T.C.K Özel: İstek Havuzu

Sponsorlu Bağlantılar

Atacan-

Atacan-

Üye
Bak Furkan seni ilk DH da tanıdım.Açtığın konuda aldığın telefon ve Neden 5800 almadım gibi bi konu açmıştın.Bazıları için örnek alınması gereken bi konuydu,yaklaşımın düşünüşün benim kafadandı..5800 Kullanmama rağmen sana katılmıştım,başkaları anlatmak istediğinin dışına çıkıp mantıksız şeyler yazmıştı..Tam hatırlamıyorum ama yazılanı çizilenleri.Demek istediğim harfleri kullanarak insanlara hitap etmek,kelimelerle kendimizi ifade etmek zordur.Yanlış anlaşmazlıklar olabilir,kimseye art niyetli davranmam.Kolay gelsin diyorum sana..
Geleyim katılmadığın konuya;
Eski yazılımlar derken sadece sizin çıkartığınız değil,genel olarak konuştum.Forumlarda istemediğiniz kadar cfw var.Bu cfw lerde her seferinde en stabil şekle sokulana kadar versiyonları v1 den atıyorum v5 kadar çıkarılıyor. V5 tamam son durak..Aradan 1hafta geçiyor aynı özellik aynı hız başka bi yazılım adıyla ortaya tekrar çıkılıyor.V5 şin aynısı,aynı hızı, aynı modlar tek fark makyaj..Buna gerek yok demek istediğim...Böyle olacaksa bu işe kalkışanlara mantıksız bulduğumu dile getirmek istedim..Sizinkininde böyle olacağını değişik olacağını düşünmüyorum açıkcası..Tabiki görmeden konuşuyorum..Çıkınca görürsün ozaman dersen hayal kırıklığına uğramam gurur duyarım:) Umarım anlaşılmışımdır inan art niyetli yazmıyorum..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@anılbaran: Çok haklısın ;)

@atacan060606: Yanlış anlaşılma olmadan çok güzel bir şekilde fikrini belirtmişsin. Teşekkür ederim. Olayın tatlıya bağlanması kadar güzel birşey yoktur :)

Bizim çıkaracağımız CFW'nin diğerlerinden fazla bir farkı olmayacak. Burası kesin zaten. Ancak az da olsa farklı olması için extra dil desteği ve telefon desteği sunacağız. Bir fark olsun.

5230'um varken CFW'ler olduğunu bilmiyordum. Sonradan gördüm ki hepsi 5800 için çıkarılmış. Bende senin gibi düşündüm. Neden herkes 5800'a çok farklı isimlerle çok farklıymış gibi aynı şeyleri çıkarıyor. Yabancı forumlarda gördüğüm modların çoğu o zamanlar çoğu CFW'de yoktu. Kendimi biraz geliştirdikten sonra OmegA'yı çıkardım ve gerçekten ilkleri barındırıyordu. Çünkü içinde gördüğüm değişik modları uygulayabilmiştim. Hatta zamanında benim telefona CFW çıkmamış olması durumunu 5530 ve X6 kullanıcılarına yaşatmamak için onlar içinde OmegA yaptım.

Yani aynı fikirdeyiz :oke: Farklılık olmayacaksa CFW çıkarmak için uğraşmanında bir anlamı yoktur ;)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Evt kardesm bende szle aynı fikırdym ;) sınırlar cercevesnde en iyısni yapmak gerektgnı dusunyrm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni modlar çıksaydı da bir değişiklik olsaydı diye düşünüyorum da pek farklı bir mod çıkmıyor.

Yani illa ki biz mi mod yapalım :kıskıs:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
C6-01 modları 5800 uyarlayablen cktı mi?

Atacan-

Atacan-

Üye
EyvALLAH Ekip olarak çalışmalarınızda başarılar.Omega ve yapmış olduğun olay imrendirici ve gurur duyuculak bir nitelikti.Kimse elinde olmayan telefon için uğraşmaz.O yüzden gerçekden taktir ediyorum.Bu arada şunu söyleyim çıkarttığınız yazılımıda hiç denemedim.yüklediğim yazılımdan kopamamak ve c6 yazılımını sevmediğimden dolayı .Reklamda yapmak istemiyorum kullandığım yazılım gerçekten mükemmel denecek kadar sınırda.O yüzden bu yazılımdan kopmam için Gerçekten ağzımın açık kalması lazım:) Bu arada sınırlarını zorluyorum belle bara el attıracam sana:) işin şakası çok uzattım çalışmalarınıza dönünüz sizlerden yazılım bekleyenler var..Kolay gelsin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@mehmet3891: Hayır. Belle modu çıktı o da benzetme ile.

