T.C.K Özel: İstek Havuzu

Sponsorlu Bağlantılar

kmesne

kmesne

Üye
İşlemcisi ve rami yerinde olsun (hızlı demiyorum yerinde) gerisi öenmli değil :)

Arisklaus

Arisklaus

Üye
biliyorum.dosya yolunu söylesen yeter, neyi nereye atacağım?

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
X6 rm-559 v40.0.002 için çok sınırlı sayıda cfw var. Bu telefon içinde yapılırsa X6 kullanıcıları için çok mutlu oluruz :)

ccaaggllaarr

Üye
bir öneri de ben yapmak isterim gerçekten güzel şeyler yapmaya çalişiyorsunuz. modlamalarda 2. ev ekranina herhangi bir kısayol ekleyemiyoruz. mesela 2. ev ekraninda ben bağlanti ayarlarini açma kapama işlemlerini, facebook widgeti falan gibi kısa yollari kullanmak istiyorum. bu mümkün müdür?

Luck1

Luck1

Üye
Samsung modellerin çoğunda bulunun ancak nokia telefonlarda olmayan özellik.. hafıza kartına sifre . mesajlara sifre. gercekten cok güzel olur. program aracağılıyla bunları yapmak hos olmuyor ama sistemin icinde olursa hos olabılecegine inanıyorum

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
NOKİA C5-03

- Alfasayısal, klavye, gülücük, mesaj
- Ev ekranı
- Menü düzeni
- İkon seçimi
- Tuş kilidi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C5-03 için OFW çalışması gerekiyor. Şimdilik C6 CFW'si hazırlıyoruz.

kmesne

kmesne

Üye
Bence fazla gereksiz şeyler olmamalı önemli olan grafik değil hız ve verimlilik benceİşlemci sınıra kadar overclocklanmalı veRam kullanımı ve performansı artmalıKısacası telefon parasının hakkını vermeli performansı iyi olmalı Bide speedy kullanıyorum orjinal yazılıma göre kamera kalitesi oldukça kötü düşük bu iyileştirilmeliUmarım çok güzel bir cfw olur şimdiden teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kamera öneriniz dikkat çekici. Teşekkürler.

kmesne

kmesne

Üye
Birde analog saat i biraz geliştirsek ? yani saniyeyi de gösterse ? (dijital de saniyeyi gösterebilir )

burda bir konudaki cfw de görmüştüm analog saat saniyeyi de gösteriyor bu eklense sevinirim

anılbaran

anılbaran

Üye
Birde analog saat i biraz geliştirsek ? yani saniyeyi de gösterse ? (dijital de saniyeyi gösterebilir )

burda bir konudaki cfw de görmüştüm analog saat saniyeyi de gösteriyor bu eklense sevinirim

o cfw nin linkini atarmısın :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
[h=1]Xperience Resurrection v2.2 Ultimate!! Bu CFW
[/h]Yani analog saat çok büyük ve saniyeyi de gösteriyor çok beğendim

Dediğin saat flaş saattir ve sadece OFW üzerinde çalışabilir. Biz çalışmalarımızı C6 portları üzerinden yaptığımız için bu tür saatlerin widget versiyonlarını bulmalısın. İlerde yapacağımız OFW çalışmalarımızda böyle saatler görmen mümkündür.

Hatta OFW için canlı flaş ev ekranları bulunmaktadır. Yani ev ekranı arkaplanı hareket edebilen canlı resimlerden oluşuyor. Aynen Windows Dreamscene gibi.

Alesyus_97

Alesyus_97

Üye
sayin RAMBO_FT yaptiginiz calismalar cok hosuma gidiyor.Fakat ev ekrani ayari olan bir cfw yaparmisiniz? Varsa mesaj olarak gonderebilirmisiniz... Ayrica sizce forumdaki en iyi yazilim nedir bir tavsiye verebilirmisiniz? IYI CALISMALAR...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim.

Ev ekranı ayarı olan CFW'ler şuanlık yapmıyoruz. İlerde başlayacağız.

Forumdaki en iyi yazılımları kendiniz deneyerek bulacaksınız. Tüm yazılımlar en iyi kalitededir :oke: Aralarında küçük farklar ve çeşitler vardır. Hangisi size uyarsa onu kullanın.

kmesne

kmesne

Üye
Peki saniyeyi gösteren bir widget varmı veya speedye widget iniyormu ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Olabilir ama hiç görmedim. C6 ev ekranı widget destekli saatlere bak bulabilirsin. Yalnız saniyeyi görmek telefonu oldukça yoracaktır ve şarjına büyük etki yapacaktır. Haberin olsun.

kmesne

kmesne

Üye
orası pek onemli degil
bu widgetleri nerden bulabilir indirebilirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ovi Mağaza'dan araştır.

Üst Alt