Symbian ve bu forum ölüyor gibi, ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
Symbian ve bu forum ölüyor gibi, ne dersiniz?
Forum baya bir boşalıyor çöp içeriğe doğu gidiyor gibi. Nokia ve symbian baya bir sıktı ve çözülecek bir şey de, heyecan verici bir gelişmesi de nede paylaşım olarak da pek bir şey kalmadı eskisi gibi bundan sonrada pek bir şey de olmaz kolay kolay insanın eskisi gibi foruma merakla giresi, okuyası ve yazası gelmiyor ne dersiniz?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çünkü Symbian kullanıcıları azalırken Android kullanıcılarının sayısı artıyor

Duran.Y

Duran.Y

Üye
symbian kullanıcılar için yetersiz kalıyor artk, android aldı başını gidiyo symbian yerinde sayıyo hala.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
artık bunları tartışmanın anlamı yok. Nokiadan ne köy olur ne kasaba. İnadı kime anlamadım gitti. Neden androide geçmiyoda wp ye geçiyo. Bende önümüzdeki yıl HTC One X almayı düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

ne hali varsa görsün lanet nokia

PriZm

PriZm

Üye
Symbian kullanan çoğu kişi Android'e geçti.android bölümü çalkalanıyor bu günlerde :d:

• Beğen
Tepkiler: Dede
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ilerde iyice batcak zaten

- - - Eklendi - - -

Nokiayı LANETLİYORUM

hizan

hizan

Üye
ben ne olursa olsun sonuna kadar nokia kullanacağım tabii büyük konuşmak da istemem.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
Android'li iyi bir model telefon alsam. İşte cepte ki üç beş kuruşu da insanın telefona yatırası gelmiyor. Hele ki adam akıllı telefonların 1500- 2500 tl civarı fiyatını ve yurt dışı fiyatının 2-3 misli olduğunu görünce...

larten123

larten123

Üye
Ölüyor değil çoktan öldü. Tüm Symbiancılardan analarına güzel küfürleri yediler şimdi ne halleri varsa görsünler:oke:

aliosman166

aliosman166

Üye
s40 telefonda oyun program pek kullanmayan arada da faceye girmek için internet kullananlar için ideal ve uygun bir sistem. s60v5 öldü. S^3 aslında ölmedi ölmez ama onu öldüren nokia ve yazılım üreticileridir yoksa gayet iyi bir sistem tarayıcısı biraz zayıf o kadar..

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar android bölümünede çok fazla bir heyecan yok. Gözünü seveyim symbian'ın hala ne varsa bizde var. Tablet aldım daha bir tek sorununa çözüm bulamadım, buradaki gibi değil, çoğalsa ne yazar. Belki ileride ...

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ne varsa bizdemi var :zuhaha: adamların telefonlarında counter strike bile var:D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hepsi elop yuzunden :off:

akro72

Üye
Ben de symbiadan kurtulsam

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
aklıma bu telefonu aldığım gün geldi:) sabahın köründe kalkmıştım bu telefonu almak için. Ama şimdi bin pişmanım:(

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Akıllı telefon sektörü Nokia'yı bitirdi. Eğer Windows Phone 8 planları tutmazsa, Nokia akıllı cep telefonu sektöründen çekilmek zorunda kalacak. Ancak üçüncü dünya ülkelerine normal cep telefonu tedarik etmeye devam edecek. Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurmayan tüm şirketlerin akıbeti Nokia gibi olacaktır.

Şahsen, Nokia gibi bir dünya devinin adım adım çöküşünün derslerde örnek olarak kullanılacağını düşünüyorum. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Maxicep İnternet Hizmetleri'de gelişen dünya koşullarına ayak uyduracak ve bazı radikal kararlar alacaktır. Bunu yapmak bir mecburiyettir.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Dede
MrTech

MrTech

Üye
Akıllı telefon sektörü Nokia'yı bitirdi. Eğer Windows Phone 8 planları tutmazsa, Nokia akıllı cep telefonu sektöründen çekilmek zorunda kalacak. Ancak üçüncü dünya ülkelerine normal cep telefonu tedarik etmeye devam edecek. Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurmayan tüm şirketlerin akıbeti Nokia gibi olacaktır.

Şahsen, Nokia gibi bir dünya devinin adım adım çöküşünün derslerde örnek olarak kullanılacağını düşünüyorum. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Maxicep İnternet Hizmetleri'de gelişen dünya koşullarına ayak uyduracak ve bazı radikal kararlar alacaktır. Bunu yapmak bir mecburiyettir.
Erol Abi Yanıtı Vermiş.:)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Ne gibi radikal kararlar

KayraBey

KayraBey

Üye

:alkis

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ne gibi radikal kararlar
Piyasaya çıkacak yeni bir telefonun özellikleri lansman tarihine kadar nasıl sır gibi saklanıyorsa, bizim yapacağımız değişiklikleri de günü gelene kadar sadece tahmin edebilirsiniz :D

Maxicep ölmez arkadaşlar. Ozan'ı şahsen tanıma fırsatı bulmuş olsaydınız, onun ne kadar ileri görüşlü olduğunu ve ne kadar zeki bir CEO olduğunu anlar, benim bu sözlerime hak verirdiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt