suayb
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefon tavsiyesiyle ilgili bi yardımım maalesf olamayack ama android gerçekten iyi bir seçim.ben turkcell t10 kullandım ve android'e hayran kaldım.onunla bile nette video izleyebiliyorum.
ama o telefonun donanım özellikleri açısından zayıf olması sebebiyle daha çok 5800 kullanmaktayım.
bu konu altına gelip symbian'ı öve öve bitiremeyenler olabilir ama onlara da sözüm:
Android kullanmayan bilemez.
hayırlı olsun.
arkadaşım ben galaxy gio kullanıyorum...forumları iyi araştırırsan bu telefon fiyat/performans açısından en iyi telefonlardan biri...gps olarak telefonda yüklü gelen google haritalar vs. çok data harcıyor ücretli ama sitede igo diye ndrive gibi bi sürü navigasyon programı var onlar sayesinde çözebilirsin bu sorunu...uygulaması silmeside symbian gibi kolay bende bu telefondan önce 6680 kullandım oda symbiandı bence android işletim sistemi symbiandan daha hızlı ve daha güzel yinede karar sana kalmış....
yok kardeş köntür gitmez İGO yu yüklersin çok iyi bi navigasyondur...hatsıza almasak o gps programlarında kontör harcar mı?
öncellikle ikisinde marketi calıştıramassın market dedigim android market yoksa diger market uygulamaları calışıyor ben telefona kurdum googlenin yaptıgı android marketi fakat düzgün calışmıyor calışsada boş cünkü anlaşmalı operatör yok
ekrana gelirsek
gio 320 x 480 piksel, 3.2 inç 16 milyon renk TFT ekran
ace 360 x 480 piksel, 3.5 inç 16 milyon renk TFT ekran kapasitif dokunmatik
ayriyeten acede bu özellikler varmış
Accelerometer sensor for Ul auto-rotate
Dokunmaya duyarlı kontroller
TouchWiz v3.0 Ul
kemara ve flash vede acenin pahali olması gioya göre
Gps iyi
uygulama cok
uygulama silme yükleme kolay ayrıca yavaşladıgını düşündügün an görev yöneticisi / ram bellegi sil yap rami sıfırla
ayrıca illede android market (orjinali)istiyosan 2,3de calışıyor fakat raam kullanımı fazla oyüzden telefon kasar 2,3 de bu söylediklerim gözünü korkutmasın zaten 10 yakin belkide daha fazla market programı var başkalari tarafından yapilmmış kaliteliler
ama sen paran varsa galaxy s al benden demesi dahada cok paran varsa galaxy s2 al
kaynak :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
senınde dedıgın gıbı gıo kıbar bır telefon ama bana kalırsa ace daha sert hatlara ahıp ben aceyı daha cok begendım tasarım olarak ama aradakı fıyat farkı coktu ozellıklerı hemen hemen aynı gıo nun ekranı 0,3 ınc daha ufak oldugu ıcın cozunurlugu rakamsal olsa bıle bu ufaklıktan dolayı gıo daha ıyı ekran konusunda.pixel başına dusen cozunurluk daha fazla oluyor yanı.işlemcı vs hersey aynı zaten bır kamerada megapixel farkı var.ama fıyattada ucurum var.gio al bak rahatına.cok uzun bır sure butun ıhtıyavclarını karşılarvoovvv ace ekran konusunda gerçekten güzelmiş ben şimdi gio alırsam ace in ekranını bi kullansam gio dan soğurmuyum yani çok büyük bi fark görürmüyüm bir de ace biraz kaba geliyor gözüme ve elime geniş bi telefon yoksa glaxy s de vardı temiz 2. el 750 diyordu adam ama çook kaba hocam yaw gio kibar daha henüz elimde inceleyemesemde öle umuyorum
root atmayı biliyomusnbak ben diyorumki ikisinide almöa galaxy s al paranı topla bu ay alcaksan 1,2 ay sonra al ama galaxy s al hem adobe flash playeri calıştırır flash sitelere girersin hem 2,3 versiyon kullanıyo
1ghz işlemci 512 mb ram yani bak ben ace kullanıyorum cok memnunum gioda güzel fakat sen galaxy s al
root atmayı biliyomusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?