T.C.K Özel: İstek Havuzu

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Önerilerinizi değerlendirmeye aldık.

Mert045

Mert045

Üye
n8 icon olsun
dokunmatik hassas olsun
Ram miktarı 60 falan olsun
fazla uygulama gömülü olmasın olursa ( ramblow , xplore , jbaktaskman ) olsun
Yazı tipini falan güzel birşey yapın
Stabil olsun
Bide haritalarsız sürüm de olsun bazı kişilerin hiç işine yaramıyor boş yere yer kaplıyor
Batarya uzun dayansın
Şimdilik bu kadar saygılar :D

----------Eklendi @ 17:50:44 ---------- Yazıldı @ 17:47:49 ----------

He bide ise yaramayan orjinal uygulamaları kaldırın
Bide s60v3 te bile açılabilen codecler v5 de açılmıyor codec eklensin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Mert045: Anladığım kadarıyla sende benim düşündüğümü düşünüyorsun.

Bir kaç farklı CFW yapabiliriz. Mesela yer kaplayan Ovi Haritalar gibi bazı kullanıcıların (benim gibi :ehe) hiç kullanmadığı uygulamaları kaldırıp bir sürü özellik koyup öyle bir CFW hazırlarız.
Gerekli tüm bileşenleri ve dilleri içine sığdığı kadarını koyarız (bileşen derken 3. parti uygulama değil). Ek özellikler az olur. Bu da başka bir CFW olur.
Performans modları ve ayarları yapılmış başka bir CFW hazırlarız.
Pil kullanımı iyileştirilmiş ve ayarları yapılmış başka bir CFW hazırlarız.
Sadece hackli ve hataları giderilmiş CFW hazırlarız.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Ya kardes 5800 da da hatıratalar olmazsa olmaz :D sade hacklı sorunsuz bı port olsun bence.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya gps kullanmıcaksınız niye aldınız gps li telefon dostlar :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zaten 1 CFW de haritalar olmayacak ;) Onuda istemeyen yüklemez :)

Eğer modder arkadaşlar kabul etmezse kendim haritalarsız ayrı bir CFW oluştururum sadece 5230 için.

Mert045

Mert045

Üye
@Mert045: Anladığım kadarıyla sende benim düşündüğümü düşünüyorsun.

Bir kaç farklı CFW yapabiliriz. Mesela yer kaplayan Ovi Haritalar gibi bazı kullanıcıların (benim gibi :ehe) hiç kullanmadığı uygulamaları kaldırıp bir sürü özellik koyup öyle bir CFW hazırlarız.
Gerekli tüm bileşenleri ve dilleri içine sığdığı kadarını koyarız (bileşen derken 3. parti uygulama değil). Ek özellikler az olur. Bu da başka bir CFW olur.
Performans modları ve ayarları yapılmış başka bir CFW hazırlarız.
Pil kullanımı iyileştirilmiş ve ayarları yapılmış başka bir CFW hazırlarız.
Sadece hackli ve hataları giderilmiş CFW hazırlarız.

Haritalar hiç kullanmam internet paketi olmadığı için :) boş yere yer kaplıyor cfw yi 2 çeşit sunarsan olabilir haritalar bulunan bulunmayan olarak isteyen istediğini yuklesin :)

----------Eklendi @ 18:52:11 ---------- Yazıldı @ 18:51:22 ----------

ya gps kullanmıcaksınız niye aldınız gps li telefon dostlar :ehe

Bilemem artık o zaman esti bi kere :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ama ben GPS kullanmıyorum ve telefonu bu amaçla almamıştım :D. Zamanında fiyat/performans oranı en iyi telefon Nokia 5230 (bütçeme göre) olduğu için almıştım, GPS'in ücretsiz olduğunu hatta içinde olup olmadığını dahi bilmiyordum. 1 kere kullandım o da Trabozon gezisinde deneme amaçlı :ehe. O zamanda 2 TL kontörümü GPS'e vermiştim ama değmişti. Şimdi işimi görmüyor :ehe

hlldll

hlldll

Üye
Şu Indırme sorununu halledin atmasin tarayıcıdan + Ev ekranı 1 tane olmasın çook sıkıcı c6 ev ekranı + Widget ekleyn bulunmuyor kolay kolay + Oviyi Kaldırın + Bu HARITA denen gereksizide kaldırın bide ikonlar çook kullanılan programlara görede ayarlansın

----------Eklendi @ 19:30:34 ---------- Yazıldı @ 19:24:53 ----------

Bide sistem dosyaları Sd ye kaydolsun mhz biraz yükseltin gizli klasör ekleyin

anılbaran

anılbaran

Üye
valla bedava ayarlarını yaptım . Markete giderken bile kullanıyom yolu bildigim halde maksat "o kadar para verdim bedava kullanmıcaksam niye aldım zihniyeti" :D

hlldll

hlldll

Üye
Ona Biraz Türk Zekası Diyoruz :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
valla bedava ayarlarını yaptım . Markete giderken bile kullanıyom yolu bildigim halde maksat "o kadar para verdim bedava kullanmıcaksam niye aldım zihniyeti" :D

5230 da uydu navigasynu yok ondan kaldracklar sanrm :D dursun belki bi ise yarar..Cevrmdsı kullanablyrz 5800 da

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Ben yok die blydm ? :D

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Rambo kardeş birinci sayfadaki yorumuma yorum yapmadın cevap bekliyorum sana zahmet ...

Bir de yapılabilirse eğer mesaj yazma kısmının düzenlenmesini istiyorum.Yani mesaj yazarken önce yazma yerine basıyoruz sonra alfasayısal çıkıyor sonra yazıyoruz tike basıyoruz çok uzun o yüzden hem klavye hem yazılan yer görünsün tek tuşla gitsin resimdeki gibi mesela
resim;
tıpkı dayhand input programı gibi işlem görsün veya opera klavyesinin t9 u türkçe olsun aynı şey

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Rambo kardeş birinci sayfadaki yorumuma yorum yapmadın cevap bekliyorum sana zahmet ...

Bir de yapılabilirse eğer mesaj yazma kısmının düzenlenmesini istiyorum.Yani mesaj yazarken önce yazma yerine basıyoruz sonra alfasayısal çıkıyor sonra yazıyoruz tike basıyoruz çok uzun o yüzden hem klavye hem yazılan yer görünsün tek tuşla gitsin resimdeki gibi mesela
resim;
tıpkı dayhand input programı gibi işlem görsün veya opera klavyesinin t9 u türkçe olsun aynı şey

Kardes ben bunu dcktm ama resm bulamadm cok super olur? :)

Üst Alt