Symbian ve bu forum ölüyor gibi, ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergene123

Üye
günaydın derim ben bunu , bundan çok uzun zaman önce söylediğimde bana denedikleri kalmalısti sen nokiaya symbiania nasıl böyle dersin diyet:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Foruma yeni gelenler için aktif olabilir, zaten eskiden kalma bir çok sorunun çözümü var çözülmemiş bir şey kalmadı gibi. Yeni gelişmede yok nokia tarafında. Şu da bir gerçek ki eskiler için artık bir esprisi kalmadı.
Merak etmeyin wp8 ile nokia yine konuşulacak,forum da hareketlenir:)

mesut1979

Üye
symbian ölüyor o dogru da foruma birsey olmaz sonucta bu forum symbian üzerine kurulu bir forum degil, android var ios var wp var bunlarla devam eder forum.

fairtail

Üye
nokia adroid almakta inat ettikçe kendini yok etmeye doğru yol alıyor.Şimdi adroid alsa hemen müşteriyi yine toplar fakat almamak için niye inat ediyor bilmiyorum.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
nokia adroid almakta inat ettikçe kendini yok etmeye doğru yol alıyor.Şimdi adroid alsa hemen müşteriyi yine toplar fakat almamak için niye inat ediyor bilmiyorum.

Nokia androidli telefon çıkartacak olsa donanım ve malzeme işçiliğinden dolayı yalnızca üst sınıfa hitap eden cihazlar üretir. Nokia nın pazar payının çoğunluğunu orta ve alt segment oluşturuyor ;) Wp yerine tercih edilebilirdi belki android, symbian da düşük donanımlı cihazlar için devam ederdi.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hala Android diyorlar ya hay Allahım.Evet Nokia Android'e geçsin Samsung'un donanım-fiyat ürünleriyle yarışabilir.Android'e geçerse ya Apple gibi 3000 liradan cihaz çıkarır ya da fiyatındaki telefonlardan az donanım kullanır.Her seferinde anlatıyorum bi kere Android'e geçmesi zaten baştan yenilgisini kabul etmesi demek.Wp dışındaki bir platformda aynı platforma telefon üreten diğer şirketlerle yarışamaz ...

saruman_me

saruman_me

Üye
meego gibi bir sistemi görmezden gelip wp a yönelmesi başlı başına bir hata eğe destek sonuna kadar verilmiş olsaydı meego ya şu an ios un tek rakibi meego olucaktı ama ileriye dönük planlar yapmak yerine tek bir cihaz çıkarmakla yetindiler kaderinide meamoyla aynı yaptılar..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
meego gibi bir sistemi görmezden gelip wp a yönelmesi başlı başına bir hata eğe destek sonuna kadar verilmiş olsaydı meego ya şu an ios un tek rakibi meego olucaktı ama ileriye dönük planlar yapmak yerine tek bir cihaz çıkarmakla yetindiler kaderinide meamoyla aynı yaptılar..

IOS'la MeeGo apayrı şeyler.MeeGo olsa olsa Android'e rakip olurdu ki daha ona rakip olabilecek bir market yapması heleki o nakit rezerviyle çok zordu.Yani bırak IOS'u...

ayran3883

ayran3883

Üye
moralim bozuk tek ümidim yazılım gunclmelr :( :'(

ANIL

ANIL

Admin
Symbian ölebilir, forum ve biz devam ediyoruz. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt