakarım bir ara :)

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: Uchiha Sasukee
Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Dosyalarda hangi düzenlemeleri yapıyorsun?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Çalışmalar son hız devam ediyor. Belle benzetmelerinin %20'si tamam. Yalnız o kadar çok dosyayı WinHex ile açınca program sık sık kafayı yiyor. Dosyaları tekrar tekrar baştan açmak zorunda kalıyorum açılış 10-15 dk'yı buluyor.

Teşekkürler bi bakayım :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

sadece öneri :)

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
tahminen ne zaman çıkar v2...ağustosta mı eylülde mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dosyalarda hangi düzenlemeleri yapıyorsun?

HEX kodlarını değiştiriyorum. Şu WinHex ne saçma bir program. Açıyorum bütün dosyaları HEX kodlarını değiştirmeye bırakıyorum bi bakıyorum uygulanmamış dosyalar var. Tekrar değişim yaptırıyorum bi bakıyorum hâlâ değişmemiş kodlar var. anırım 1 değişim işini 3 defa yapmalıyız ki tam olsun. Program zaten dandik, iki de bir "RAM hatası" verip kapanıyor tüm işlemleri sıfırdan başlatıyorum.

WinHex alternatifi daha iyi bir program var mı?

tahminen ne zaman çıkar v2...ağustosta mı eylülde mi?

Konuda yazıyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yönetici olarak çalıştır

Üst Alt