Symbian'daki Asphalt İle Android'deki Asphalt Farkı

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Android ile iOS'u da bir karşılaştır istersen :D

legend5858

legend5858

Üye

Nokia 603 den çektim screensnap la bildiğiniz gibi görüntüyü biraz bozarak alıyor.Bunun 2 katı kalitesinde oyunda donma sorunu yok.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Uruloki

Uruloki

Üye
şunun fiyatına bakın

bir de şuna

biri 680 mhz biri 800mhz biri asphalt 6 yı direk açabiliyor diğerinde asphalt 6 yüklendiğine dair bir kanıt yok chainfire ile bile görmedim
onun için avatarıma bakmanızı ve meçhul soruyu görmenizi istiyorum istersen aynı donanıma sahip olmayan gs2 ile ip4 ün asphalt 6 karşılaştırmasını yap biri daha yüksek çözünürlük bu arada

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
şunun fiyatına bakın

bir de şuna

biri 680 mhz biri 800mhz biri asphalt 6 yı direk açabiliyor diğerinde asphalt 6 yüklendiğine dair bir kanıt yok chainfire ile bile görmedim
onun için avatarıma bakmanızı ve meçhul soruyu görmenizi istiyorum istersen aynı donanıma sahip olmayan gs2 ile ip4 ün asphalt 6 karşılaştırmasını yap biri daha yüksek çözünürlük bu arada
hasan'dan özlediğimiz cevaplar. :D

kol@j

kol@j

Üye
asfaltın biri petrol artığıyla yapiliyor
birir de yeni teknoloji katı atıklardan dönüşümle dökülüyor aradaki fark budur

gelecekte ise nükleer atıklardan yapılacak

• Beğen
Tepkiler: TheMadness ve pRime.
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
701 ile galaxy s`i karsilastiralim farki gorun.donanim fiyat ayni.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Abi fanboyluk yapmayin valla.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
asfaltın biri petrol artığıyla yapiliyor
birir de yeni teknoloji katı atıklardan dönüşümle dökülüyor aradaki fark budur

gelecekte ise nükleer atıklardan yapılacak
kardeşim iyi misin? :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun.msnden arkadaslarimdan rica ettim.
701

Galaxy S

Olabildigince ayni yerlerde cekmeye calistik.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Buyrun.msnden arkadaslarimdan rica ettim.
701

Galaxy S

Olabildigince ayni yerlerde cekmeye calistik.

tamam ama oyunların grafik kalitesi aynı değilki. Örneğin symbiandaki 300 mb androidteki 900 mb. Androidteki oyunu grafik, boyut vs. Kırpmadan portlasalar 701 de kasmadan oynatır diye tahmin ediyorum. Bu arada amacım kötülemek vs değil yanlış anlamayın

TheMadness

TheMadness

Üye
tamam ama oyunların grafik kalitesi aynı değilki. Örneğin symbiandaki 300 mb androidteki 900 mb. Androidteki oyunu grafik, boyut vs. Kırpmadan portlasalar 701 de kasmadan oynatır diye tahmin ediyorum. Bu arada amacım kötülemek vs değil yanlış anlamayın

Aynen kırpmışlar grafikleri örneğin binalara bakın.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Bende onu anlatmaya çalışıyorum.Millet bi fark yok diyor.Nasıl yok.Al kafa kafaya cihazları karşılaştırdık.701 ve S.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İki oyun arasında sadece oyunların olusturma yazma kodlama farkı var.
Yani symbian'da kullanılan asphalt 6 biraz daha düsük boyutlu zaten.
Bu tamamen oyunu çıkaran firma ile baglantılı biraz strateji isi.Donanımla alakası yok.Yani Nokia kaldırmaz diye bir kırpma söz konusu degil.
Yoksa C6-01 bile rahat rahat oynatıyor güçlü grafik islemci sayesinde.
Hatta Galaxy S'den bile daha rahat oynatması muhtemel.Yine klasik islemci frekansına bakıp yorumlar yapiliyor bi adım ileri gildilmemis anlasılan.
Galaxy S'in 1Ghz islemcisini görünce orta kalitede olan grafik kartını düsünen yok.Üstelik fiyat farkıda var.