Atacan-
Üye
Bak Furkan seni ilk DH da tanıdım.Açtığın konuda aldığın telefon ve Neden 5800 almadım gibi bi konu açmıştın.Bazıları için örnek alınması gereken bi konuydu,yaklaşımın düşünüşün benim kafadandı..5800 Kullanmama rağmen sana katılmıştım,başkaları anlatmak istediğinin dışına çıkıp mantıksız şeyler yazmıştı..Tam hatırlamıyorum ama yazılanı çizilenleri.Demek istediğim harfleri kullanarak insanlara hitap etmek,kelimelerle kendimizi ifade etmek zordur.Yanlış anlaşmazlıklar olabilir,kimseye art niyetli davranmam.Kolay gelsin diyorum sana..
Geleyim katılmadığın konuya;
Eski yazılımlar derken sadece sizin çıkartığınız değil,genel olarak konuştum.Forumlarda istemediğiniz kadar cfw var.Bu cfw lerde her seferinde en stabil şekle sokulana kadar versiyonları v1 den atıyorum v5 kadar çıkarılıyor. V5 tamam son durak..Aradan 1hafta geçiyor aynı özellik aynı hız başka bi yazılım adıyla ortaya tekrar çıkılıyor.V5 şin aynısı,aynı hızı, aynı modlar tek fark makyaj..Buna gerek yok demek istediğim...Böyle olacaksa bu işe kalkışanlara mantıksız bulduğumu dile getirmek istedim..Sizinkininde böyle olacağını değişik olacağını düşünmüyorum açıkcası..Tabiki görmeden konuşuyorum..Çıkınca görürsün ozaman dersen hayal kırıklığına uğramam gurur duyarım
Umarım anlaşılmışımdır inan art niyetli yazmıyorum..
Geleyim katılmadığın konuya;
Eski yazılımlar derken sadece sizin çıkartığınız değil,genel olarak konuştum.Forumlarda istemediğiniz kadar cfw var.Bu cfw lerde her seferinde en stabil şekle sokulana kadar versiyonları v1 den atıyorum v5 kadar çıkarılıyor. V5 tamam son durak..Aradan 1hafta geçiyor aynı özellik aynı hız başka bi yazılım adıyla ortaya tekrar çıkılıyor.V5 şin aynısı,aynı hızı, aynı modlar tek fark makyaj..Buna gerek yok demek istediğim...Böyle olacaksa bu işe kalkışanlara mantıksız bulduğumu dile getirmek istedim..Sizinkininde böyle olacağını değişik olacağını düşünmüyorum açıkcası..Tabiki görmeden konuşuyorum..Çıkınca görürsün ozaman dersen hayal kırıklığına uğramam gurur duyarım
Umarım anlaşılmışımdır inan art niyetli yazmıyorum..
Farklılık olmayacaksa CFW çıkarmak için uğraşmanında bir anlamı yoktur