Symbian ve bu forum ölüyor gibi, ne dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seyfipasa

seyfipasa

Üye
buranın tadı bi ayrı herkes yardımlasmaya calısıyo diger forumlar sönük kalmıs gerekirse topluca bi üst isletime gecelim beraberlik kaybolmasın :):)

- - - Eklendi - - -

bundan 3-4 ay önceye kadar Anna-Belle konularının çokluğundan, 8-10 ay öncesinde ise Gameloft tan gelen her yeni oyun ile forumun yıkılmasından ne Android ne iOs gözü görüyordu milletin Nokia N8 ve S^3 ile yıkıyordu forumu.. Harika bir atmosferi vardı o zamanlar Nokia'nın.. N8 düşük işlemcisi ve ramine rağmen güncelliğinden, tasarımından ve kamerasından aldığı güç ile her markaya merydan okuyor Nokia'nın adeta kalesi gibi yıkılmaz bir duvar örüyordu..

Sonra N9 çıktı tam varolan ateş dahada harlanacaktı ki;
Nokia çıkıp: WP için herşeyi bitirdik diyene kadar..

Haziran ayı Symbian3 Genel/ve alt forumlarının bitiş çizgisi oldu..
O gün bugündür o megakent bir kaç sakini hariç hayalet kasaba oldu.. O kasabadaki bu yıkım felaketinden kaçan yerli halk Android ve iOs isimli büyük şehirlere taşındılar..
Şimdi onlar çalkalanıyor..

anlatım harika dogru yorumlamısın ;)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
cyber

cyber

Üye
Forum baya bir boşalıyor çöp içeriğe doğu gidiyor gibi. Nokia ve symbian baya bir sıktı ve çözülecek bir şey de, heyecan verici bir gelişmesi de nede paylaşım olarak da pek bir şey kalmadı eskisi gibi bundan sonrada pek bir şey de olmaz kolay kolay insanın eskisi gibi foruma merakla giresi, okuyası ve yazası gelmiyor ne dersiniz?

aynen bende bırakcam forumu arada bi bakar hiç mesaj atmadan çıkarım symbian biterse olay biter

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde boyle teknolojiyi seven insanların aklına nokia diyince symbian geliyor çok şahne bir sistemi ve megoo gibi hayal ettiğin bir çok şeyi yapabilecek sistemden vaz geçmesi çöküşe sürdü sadece su var nokia tek işletim sistemi ile 3 sisteme kafa tutuyordu sonra yapılan sıtratejik hatalar bu hale getir size sunu diyeyim 2017 de android biticek ios biticek tinzen ile şahlanma olacak

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
o değilde boyle teknolojiyi seven insanların aklına nokia diyince symbian geliyor çok şahne bir sistemi ve megoo gibi hayal ettiğin bir çok şeyi yapabilecek sistemden vaz geçmesi çöküşe sürdü sadece su var nokia tek işletim sistemi ile 3 sisteme kafa tutuyordu sonra yapılan sıtratejik hatalar bu hale getir size sunu diyeyim 2017 de android biticek ios biticek tinzen ile şahlanma olacak
Bitmek mi?
iOs'un gelecekte robotlarda da kullanılan yazılım olacağına şimdiden iddiaya girerim..

kutok

Üye
Benim fikrim bir C5-03 kullanıcısı olarak söylüyorum 603 şu anda kargoda taşınıyor benim fikrim amaç tartışmak değil bence s60v5 öldü ama symbian 3 ün hala kalbi atıyor...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​2016ya kadar bekleyip göreceğiz bakalım kim ölüp kim diriliyor..ama bana kalırsa da symbian topu attı artık..devir android ve ios devri net

awdil

awdil

Üye
Uygulama haricin de bellenin eksigi yok bana gore.Stabilete raddesince nokia gercekten diger rakiplerine gore daha kararli.Donanim deseniz zaten,kullanilan malzeme ve iscilik ortada.Ne olursa olsun nokia dan vazgecmeyip wp 8 cihazlarini bekleyenlerden biri de benim.

