Siz hala ne dediğimi anlamadınız valla.Bazı tipler diyorki Symbianda hiç kasmıyor ama androidde kasıyor symbian 10 numara.Kasmasının sebebi grafik farkıdır bunu kanıtlamak istedim.screenshotla bir oyunun kasıp kasmadığını nasıl anlayabiliriz ki ?![]()

701 olsaydı gene aynı halt olacaktı zaten.Çünkü dosyalar aynı.Ve senin hiçbir fark yok demen çok garip.Tip denmez arkadaş denir
Symbianda menü giriş ekranında minik kasmalar olduğunu biliyoruz ama oyun içerinde böyle birşey söz konusu değil...
Eşdeğer androidli modellerin bazılarında oyun içerisinde bile kasma mevcut... ayrıca görüntülerin hiçbir farkı yok...
Android adrenalin 6 ve Symbian adrenalin 6'yı kıyaslaman için herşeyiyle eşdeğer donanımlara sahip telefonları kıyaslaman gerek...
Mesela yeni 701, 603, N9 veya yeni çıkacak olan 801'de yap bu kıyaslamayı...
Eğer c6-01'de yapacaksan bunu samsung ace var, son mini var ne bilim eşdeğer donanımlara sahip bir telefon modelini seç ondan sonra kim neyi eziyor bizde görelim farkı
Resimleri görüpde hala inat etmen cidden garip.birde sen dene bakalım.Aynı olacakmı deme bana bununla gelme arkadaşım dene gör![]()
701 olsaydı gene aynı halt olacaktı zaten.Çünkü dosyalar aynı.Ve senin hiçbir fark yok demen çok garip.
701 olsaydı gene aynı halt olacaktı zaten.Çünkü dosyalar aynı.Ve senin hiçbir fark yok demen çok garip.
Tip denmez arkadaş denir
Symbianda menü giriş ekranında minik kasmalar olduğunu biliyoruz ama oyun içerinde böyle birşey söz konusu değil...
Eşdeğer androidli modellerin bazılarında oyun içerisinde bile kasma mevcut... ayrıca görüntülerin hiçbir farkı yok...
Android adrenalin 6 ve Symbian adrenalin 6'yı kıyaslaman için herşeyiyle eşdeğer donanımlara sahip telefonları kıyaslaman gerek...
Mesela yeni 701, 603, N9 veya yeni çıkacak olan 801'de yap bu kıyaslamayı...
Eğer c6-01'de yapacaksan bunu samsung ace var, sony var, htc var ne bilim eşdeğer donanımlara sahip bir telefon modelini seç ondan sonra kim neyi eziyor bizde görelim farkı

Şöyle bir benzetme yapayım 1080p de 3-5 sn de bir en heyecanlı yerlerde donan bir filmi mi izlemek daha çok haz verir yoksa 720p de donmayan bir filmi izlemek mi?İlk olarak Wp'yi gözünüzde çok büyüttünüz diyenler ;
WP diğer sistemlerin işlemcisi düşük diye destek verip vermemekte tereddüt ettiği, benzer işletim sistemlerinin anca orta düzey hatta tek çekirdek olduğundan alt düzeye yakın işlemcili bir cihazı CESte dünyanın en iyi telefonu seçtiren ve özellikle browser testlerinde diğer cihazları düşük işlemcisi ile rahat bir şekilde yenmesini sağlayan işletim sistemi wp.Abartıldığı kadar fazla.Oyun sayısının symbiandan az olduğu iddia edilmesine karşın öyle on binlerce s60 oyunu olmadığından kaliteli oyun sayısı yeterli oluyor.
Asphalt konusuna gelirsek;
Fiyata değil işlemciye bakmak gerek.N8in fiyat pahalılığındaki sebep kamerası.İşlemcisi 680 Mhz.Galaxy Gio ile eşdeğer olmalı yaniŞöyle bir benzetme yapayım 1080p de 3-5 sn de bir en heyecanlı yerlerde donan bir filmi mi izlemek daha çok haz verir yoksa 720p de donmayan bir filmi izlemek mi?
Eğer illa fiyat tartışması yapacaksanız diğer özelliklerde benzer olsun mesela C6–01 versus Galaxy Gio.hangisi size dahaçok oyun zevki veriyor ona bakalım.Bence oyunun görüntüsünden çok akıcılığı önemli
701 olsaydı aynı halt olmazdı 4 kat daha güçlü bir grafik kartı daha güçlü bit işlemci var.
Siz hala ne dediğimi anlamadınız valla.Bazı tipler diyorki Symbianda hiç kasmıyor ama androidde kasıyor symbian 10 numara.Kasmasının sebebi grafik farkıdır bunu kanıtlamak istedim.
Açıkcası çok iyi grafikte kasacağına birazcık kırpılıp akıcı olmasını tercih ederim. Asphalt 7 falan çıkarsa büyük ihtimal yeni nesil Belle yüklü cihazlara çıkar onda da grafik kırpılması yapılmaz diye düşünüyorum.