T.C.K Özel: İstek Havuzu

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OFW çalışmamızda ilerde ;)

hasan0692

Üye
bence ofw daha güzel duruyo ama tabi sizide anlamak lazım :d:

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
başkan 5250 için kişisel bi cfw yapmak istiyorum senin sitwye koyduğun bütün modları uygulayabilirmiyim 5250 için

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet.

anık

Üye
bence sunlari kaldirilsin
ovi muzik
magaza
my nokia
operator menusu
aktarma
aksesuar kurulumu
video merkezi
bounce oyunu
donustur
tel.ayarlari
ovi senk
sozluk
yazilim guncelleme
yardim
haritalar

bence bunlar gereksiz bosuna yer kapliyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Onları artık biz kararlaştırıyoruz.

sevdaseyda

Üye
Arayanın ismini söyleme özelliğini çağrı sonlanana kadar tekrarlatabilir miyiz? (benim telefonda 2 kez söyleyip susuyor da :) )

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Normalde tekrarlıyor mu? Hiç kullanmadığım için böyle bir hatasının olduğunu bilmiyordum.

anık

Üye
web browserde 3 den fazla pencere açamıyoruz açılır pencere sayısını arttırılsa iyi olur :oke:

yare1815

yare1815

Üye
belle ( yazı yerine simge) kullansa süper olur.
Bide qt fwye gömseniz hiç uğraşmayız bu qt için şahane olur.
İşlemci hızını cpu 650 -700 mhz arasında overlock lasanız hız cok önem veriyorumda.üstad bazı cfw ler yüklediğimde hafıza kartım500-600 mb boş fw flashladığımda sabah kalttığımda 10 mb civarı boş kalıyor bu hattayıda göz önünde bulundursanız şahane olur.şimdiden tşkler iyi formlar

sanalbela37

sanalbela37

Üye
Öncelikle böyLe bir ekip çalışması hazırladığınız için hayırlı olsun ve çok teşekkürler.. arkadaşLar..
bu konuda bütün yorumları baştan aşağıya okudum çok güzel.. her şey..
benimde istediklerim var eğer mümkünse..
nokia 5800 xm kullanıcısıyım telde cfw yüklü var omega denedim bi kaç tane daha denedim çok süperdiler ama değişik şeyler çıkdıkça tekrar tekrar flashlıyorum.. oda uzun sürüyor ve zaman alıyor..(( yedekleme format flashlama vs.))
eklenmesini istediğim modlamalar
c5 tuş kilidi
dikey 4*4 yatay 2*6 menü düzeni
media bar sensör aç kapa ve bluetoth aç kapa + ikonları
Güç Düğmesi Seçeneklerine Yeniden Başlat Satırı ve simgesi aynı zamanda kapat simgesi
pips ve qt mümkünse cfw ye gmülsün
aylin bacımız olsun
usb den şarj bu olursa çok memnun olurum *** :)
Nokia N8 katagorisi
n8 Benzeri Tek Dokunuşlarla Ekolayzer Ayarlama
n8 klavye
n8 font
yatay ekranda n8 klavyesi
n8 gibi Alfasayısal tuş takımındaki ok işareti aşağıya alınması
n8 Alfasayısal
n8 gibi tam ekran menü modu
n8 smiley
n8 Kamera Sesleri
Sensörle Ekran Dönüş Hızı Nokia N8 Benzeri
Yazarken zaman aşımlarını 1sn den 0,5sn ye indirme
Sistem Uygulamalarının Arkaplanda Çalışmasını Engelleme
Kamera çıkışında ram kazanç modu
Telefon önbellegi iyileştirme
belle bar modu ( seçenekler yazızı yerine veya geri yazısı yerine ok simgelri veya 3 tane altt alta çizgi..
Sarj Ömrü Uzatılsın mümkünse..
Nokia Browser v7.3.1.31
Şeffaf Olan Mediabar
Kameraya Extra Zoom
Kamera Kalitesi Artırılması
Video Kalitesi Artırılması
Ram iyileştirilmesi en yüksek kaç olursa 58-61
Browser Önbelleği Artırılması
602 MHZ İşlemci Modu inanmasamda piskolojikmen :)) destek yanii
Kayıtlı Mesaj Sayısı 1500'e Çıkarılması
Fotoğraflara Slayt ve Sil Butonlarının eklenmesii
düzeltilecek olnlar......
Ayarlanamayan Tuş Kilit Süresi
Kulaklık Takıldığında Aksesuar Menüsünün Çıkmaması
Kamera Dokunmatik Butonu Çalışmaması
Haritalarda Wifi Konumlamanın Çıkmaması
ev ekranı c6fw bildirimler facebook wlan gibi olsun..
biliyorum isteklerim çok fazla oldu ama böyle özellikde performanslı bir mod olursa çok süper olur inş. benide flashlama işinden kurtaracaksın;
hepinize kolay gelsin arkadşlar çok çok teşekkürlerr şimdiden :))

Mert045

Mert045

Üye
klavye mümkünse shockwawe deki gibi olsun ,

yare1815

yare1815

Üye
Öncelikle böyLe bir ekip çalışması hazırladığınız için hayırlı olsun ve çok teşekkürler.. arkadaşLar..
bu konuda bütün yorumları baştan aşağıya okudum çok güzel.. her şey..
benimde istediklerim var eğer mümkünse..
nokia 5800 xm kullanıcısıyım telde cfw yüklü var omega denedim bi kaç tane daha denedim çok süperdiler ama değişik şeyler çıkdıkça tekrar tekrar flashlıyorum.. oda uzun sürüyor ve zaman alıyor..(( yedekleme format flashlama vs.))
eklenmesini istediğim modlamalar
c5 tuş kilidi
dikey 4*4 yatay 2*6 menü düzeni
media bar sensör aç kapa ve bluetoth aç kapa + ikonları
Güç Düğmesi Seçeneklerine Yeniden Başlat Satırı ve simgesi aynı zamanda kapat simgesi
pips ve qt mümkünse cfw ye gmülsün
aylin bacımız olsun
usb den şarj bu olursa çok memnun olurum *** :)
Nokia N8 katagorisi
n8 Benzeri Tek Dokunuşlarla Ekolayzer Ayarlama
n8 klavye
n8 font
yatay ekranda n8 klavyesi
n8 gibi Alfasayısal tuş takımındaki ok işareti aşağıya alınması
n8 Alfasayısal
n8 gibi tam ekran menü modu
n8 smiley
n8 Kamera Sesleri
Sensörle Ekran Dönüş Hızı Nokia N8 Benzeri
Yazarken zaman aşımlarını 1sn den 0,5sn ye indirme
Sistem Uygulamalarının Arkaplanda Çalışmasını Engelleme
Kamera çıkışında ram kazanç modu
Telefon önbellegi iyileştirme
belle bar modu ( seçenekler yazızı yerine veya geri yazısı yerine ok simgelri veya 3 tane altt alta çizgi..
Sarj Ömrü Uzatılsın mümkünse..
Nokia Browser v7.3.1.31
Şeffaf Olan Mediabar
Kameraya Extra Zoom
Kamera Kalitesi Artırılması
Video Kalitesi Artırılması
Ram iyileştirilmesi en yüksek kaç olursa 58-61
Browser Önbelleği Artırılması
602 MHZ İşlemci Modu inanmasamda piskolojikmen :)) destek yanii
Kayıtlı Mesaj Sayısı 1500'e Çıkarılması
Fotoğraflara Slayt ve Sil Butonlarının eklenmesii
düzeltilecek olnlar......
Ayarlanamayan Tuş Kilit Süresi
Kulaklık Takıldığında Aksesuar Menüsünün Çıkmaması
Kamera Dokunmatik Butonu Çalışmaması
Haritalarda Wifi Konumlamanın Çıkmaması
ev ekranı c6fw bildirimler facebook wlan gibi olsun..
biliyorum isteklerim çok fazla oldu ama böyle özellikde performanslı bir mod olursa çok süper olur inş. benide flashlama işinden kurtaracaksın;
hepinize kolay gelsin arkadşlar çok çok teşekkürlerr şimdiden :))

Arkadaş istediklerimi güzel bir nokta koymuşsun süper olmuş ve cok iyi toparlamışsın .cpu hızını 650 -700 mhz arası overlocklasa süper olur .ha bide kesinlikşe belle (yazı yerine simge ) kulanılsın .cok güzel bir fw ortaya cıkar.umarım bizim üstadlar kolları sıvamış lar beklentiler büyük. olsun bizim üstadlar yaparlar cok yaklaşmışlar güveniyorum.seninde dediğin gibi bizi flash derdinde kurtarsalar duacıları olurum hep..şimdididen teşekürler.üstadar başarınızın devamını diler .iyi formlar

sanalbela37

sanalbela37

Üye
Arkadaş istediklerimi güzel bir nokta koymuşsun süper olmuş ve cok iyi toparlamışsın .cpu hızını 650 -700 mhz arası overlocklasa süper olur .ha bide kesinlikşe belle (yazı yerine simge ) kulanılsın .cok güzel bir fw ortaya cıkar.umarım bizim üstadlar kolları sıvamış lar beklentiler büyük. olsun bizim üstadlar yaparlar cok yaklaşmışlar güveniyorum.seninde dediğin gibi bizi flash derdinde kurtarsalar duacıları olurum hep..şimdididen teşekürler.üstadar başarınızın devamını diler .iyi formlar

eywallah arkadaşım saolasın.. bunları topralayabilmek için bu konuyu 18 sayfayıda okudum.. tek tek inceledim kim ne yazmış ne yapmış diye bu kadar istekde bulunan yok bnm gibi.. eğer bu tüm özelllikler içinde bir cfw yapılırsa birde performanslı olursa süper ötesi bir şey.. olur bakalım üstadlara isteklerimi sundum yaparlar yada yapmazlar saolasunlarr ama yaparlarsa çok minnettar olurum..

yare1815

yare1815

Üye
hemde herzaman minetar kalırız her kullanımda onlar mutlulukla anarız inşalla üstadlarımız bizim ne kadar hevesli olduklarımızı görürde muhteşem ötesi bir fw bize sunarlar.. Tüm üstadlarımıza Allahtan kolaylıklar dilerim.şimdiden tşkler.

• Beğen
Tepkiler: sanalbela37
anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@sanalbela37: İstediklerini çok beğendim. Çoğu yapılabilecek şeyler. Yapacağız da. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyoruz. Ben görevim olan görselliğe başladım bile. Sizlerin istediği gibi şeffaf mediabar, menü, widget içeren tema buldum. Arkaplanını siyah yaptım. Şuan herşey yolunda. Yazı tipi, kaydırma hataları, tema efekti falan çok güzel şeyler topladım. İlk günden ;)

• Beğen
sanalbela37

sanalbela37

Üye
@sanalbela37: İstediklerini çok beğendim. Çoğu yapılabilecek şeyler. Yapacağız da. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyoruz. Ben görevim olan görselliğe başladım bile. Sizlerin istediği gibi şeffaf mediabar, menü, widget içeren tema buldum. Arkaplanını siyah yaptım. Şuan herşey yolunda. Yazı tipi, kaydırma hataları, tema efekti falan çok güzel şeyler topladım. İlk günden ;)

çok ama çok sevindim çok güzeL kardeşim kolay gelsin gerçekden çok düşündüm çok aradım taradım ve istediğim özellikler bunlarr çok teşekkür edrm beğendiğin için ve yapöaya başladığın için isterseniz bnde yardımcı olabilirm söyLeyin elimden geldiği kadar kardeş :)) tekrardan kolay gelsin hadi kardeşlerim yapacaz inş. sağlam bi cfw :))

Üst Alt