Atacan, sen kalbimi okudun resmen:

Ya neden bu tarz konuşmalara giriliyor anlamıyorum..Arkadaş almış sizin gibiler yüzünden millet gönül rakatlığıyla kullandığı cihazla gurur duyamıyor..
Ki adam iyi niyetli bi konu açmış azcık anlayışlı olsanız...Ben bazı kullanmadığım özellikleri en aza ve vereceğim paradan daha karlı bi alış veriş yapmak için bu cihaza karar verdim,benim gibi düşünen varsa 5800 yerine bunu tercih etmesini söylüyor...

Bu alıntının yapıldığı konunun adresi:

Sen bahsedince öylesine googleda birşeyler ararken bunu gördüm. Senin mesajın aklıma geldi buldum :)

Yapacağız, elimizden geleni esirgemeyeceğiz. Olursa belle mod olsun yapılır. Ama stabilite sorunu beni soğutuyor. CFW'nin kalitesini düşürür gibime geliyor. Bir ara yapmaya çalıştım. Tam 1 gün uğraştım. %90'da bıraktım. 1 mod için o kadar uğraşa değmiyor dedim. Ama sanırım yanılıyorum... :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Furkan iyi niyetli olduğunu ve duruşunu seviyorum,seni tanımadan içimdeki kalbimin sesiyle efendi biri olduğunu düşünüyorum.Bu yazılım konusundada bir kişiyi kaile alırım,bence bu işlerde gerçekden usta..Bu siteyede hiç takılmam burdada usta sen gözüküyorsun:) Belle barla uğraşıp %90 yapıp bırakmak,valla kendine haksızlık etmişsin oraya kadar gelip bırakmak..Sana özelden bi mesaj atmak isterim.Atılabiliyormu?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Bu tlfn knusunda haklsn kullanmycn özellge para wermek cok sacma. Ama iphone knusunda şoguk bakyrm paran varsa alablrşn ama o tlfnu alan srf fark yaratmak icn alıyor.Arkadasta iphne 3gs vardı.2 mp kamera blutut ıphone den ıphoneye calsyr.Cok sacma 6yuze aldı aynı fyata sattı :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan iyi niyetli olduğunu ve duruşunu seviyorum,seni tanımadan içimdeki kalbimin sesiyle efendi biri olduğunu düşünüyorum.Bu yazılım konusundada bir kişiyi kaile alırım,bence bu işlerde gerçekden usta..Bu siteyede hiç takılmam burdada usta sen gözüküyorsun:) Belle barla uğraşıp %90 yapıp bırakmak,valla kendine haksızlık etmişsin oraya kadar gelip bırakmak..Sana özelden bi mesaj atmak isterim.Atılabiliyormu?

Özelden mesaj atabilirsin tabi.

Bu tlfn knusunda haklsn kullanmycn özellge para wermek cok sacma. Ama iphone knusunda şoguk bakyrm paran varsa alablrşn ama o tlfnu alan srf fark yaratmak icn alıyor.Arkadasta iphne 3gs vardı.2 mp kamera blutut ıphone den ıphoneye calsyr.Cok sacma 6yuze aldı aynı fyata sattı :D

Bana katıldığın için değil diğer cevap yazan üyeler gibi yanlış anlamadığın için teşekkür ederim ;)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Furkan kardesim sen bence orjinal yazılım isteyen arkadaslara da edit calsması yapablrsn anılla :D tabi knu acılıp istek uzerine

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Onu yapacaktık vazgeçtik. Önce C6 üzerinden başlayalım. Sonra orjinale geçeceğiz.

Atacan-

Atacan-

Üye
Rambo_FT isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor yada almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pardon, sadece arkadaşlara izin var da :) İsteğimi kabul edersen özel mesaj yollayabileceksin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tam 00:00'da uyumaya gidecektim. Mesajını bekliyorum ;)

hasan0692

Üye
ev ekranı burdaki gibi olsa bence güzel olur eğer mümkünse

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu OFW için. Ayrıca:

Bugs left:
Red Color issue

Hatalar sıfırlanıncaya kadar böyle buglu bozuk şeylerle sizi uğraştırmayız :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
ofw için o ama .CFW içn degil :oke:

hasan0692

Üye
ofw olmazmı cfw gibi :d:

Üst Alt