Symbian'daki Asphalt İle Android'deki Asphalt Farkı

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'daki Asphalt İle Android'deki Asphalt Farkı
Test Edilen Cihazlar:HTC Desire HD ve Nokia C6-01
Oyun:Asphalt 6
Fotoğrafı Çeken Cihaz:Sony DSC HX5V

Biz symbiancılar hep övünürdük asphalt 6 kasmaz androidde bile kasar diye.Android neden kastığını hep birlikte görelim:

Android'deki Asphalt 6:

Symbian'daki Asphalt 6:

Yan yana:

Amacım FanDroidlik değil sadece farkı görün istedim.Angry Birds farklarınıda ekleyeceğim...

İncİnat

İncİnat

Üye
tamam ezme bu kadar :)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
603 700 ve 701 androidteki asphaltı kasmadan oynatır diye tahmin ediyorum.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Yok ezmiyorum beyler.Desire HD'de bile az az kasıyor yani :D

cukuleaks

Üye
Alakası yok. bnim c6-01 kesinlikle öyle göstermiyor. Bu fotoları kim çekti yaw :S

----------Eklendi @ 21:07:51 ---------- Yazıldı @ 21:06:57 ----------

Niyte screenshotla koymadın? ozman koyda gör bakalm fark varmı yokmu?

• Beğen
Tepkiler: abkurt
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Sen en iyisi yanına bir android birde c6-01 al öyle farkı gör.Screnshot programı kuracağım bide...

İncİnat

İncİnat

Üye
aynısını denedim xe ile 700 ü yanyana koyup a6 actım xe ezdi gecti arkadasım

_ardaa

_ardaa

Üye
peki iki telefonun arasında ki fiyat farkını da söyler misin.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
aynen bizim oyunlar hep kırpılmış hali telefonumu veya parasını alabilirsem nokiadan vazgeçicem büyük ihtimal.. enayi yerine koydular iyice..

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ya gidin arkadaşlar ezmişmiş... siz donanımlara bir bakın ondan sonra kim neyi eziyor bir sonuç çıkarın...
Bende kullanıyorum ve gayetde başarılı birçok androidli telefondan bile başarılı kullanıyorum...
Geçen gün samsun S2'nin bana yaşattığı şoktan sonra android işletim sistemini kullanan bazı markalara ilgim azaldı...
Bana göre androdi en iyi kullanan Sony'dir...

Ayrıca windows phone 7.5 ve arkasından gelecek 8.0'la Nokia'nın daha neler yapabileceğinede şahit olacağız :)

İncİnat

İncİnat

Üye
windows phone mucize olacak nokia için wp8 li teller cıkınca xe yi satacagım zaten

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Ya gidin arkadaşlar ezmişmiş... siz donanımlara bir bakın ondan sonra kim neyi eziyor bir sonuç çıkarın...
Bende kullanıyorum ve gayetde başarılı birçok androidli telefondan bile başarılı kullanıyorum...
Geçen gün samsun S2'nin bana yaşattığı şoktan sonra android işletim sistemini kullanan bazı markalara ilgim azaldı...
Bana göre androdi en iyi kullanan Sony'dir...

Ayrıca windows phone 7.5 ve arkasından gelecek 8.0'la Nokia'nın daha neler yapabileceğinede şahit olacağız :)
Kardeşim 701'dede aynı grafik var c6-01 ile ama donanımı iki katı.Ve Desire HD ile kafa kafaya 701 ama grafik farkı uçurum.Wp'yide amma abarttınız...

Lenneth

Üye
Asphaltin Android de kasip Symbianda kasmadigi fikrine nerden kapildiniz onu merak ettim ? Bir kisim Nokia iyi Android yalan zirvalarina inanmadiniz umarim..

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Tartışma çıkmaması için çok fazla yorum yapmayacağım... Denemesi Bedava :)
Ayrıca WP hakkında bir bilgin olmadığını ne kadar abarttınız sözünüzden anladım bu konu hakkındada bilgi sahibi olduğunuzda tartışabilirim :)
Yok buyrun gösterin farkını derseniz ayrı bir konuda onuda yapalım :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Asphaltin Android de kasip Symbianda kasmadigi fikrine nerden kapildiniz onu merak ettim ? Bir kisim Nokia iyi Android yalan zirvalarina inanmadiniz umarim..
Kendim denedim ve kastı çünkü iki telde benim.Gözlerimin önünde 1 Ghz işlemcili 768 MB ramli telde kastı.

slant1111

slant1111

Üye
çok ciddi fark var öyle görünüyor.biri bilgisayar diğeri atari gibi :) :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Tartışma çıkmaması için çok fazla yorum yapmayacağım... Denemesi Bedava :)
Ayrıca WP hakkında bir bilgin olmadığını ne kadar abarttınız sözünüzden anladım bu konu hakkındada bilgi sahibi olduğunuzda tartışabilirim :)
Yok buyrun gösterin farkını derseniz ayrı bir konuda onuda yapalım :)
Gel tartışalım.Bilgim yokmuş tabi canım |-)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Android'in c6-01'le eşdeğer donanımlara sahip telefonları bu uygulamayı çalıştırmakta bile zorlanırken, biraz üstü modellerinde ise bazı kasmalar meydana gelirken ve birçok orta düzey andoridli telefonda hiçbir grafik farkı bulunmazken bu başlığı açıp böyle bir kıyaslama yapmak yanlış olur... Benim sözüm kaliteli ve iyi üst ve orta seviye donanımlara sahip androidli telefonlara değil yanlış anlaşılmasın...
Kıyaslama için aynı şartlar oluşmalı... Buda donanımdır...

Tartışabiliriz arkdaşım hiç sorun değil :) En iyi androidli telefonunu kullanan yada iphone sahiplerininde görüşlerini alabiliriz :) Tango güncellemesi ve WP8 nasıl bir işletim sistemi yenilikler neler vs vs onlarada soralım bak o zaman neymiş WP öğreniriz :)

Türe

Türe

Üye
screenshotla bir oyunun kasıp kasmadığını nasıl anlayabiliriz ki ? :hmmm