Ayrica forum gayet aktif bence.Soyle bakiyorum da yardim ve destek konulari bazen uc sayfayi bukuyor.Ve sorunlari cogunlugu cozuluyor...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Her zaman dediğim gibi Nokia destek vermese bile Symbian işletim sistemi için daima çözüm vardır.
6600 da sorun yaşasanız googleda aradığınızda mutlaka sorununuza çözüm bulursunuz. Ama farklı markalarda forumlara konular açar haftalarca beklersiniz cevap bile gelmeyebilir. Türkiye'nin en aktif cep telefonu forumlarından birisi olan Maxicep'te bile Android bölümünde bir sürü cevaplanmamış konu gördüğümde bunu çok daha net bir şekilde anladım. Nokia 2016 sonunda desteğini kesse bile en az 1-2 yıl daha final sürümleri üzerinden cfw-modlama işlemleri devam edecektir. Yani şuan Symbian'ın öldüğü falan yok. Burda hareketlilik yok diyen arkadaşların sadece bu bölüme değil sistem modlama ve cfw bölümlerine de arada göz atmasını öneririm ;)

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Normal tabi :D Kuzen iphone 4S almış bi uygulamalar bi oyunlar gösterdi ağızım açık kaldı ne bu bilgisayar filanmı dedi , bi kamera gösterdi akşam çekimi o kadar canlı odaklanma o kadar güzelki bide benim C7 ile göz göze geldik ne oyun çıkıyor ne adam gibi bi uygulama. inş seneye parayı denkleştirirsem C7yi satıp S3 veya 4S alıcam.(daha iphonenin internet hızını filan yazmıyorum uçuyo yani)

mhizlim

Üye
    Konu Sahibi
Foruma yeni gelenler için aktif olabilir, zaten eskiden kalma bir çok sorunun çözümü var çözülmemiş bir şey kalmadı gibi. Yeni gelişmede yok nokia tarafında. Şu da bir gerçek ki eskiler için artık bir esprisi kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Foruma yeni gelenler için aktif olabilir, zaten eskiden kalma bir çok sorunun çözümü var çözülmemiş bir şey kalmadı gibi. Yeni gelişmede yok nokia tarafında. Şu da bir gerçek ki eskiler için artık bir esprisi kalmadı.
ayynen :oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Uygulama haricin de bellenin eksigi yok bana gore.Stabilete raddesince nokia gercekten diger rakiplerine gore daha kararli.Donanim deseniz zaten,kullanilan malzeme ve iscilik ortada.Ne olursa olsun nokia dan vazgecmeyip wp 8 cihazlarini bekleyenlerden biri de benim.

Ayrica forum gayet aktif bence.Soyle bakiyorum da yardim ve destek konulari bazen uc sayfayi bukuyor.Ve sorunlari cogunlugu cozuluyor...

Eksikleri market ve tarayıcı.Zaten günümüzde işletim sisteminin satmasını sağlayan şeyler bunlar.

ugurlu_

ugurlu_

Üye
bende symbiandan vazgeçmeyi düşünmüyorum arkadaşlar herkesin görüşü kendine ama anlam veremediğim bi sevgi var symbiana :)

quaim.21

Üye
Nokia air videosu çıkmıştı bi ara bence nokia ordaki şeyleri yapsın yanında ii bi market koysun sektörü alt üst eder

catdog136

catdog136

Üye
açıkcası symbian güzel bir sistem ama yavaş, android çok kalıplara bağlı onun yanında hızı, internet tarayıcısı ve uygulama konusunda çok iyi.. androidi sadece internette dolaşmak için kullanıyorum uygulama merakım yok zaten, symbianı günlük mesaj, konuşma için kullanıyorum.. ama ben wpden umutluyum.. windows phone umarım "windows" gibi olur kalıpların dışına çıkar, hızlı olur, internette dolaşmak keyifli olur da beklediğime deysin :) aslında burdan kişiden kişiye değişen bir zevk ortaya çıkıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt