Symbian'daki Asphalt İle Android'deki Asphalt Farkı

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
zaten nokianın ekran görüntüsü tam net değil farkındaysanız ..arkadas çok ufak bir titretme yapmıs foto cekerken...dikkatli bakınız

olsa ne fark ederki.aradaki farkı herkez biliyor.

resimden farkı anlayamayanlar için buyrun,

[video=youtube;yRuieGoEwlM]http://www.youtube.com/watch?v=yRuieGoEwlM[/video]

hakan_710

hakan_710

Üye
android yada ios dakilerin farklı olduğunu zaten herkes bilir. Ben bir symbianci olarak (sübyancı gibi oldu :D ) onların üstünlüğünü kabul ediyorum. Kimse aksini söylemesin. Fakat 2005 yılında real football oyunu yükletmek için telefoncu telefoncu dolaşan ve paramıza rağmen bulamayan biri olarak, şuan asphalt yada herhangi bir oyunu hd oynayıp üstüne üstlük oyunu da kendim yükleyebiliyosam bu benim için paha biçilemez bişeydir. Yani uzatmaya gerek yok şahsen ben mutluyum ve iyi kötü idare ediyoruz :)

PriZm

PriZm

Üye
android yada ios dakilerin farklı olduğunu zaten herkes bilir. Ben bir symbianci olarak (sübyancı gibi oldu :D ) onların üstünlüğünü kabul ediyorum. Kimse aksini söylemesin. Fakat 2005 yılında real football oyunu yükletmek için telefoncu telefoncu dolaşan ve paramıza rağmen bulamayan biri olarak, şuan asphalt yada herhangi bir oyunu hd oynayıp üstüne üstlük oyunu da kendim yükleyebiliyosam bu benim için paha biçilemez bişeydir. Yani uzatmaya gerek yok şahsen ben mutluyum ve iyi kötü idare ediyoruz :)

herkez zaten kulandığı sistemi beğenir ;) bunda problem yok ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sensation xe yada galaxy note la denersen symbian kaç kat farkla ezilir merak ediyorum

Tuba

Tuba

Üye
Kıyaslama yaparken aynı platformu kıyaslayın bu şekilde tartışma çıkıyor her defasında konu :locked:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan