T.C.K Özel: İstek Havuzu

Sponsorlu Bağlantılar

yare1815

yare1815

Üye
@sanalbela37: İstediklerini çok beğendim. Çoğu yapılabilecek şeyler. Yapacağız da. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyoruz. Ben görevim olan görselliğe başladım bile. Sizlerin istediği gibi şeffaf mediabar, menü, widget içeren tema buldum. Arkaplanını siyah yaptım. Şuan herşey yolunda. Yazı tipi, kaydırma hataları, tema efekti falan çok güzel şeyler topladım. İlk günden ;)

İşte bu gercekten hevesimizin yarıda kalmayacağına ve sizin bu son cfw yi üstadlarımızla beraber üst düzeye götüreceğinize inanıyorum şimdiden teşekürler. Hadi üstadlar Rambo_FT üstadımız gibi bu cfw işinin ucunda tutarsanız biran önce güzel bire cfw cıkar.hadi üstadlar kolay gelsin tüm üstadlarımı başarılar ve içten teşekürlerimi iletmek isterim. :alkis :)

• Beğen
Tepkiler: sanalbela37

sanalbela37

sanalbela37

Üye

şu cwf deki efektler çok süper bulabilsek keşke..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yaw ucwebin 8. Versiyonunu yapsnızda s60 v5 ve s'3 kullansak

Atacan-

Atacan-

Üye
"usb kablosuyla şarj etme" böyle bi mod duymadım görmedimde..Böyle bir modmu var?

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
uc web 8 zaten kullanılabiliyor v5 için

sanalbela37

sanalbela37

Üye
@atacan
usb kablosuyla şarj etme" böyle bi mod duymadım görmedimde..Böyle bir modmu var?

ewet bu forumda birisinin cwf sinde vardı ama ismini hatırlamıyorum sadece özelliklerinde belirtmiş cwf yi denemedim.. çalışır mı bilemem ama olursa muhteşem olur..,

----------Eklendi @ 16:57:24 ---------- Yazıldı @ 16:50:28 ----------

oo bunlar eski efeler vardı bundan .Ama bunlardan daha iyisi var .:)

hmm ben daha yeni gördüm yeni geldi bana :)) o daha iyi olanları görme şansımız var mı yani kullnacaklarımızı görbilirmiyiz ??

----------Eklendi @ 17:35:08 ---------- Yazıldı @ 16:57:24 ----------

www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/efekt-donus-slayti-tema-efekti-mr-g-tarafindan-585552.html sanalbela37 buyur aradığın efektler :)

----------Eklendi @ 15:13:18 ---------- Yazıldı @ 14:59:41 ----------

www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/original-x7-temasi-by-voya-s60v5-cok-hos-bir-tema-502597.html Furkan abi şu tema da çok güzel ama ikonların çıkartılması lazım ,

teşekkürLer ben bunu direk Resource\Effects klasörünün içine atsam çalışır mı ??

anılbaran

anılbaran

Üye
www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/efekt-donus-slayti-tema-efekti-mr-g-tarafindan-585552.html sanalbela37 buyur aradığın efektler :)

----------Eklendi @ 15:13:18 ---------- Yazıldı @ 14:59:41 ----------

www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/original-x7-temasi-by-voya-s60v5-cok-hos-bir-tema-502597.html Furkan abi şu tema da çok güzel ama ikonların çıkartılması lazım ,

onun klavyesı ıyı degıl demiştik galiba .Evole nin aynısı :D

Atacan-

Atacan-

Üye
@sanalbela ilk defa dutuyorum gerçekten..Böyle bi mod varsa her zalımda kullanılmalı o zaman..Usb den şarj etme...Yokya olsa duyardım :) Devrim olacak bi mod bence şayet rivayet değilse:)

sanalbela37

sanalbela37

Üye
@sanalbela ilk defa dutuyorum gerçekten..Böyle bi mod varsa her zalımda kullanılmalı o zaman..Usb den şarj etme...Yokya olsa duyardım :) Devrim olacak bi mod bence şayet rivayet değilse:)

araştırayım o mudu bulabilirsem o yazıyı gösteririm kardeşş ama çok mod var hepsini incelemem lazım :D işim kolay gözükmüyor inş. bulurumm..

Atacan-

Atacan-

Üye
@sanalbela usb modu ne oldu.Yalan oldu değilmi:)

Symbian Modder

Üye
@sanalbela usb modu ne oldu.Yalan oldu değilmi:)

Yalan olmaz.çünkü baştan yalan ;) o mod değil donanımsal bi özellik.burda böyle milletin kafasını karıştırmaktan ne anlıyosunuz anlamıyorum ;)

Atacan-

Atacan-

Üye
Yalan olmaz.çünkü baştan yalan ;) o mod değil donanımsal bi özellik.burda böyle milletin kafasını karıştırmaktan ne anlıyosunuz anlamıyorum ;)
Bende inanmıyorum zaten ama herkesin istediği bir olay bu.Arkadaşda gördüm diye diretiyor:)

Symbian Modder

Üye
@atacan usb kablosuyla şarj etme" böyle bi mod duymadım görmedimde..Böyle bir modmu var?

ewet bu forumda birisinin cwf sinde vardı ama ismini hatırlamıyorum sadece özelliklerinde belirtmiş cwf yi denemedim.. çalışır mı bilemem ama olursa muhteşem olur..,

bu yazıyı görmeden önce de tüm cfw bölümünü titizlikle dolaşmıştım.sanalbela bu dediğin çok saçma ve gerçekten uydurma.ya gece açıkta kaldın,ya da böyle yalan söylemeyi seviyosun

@atacan Usb'den şarj istiyosan S^Belle'li veya başka OS'li telefonlara bak kardeşim ;) 5800 ile yapılabilenler sınırlı :)

Atacan-

Atacan-

Üye

bu yazıyı görmeden önce de tüm cfw bölümünü titizlikle dolaşmıştım.sanalbela bu dediğin çok saçma ve gerçekten uydurma.ya gece açıkta kaldın,ya da böyle yalan söylemeyi seviyosun

@atacan Usb'den şarj istiyosan S^Belle'li veya başka OS'li telefonlara bak kardeşim ;) 5800 ile yapılabilenler sınırlı :)

İstiyorum evet ama bu özelliği isteyince illa telefonu değiştirmeye gerek yok sadece özellik için:) 5800 için usb den şarj eden usb kabloları var Çünkü:)

Symbian Modder

Üye
dediğin aparatlarla olan bişey.direk bilgisayara bağlamıyorsun.kablonun bi ucu telefona giden ince uçlu nokia şarjı [anlatamadım ama anlayın] diğer ucu usb portu için usb girişi.tabi arada sinyal dönüştürücü gibi bişey de olmazsa olmaz.

Üst Alt