Symbian ve bu forum ölüyor gibi, ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
her şirket kötü yönetimler sonucu büyük çöküşler yaşar bu diger şirketleri kapsamıyor değil 1 sene sonra androıd ve ios un bunu yaşamayacağını kimse bilemez

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Piyasaya çıkacak yeni bir telefonun özellikleri lansman tarihine kadar nasıl sır gibi saklanıyorsa, bizim yapacağımız değişiklikleri de günü gelene kadar sadece tahmin edebilirsiniz :D

Maxicep ölmez arkadaşlar. Ozan'ı şahsen tanıma fırsatı bulmuş olsaydınız, onun ne kadar ileri görüşlü olduğunu ve ne kadar zeki bir CEO olduğunu anlar, benim bu sözlerime hak verirdiniz.
iyi o zaman erken öğrenecez çünkü coğu telefonun özelliklerini erken öğreniyoruz

- - - Eklendi - - -

Piyasaya çıkacak yeni bir telefonun özellikleri lansman tarihine kadar nasıl sır gibi saklanıyorsa, bizim yapacağımız değişiklikleri de günü gelene kadar sadece tahmin edebilirsiniz :D

Maxicep ölmez arkadaşlar. Ozan'ı şahsen tanıma fırsatı bulmuş olsaydınız, onun ne kadar ileri görüşlü olduğunu ve ne kadar zeki bir CEO olduğunu anlar, benim bu sözlerime hak verirdiniz.
iyi o zaman erken öğrenecez çünkü coğu telefonun özelliklerini erken öğreniyoruz

cardanadam

cardanadam

Üye
[ENGİN];5080122' Alıntı:
her şirket kötü yönetimler sonucu büyük çöküşler yaşar bu diger şirketleri kapsamıyor değil 1 sene sonra androıd ve ios un bunu yaşamayacağını kimse bilemez

androidin çökmesi için önce google'ın çökmesi lazım

cimbom04

cimbom04

Üye
ben 1 aydır androite geçtim çok pişmanım n8 zim vardı mûkemmeldi galaksi s var batarya derdi var şuan 2 batarya taşıyorum sistemi çok agır symbian çok seri neymiş uygulama çok çoğu yaramaz zaten şuan toplam 10 uygulama kullanı yorum yakında yine n8 alacam.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kusacam artık yeter girmeyin almayın kullanmayın kardeşim !!! Symbian ölmüş, symbian bitmiş bu nedir yaa! Piyasada hala en cok symbiana uygulama çıkıyor nasıl takip ediyosunuz piyasayı!

• Beğen
Tepkiler: bluewave4444
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kusacam artık yeter girmeyin almayın kullanmayın kardeşim !!! Symbian ölmüş, symbian bitmiş bu nedir yaa! Piyasada hala en cok symbiana uygulama çıkıyor nasıl takip ediyosunuz piyasayı!
Neden gerginlik yaratıyorsunuz. Burası bir teknoloji sitesi ve elbette ki bu konular tartışılacak, konuşulacak. Bu tür konuların tartışılmasını kaldıramıyorsanız girmeyin lütfen. Piyasaya en çok Symbian oyun çıktığını hangi kaynağa dayanarak söylediniz. Bu yanlış bir bilgi.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Forumun Android bölümü hiç bana zevk vermiyor. Ne biliyim çok soğuk geliyor orası bana. Android'li tablet kullandığımdan arada oyun/uygulama bakıyorum(ancak symbian sistemini mumla arıyorum orası ayrı) ancak hiç oraya yazasım gelmiyor. Bu sitenin Symbian3 bölümü çok iyi özellikle güncelleme geleceği zaman açılan konular gerisayımlar tartışmalar forumun hiçbir kısmında yok. Sanki maxicep'in en iyi bölümü burası gibiymiş gibi bir hava var. Ha tabi buaralar durgun baya orası ayrı bir konu. Nokia büyük akılsızlık ile büyük bir potansiyelin içine etti Elop önderliğinde Symbian'ı neredeyse hepten bitirdiler. Lanet olsun Nokia'ya Elop'u da atarlar işsiz kalır inş sürünür embesil.

MrTech

MrTech

Üye
Ozan Abi İşini Biliyor.Yoksa MaxiCep Hayatımızda Hiç Olmazdı :)

realplayer2

realplayer2

Üye
forum sadece symbiandan ibaret değil symbian da nokia da olse bile forum yine google de en üst sırada çıkacaktır arama yapınca.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yenimi anladn dostum

realplayer2

realplayer2

Üye
aslında bugüne kadar hep nokiayı savundum ama forum ölüyo deyince işler değişti:)

alaStar

alaStar

Üye
madem symbian ölüyor bitiyor girmeyin bu foruma telefonunuda almayin kardesim yeter atlcam telefonuda çöpe soğuttunuz çok sevdiğim telefonumdanda

quaim.21

Üye
Forumun öleceğini sanmıyorum ama symbianın ölmek üzere olduğu hatta öldüğü kesin bi gerçek helede nokia 2014 ten sonra symbiana destek vermiyeceğini açıkladıktan sonra ama yinede kafamda bi soru işareti var dünyanın en iyi kameralı telefonu 808 gibi bi canavarı sen niye symbian la çıkarıyon tonla yatırım yapıp 41 MP lik tel çıkarıp bundan sonra taş patlasa bi yada 2 günceleme alacak bi işletim sistemini niye bu telefona ekliyosun gerçeten anlamadım

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

androidin çökmesi için önce google'ın çökmesi lazım

google değil çökmek yakında sanal alemi ele geçirecek bu kesin. Yakında bilgisayar için de işletim sistemi çıkarırlar. GOOGLE'NİN ÇÖKÜŞÜ ANCAK YENİ BİR TEKNOLOJİYLE GELİR. AYNI AKILLI TELEFONLARLA NOKİA'NIN ÇÖKMESİ GİBİ

- - - Eklendi - - -

Forumun öleceğini sanmıyorum ama symbianın ölmek üzere olduğu hatta öldüğü kesin bi gerçek helede nokia 2014 ten sonra symbiana destek vermiyeceğini açıkladıktan sonra ama yinede kafamda bi soru işareti var dünyanın en iyi kameralı telefonu 808 gibi bi canavarı sen niye symbian la çıkarıyon tonla yatırım yapıp 41 MP lik tel çıkarıp bundan sonra taş patlasa bi yada 2 günceleme alacak bi işletim sistemini niye bu telefona ekliyosun gerçeten anlamadım

Nokia kafa yapıyor:D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
symbian niye ölüyor anlamadım :hmmm
adam var kız arkadaşı var sadece mesaj çekiyor
adam var kız arkadaşı yok devamlı telefonla oynuyor
adam var bana alo desin yeter diyor
sen hangi katogoridesin :hmmm

nokia ölmez arkadaşim rahat ol
parayı veren düdüğü çalar
teknolojide pahalı birşey olduğuna göre nokia ölmez

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia ölmedi ölmeyecek de,çok değil 1-2 seneye androidin nasıl basit bir işletim sistemi olduğunu,sırf cihazların donanım gücüyle bir işe yaradığını, donanımı çok iyi olmayan cihazlarda ise nasıl kasım kasım kasıldığını,herkes görecek.Benim n8 im 2 sene önce 1000 tl idi,benim cihazımın fiyatına bu özellikleri taşıyan bu sağlamlıkda birtane android cihaz örneği verirmisiniz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla ben Symbian telefon kullanmama rağmen 2 ay önce Windows Phone bölümüne taşındım.
Sürekli orayı takip ediyorum.
Çünkü kasım ayı gibi telefonu değiştirip yeni çıkacak "Windows Phone 8"li telefonlardan birini almak istiyorum.
İlk tercihim yine Nokia olacak.

Symbian'dan umudu kestim. Nokia da bıraktı artık. Çok fazla bir yenilik ve güncelleme beklemeyin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt