T.C.K Özel: İstek Havuzu

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull16

pitbull16

Üye
dediğin aparatlarla olan bişey.direk bilgisayara bağlamıyorsun.kablonun bi ucu telefona giden ince uçlu nokia şarjı [anlatamadım ama anlayın] diğer ucu usb portu için usb girişi.tabi arada sinyal dönüştürücü gibi bişey de olmazsa olmaz.

ben nette bi kablo gördüm bu ucu usb pcye takıyosun diğer tarafı 2 uçlu hem data (pc bağlantı ucu) hem ince soketli şarj ucu vardı orjinal bi kabloydu ama bulamadım

sanalbela37

sanalbela37

Üye
tamam arkadaşLar nasıl bilmek istiyosanız ben yalan söylüyormuşum size göre tamam canınız saolsun..

virus19

virus19

Üye
nokia 5250 için bir fw çalışmanız olacak mı sağlam bir fw çok ihtiyacımız var

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye

ben nette bi kablo gördüm bu ucu usb pcye takıyosun diğer tarafı 2 uçlu hem data (pc bağlantı ucu) hem ince soketli şarj ucu vardı orjinal bi kabloydu ama bulamadım

Nokia Charging Connectivity Cable CA-126

Nokia 5800 XM, Nokia CA-100 - USB Şarz Kablosu ile Şarz olur.

ORJİNAL NOKIA CA-100'ün 2 Tipi Vardır.

Kısa olanı, 15CM lik Kablosu vardır ve usb çıkışını kapatmaya yarayan kapağı vardır, ki bu güne kadar bu kapağın yararını hiç anlamadım.

Birde uzun olanı vardır 150 cm'lik kablolu olanı. Bilgisayar ve Laptop ortamında kablosu yeterince uzun olduğu için kullanımı rahattır.

USB den şarz (CA-100 ile), yüksek amperli normal şarz cihazlarına göre daha uzun zaman alıyor ama sonuçta şarz oluyor.

-------------------------

Burada Telefon ile birlikte gelen kabloyu Şarj ediyormuş gibi lanse etmişler ama etmiyor benim bildiğim kadarıyla;

anılbaran

anılbaran

Üye
bu konu usb şarj konusu degil .

pitbull16

pitbull16

Üye
ilk resimdekini kasdettim ben :)

musataga

musataga

Üye
üstten inen meenü olsun bide ev ekranları bol olsun 1 tane ev ekranı kötü oluyor

anılbaran

anılbaran

Üye
:ah

Mete321

Üye
C6 00 ıcın bı hack ne olur ya Bulandan Allah Razı Olsun

anılbaran

anılbaran

Üye
s60 v5 yazılım destekte var

Mete321

Üye
Bulamadım link atarmısın

anılbaran

anılbaran

Üye
bulursun.üst konu zaten

Mete321

Üye
Kardeş ben sertıfıka ıstemedım var zatende neyse tesekkur ederım yınede :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
belle ( yazı yerine simge) kullansa süper olur.
Bide qt fwye gömseniz hiç uğraşmayız bu qt için şahane olur.
İşlemci hızını cpu 650 -700 mhz arasında overlock lasanız hız cok önem veriyorumda.üstad bazı cfw ler yüklediğimde hafıza kartım500-600 mb boş fw flashladığımda sabah kalttığımda 10 mb civarı boş kalıyor bu hattayıda göz önünde bulundursanız şahane olur.şimdiden tşkler iyi formlar

Telefonu petek yapalım istiyorsan ? yada nükleer bomba 650-700 mhz hız istiyorsan direk c6v41 portunu indir sonra overclock programını indir kendin yap biz belki telefonu görsellik istiyoruz ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Arisklaus

Arisklaus

Üye
internet radyoyu müzik'e nasıleklerim ve fotoğraflarımdaki aylar'ı nasıl kaldırırım? birde fw'ye gömülü olan bir programı nasıl silerim? dosya yolunu vererek anlatırsanız sevinirim. birde rambo ft ağabeyim senin fwlerinde şarjdan kazanç amaçlı tuş ışıkları normalinden hafif yanıyor onu nasıl yapabilirim bir türlü bulamadım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Burası istek yeri yardım değil.

Dediklerini yapabilmek için NFE ile Rofs2 editlemelisin. Biliyor musun?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Daha başlamadım ki.

Üst Alt