iyi o zaman erken öğrenecez çünkü coğu telefonun özelliklerini erken öğreniyoruz
Piyasaya çıkacak yeni bir telefonun özellikleri lansman tarihine kadar nasıl sır gibi saklanıyorsa, bizim yapacağımız değişiklikleri de günü gelene kadar sadece tahmin edebilirsiniz![]()
Maxicep ölmez arkadaşlar. Ozan'ı şahsen tanıma fırsatı bulmuş olsaydınız, onun ne kadar ileri görüşlü olduğunu ve ne kadar zeki bir CEO olduğunu anlar, benim bu sözlerime hak verirdiniz.
iyi o zaman erken öğrenecez çünkü coğu telefonun özelliklerini erken öğreniyoruz
Piyasaya çıkacak yeni bir telefonun özellikleri lansman tarihine kadar nasıl sır gibi saklanıyorsa, bizim yapacağımız değişiklikleri de günü gelene kadar sadece tahmin edebilirsiniz![]()
Maxicep ölmez arkadaşlar. Ozan'ı şahsen tanıma fırsatı bulmuş olsaydınız, onun ne kadar ileri görüşlü olduğunu ve ne kadar zeki bir CEO olduğunu anlar, benim bu sözlerime hak verirdiniz.
[ENGİN];5080122' Alıntı:her şirket kötü yönetimler sonucu büyük çöküşler yaşar bu diger şirketleri kapsamıyor değil 1 sene sonra androıd ve ios un bunu yaşamayacağını kimse bilemez
androidin çökmesi için önce google'ın çökmesi lazım
[ENGİN];5080234' Alıntı:
hiç belli olmaz

Neden gerginlik yaratıyorsunuz. Burası bir teknoloji sitesi ve elbette ki bu konular tartışılacak, konuşulacak. Bu tür konuların tartışılmasını kaldıramıyorsanız girmeyin lütfen. Piyasaya en çok Symbian oyun çıktığını hangi kaynağa dayanarak söylediniz. Bu yanlış bir bilgi.Kusacam artık yeter girmeyin almayın kullanmayın kardeşim !!! Symbian ölmüş, symbian bitmiş bu nedir yaa! Piyasada hala en cok symbiana uygulama çıkıyor nasıl takip ediyosunuz piyasayı!
Forumun öleceğini sanmıyorum ama symbianın ölmek üzere olduğu hatta öldüğü kesin bi gerçek helede nokia 2014 ten sonra symbiana destek vermiyeceğini açıkladıktan sonra ama yinede kafamda bi soru işareti var dünyanın en iyi kameralı telefonu 808 gibi bi canavarı sen niye symbian la çıkarıyon tonla yatırım yapıp 41 MP lik tel çıkarıp bundan sonra taş patlasa bi yada 2 günceleme alacak bi işletim sistemini niye bu telefona ekliyosun gerçeten anlamadım