Symbian ve bu forum ölüyor gibi, ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla ben Symbian telefon kullanmama rağmen 2 ay önce Windows Phone bölümüne taşındım.
Sürekli orayı takip ediyorum.
Çünkü kasım ayı gibi telefonu değiştirip yeni çıkacak "Windows Phone 8"li telefonlardan birini almak istiyorum.
İlk tercihim yine Nokia olacak.

Symbian'dan umudu kestim. Nokia da bıraktı artık. Çok fazla bir yenilik ve güncelleme beklemeyin.
Benim de niyetim wp8 li bir lumia,nasip olursa tabii.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
iyi o zaman erken öğrenecez çünkü coğu telefonun özelliklerini erken öğreniyoruz

- - - Eklendi - - -

iyi o zaman erken öğrenecez çünkü coğu telefonun özelliklerini erken öğreniyoruz

Opera failed olmuş.:D

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
Ölmüş anlaşılan. Tekrar hayatta bulmaz anca kendi kendini avutur durdurur. Artık eskisi gibi klasik cep telefonu kullanırız. Vay güncelle vay uygulama gibi olaylar artık bitmiş. Bir süre sonrada bu tatları tekrar yaşamak için değişim şart olur, tabi isteyene telefonda eskir zaten. Şu anda da klasik cep kullanımının dışında bir deneyiminde de android başı çekiyor. Buraların da şu şartlarda pek heveslisi kalmadığı kesin. Başka sıradan amaçlara hizmet etmeye başladı artık.

doctorrr

doctorrr

Üye
şu forumda 7-8 aydır takılıyorum ya arkadaş hep aynı goygoya girip kavga ediyorsunuz yok nokia battı yok şu yok bu yok wp var şu var bu var artık illallah ettim yeter artık vallahi bırakın şu muhabbetleri... mesela benim neo v alacak paramda vardı ilk c7 neo v arasında kaldım neo v acayip karışık geldi elim ayağıma dolaştı sonra baktım android bana göre değil :dry: zaten bana bikaç aplikasyon yetiyorken tutupta ios e android e para dökemem :dry: sonra c6-01 ile nokia 500 ü gördüm ikiside şirin hoşuma gitti sonra c6-01 resmen orda vitrinde yanıyordu allah allah ekranı falan ele oturuşu :D sonra bastırdım parayı c6-01 aldım minick elimde kayboluyor :D he oyun mevzusuna gelince bana çok bile geliyor :evet: pek oyunla aram yok oyun oynayacaksam açarım masaüstü pc mi canavar gibi yolda belde oynanmıyorki aga burası alanya mesafeler kısa fruit ninja iyi gidiyor anca :D öyle batarya sorunlarımda yok gayet iyi sisteme hakimim istediğim gibi eklemeler modifikasyonlarda yapabiliyorum eski s60v5 im sağolsun onunla öğrendim herşeyi :D yani efediler bi cihaz alırken sorun soruşturun bi hışım uçarak gidip almayın isteklerinize göre araştırın bakın öyle alın :oke: şimdi pişmanmıyım hayır değil sadece real racing batman pes 2012 gibi oyunları görünce ağzımın suları akıyor o kadar onlarıda zaten oynamaya imkanım olsa oynayamam pek iyi değilim şu oyun mevzularında :D sistemim sizin o yere göğe sığdıramadığınız androidden daha stabil çalışıyor zararlı yazılım virüs gibi bi derdimde yok sisteme hakimim şuan için isteklerimi karşılıyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: famemonster16, sefaturut, CanKartaL ve 2 diğerleri
caglar b

caglar b

Üye
symbian^3kadar stabil tek sistem ios tur,çünkü c6-01 c7 n8 hatta 701 ve 808 tıpkı iphone serileri gibi birbirine yakın özelliklerde üretilirler. mesela sen telefondan anlamayan adama androidli tel verirsen o teli bozar tecrübeyle sabittir ama symbian ve ios öyle degil adam en fazla ne yapabilirki tabi bu ios ile symbian aynı basamakta demek degil ama adam akıllı androidli tellerin 1000 tl den başladıgını ve nokia 701 i ingiltereden 600 tl ye alınabilecegi göz önüne alınırsa nokia iyi seçim oluyor bide andridli bir tablet pc ile oyun sıkıntımıda çözdüm varmı benden kafası rahat

pRime.

pRime.

Üye
ee nokia symbian'ı bırakırsa son kullanıcının yapacağı şey de android ve ios'a geçmek olur. yapacak bir şey yok. demirbaş olarak bazılarımız hep buradayız ama. :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ee nokia symbian'ı bırakırsa son kullanıcının yapacağı şey de android ve ios'a geçmek olur. yapacak bir şey yok. demirbaş olarak bazılarımız hep buradayız ama. :)
Ben symbianı bıraktığım an wp deyim,androidi sevemedim.

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Android'li iyi bir model telefon alsam. İşte cepte ki üç beş kuruşu da insanın telefona yatırası gelmiyor. Hele ki adam akıllı telefonların 1500- 2500 tl civarı fiyatını ve yurt dışı fiyatının 2-3 misli olduğunu görünce...

nedense 1500 liralık telefonun özelliklerini 300 liralık tablette bulmak mümkün sim kart girişi bu kadar pahalı demek :hmmm:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
aleranol

aleranol

Üye
nedense 1500 liralık telefonun özelliklerini 300 liralık tablette bulmak mümkün sim kart girişi bu kadar pahalı demek :hmmm:

ekran ve kamerayı atlama. O aletlerin ekranı beş para etmez. Sırf ekran için bile alınmaz. Ama dediğin donanım olarak doğru

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
stabillik iyice bitti benim telefon her 2 ayda bi kapanıp açılıyo donuyl falan iyice sakatladı symbian. İos gerçekten mükemmele yakın. Bu arada wpyide unutmamak gerek.[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

2 ayda birmi :D haline şükretmelisin.

aleranol

aleranol

Üye
stabillik iyice bitti benim telefon her 2 ayda bi kapanıp açılıyo donuyl falan iyice sakatladı symbian. İos gerçekten mükemmele yakın. Bu arada wpyide unutmamak gerek.

2 ayda birmi :D haline şükretmelisin.[/QUOTE]

günlük rutinleri de var ama 2 ayda bi komaya giriyo:) 7. Komasına 1-2 hafta kaldı.[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
:hmmm

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Şu wp8 ciksada bir lumia alsam.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bundan 3-4 ay önceye kadar Anna-Belle konularının çokluğundan, 8-10 ay öncesinde ise Gameloft tan gelen her yeni oyun ile forumun yıkılmasından ne Android ne iOs gözü görüyordu milletin Nokia N8 ve S^3 ile yıkıyordu forumu.. Harika bir atmosferi vardı o zamanlar Nokia'nın.. N8 düşük işlemcisi ve ramine rağmen güncelliğinden, tasarımından ve kamerasından aldığı güç ile her markaya merydan okuyor Nokia'nın adeta kalesi gibi yıkılmaz bir duvar örüyordu..

Sonra N9 çıktı tam varolan ateş dahada harlanacaktı ki;
Nokia çıkıp: WP için herşeyi bitirdik diyene kadar..

Haziran ayı Symbian3 Genel/ve alt forumlarının bitiş çizgisi oldu..
O gün bugündür o megakent bir kaç sakini hariç hayalet kasaba oldu.. O kasabadaki bu yıkım felaketinden kaçan yerli halk Android ve iOs isimli büyük şehirlere taşındılar..
Şimdi onlar çalkalanıyor..

• Beğen
Tepkiler: Sercan1Yaman, famemonster16, CanKartaL ve 2 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
bundan 3-4 ay önceye kadar Anna-Belle konularının çokluğundan, 8-10 ay öncesinde ise Gameloft tan gelen her yeni oyun ile forumun yıkılmasından ne Android ne iOs gözü görüyordu milletin Nokia N8 ve S^3 ile yıkıyordu forumu.. Harika bir atmosferi vardı o zamanlar Nokia'nın.. N8 düşük işlemcisi ve ramine rağmen güncelliğinden, tasarımından ve kamerasından aldığı güç ile her markaya merydan okuyor Nokia'nın adeta kalesi gibi yıkılmaz bir duvar örüyordu..

O gün bugündür o megakent bir kaç sakini hariç hayalet kasaba oldu.. O kasabadaki bu yıkım felaketinden kaçan yerli halk Android ve iOs isimli büyük şehirlere taşındılar..
Doğru söze ne denir,harikasın

doctorrr

doctorrr

Üye
şurda bir sene bilemedin bibuçuk sene ondan sonra tizenli bi samsung cep :eller: yada wp :dry:

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Ah ah eski günleri özledim

asigsasi

asigsasi

Üye
siz ne derseniz deyin ben nokiadan vazgeçmem

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
alaStar

alaStar

Üye
şu forumda 7-8 aydır takılıyorum ya arkadaş hep aynı goygoya girip kavga ediyorsunuz yok nokia battı yok şu yok bu yok wp var şu var bu var artık illallah ettim yeter artık vallahi bırakın şu muhabbetleri... mesela benim neo v alacak paramda vardı ilk c7 neo v arasında kaldım neo v acayip karışık geldi elim ayağıma dolaştı sonra baktım android bana göre değil :dry: zaten bana bikaç aplikasyon yetiyorken tutupta ios e android e para dökemem :dry: sonra c6-01 ile nokia 500 ü gördüm ikiside şirin hoşuma gitti sonra c6-01 resmen orda vitrinde yanıyordu allah allah ekranı falan ele oturuşu :D sonra bastırdım parayı c6-01 aldım minick elimde kayboluyor :D he oyun mevzusuna gelince bana çok bile geliyor :evet: pek oyunla aram yok oyun oynayacaksam açarım masaüstü pc mi canavar gibi yolda belde oynanmıyorki aga burası alanya mesafeler kısa fruit ninja iyi gidiyor anca :D öyle batarya sorunlarımda yok gayet iyi sisteme hakimim istediğim gibi eklemeler modifikasyonlarda yapabiliyorum eski s60v5 im sağolsun onunla öğrendim herşeyi :D yani efediler bi cihaz alırken sorun soruşturun bi hışım uçarak gidip almayın isteklerinize göre araştırın bakın öyle alın :oke: şimdi pişmanmıyım hayır değil sadece real racing batman pes 2012 gibi oyunları görünce ağzımın suları akıyor o kadar onlarıda zaten oynamaya imkanım olsa oynayamam pek iyi değilim şu oyun mevzularında :D sistemim sizin o yere göğe sığdıramadığınız androidden daha stabil çalışıyor zararlı yazılım virüs gibi bi derdimde yok sisteme hakimim şuan için isteklerimi karşılıyor :oke:

arkadas herseyi özetlemis altina imzami atiyorum :)

quaim.21

Üye

yüzüklerin efendisindeki başlangıç sahnesindeki anlatım gibi anlattın abi one ya :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt