mcnpl4
Üye
Evet symbian'ın kusurlarını yaşayanlar yaşamayanlara senin işletim sistemin de kasıyor, donuyor şu marka daha iyi, diye direttiği sürece kavga çıkacak ve sorun yaşamayan kullanıcı kendini savunmak zorunda kalacak...
kesınlıkle katılıyorum kendı yukledıım uyglamalarla her ısımı sorunsuz halledıyorum.. evde dızustu bılgısayar var ayda yılda bır acıyorum onda yaptıım ıslerı telefondan yapmak daha rahat gelıyo. takıyorum kulaklıgı hem mesajlaj hrm muzık dınle.. odevlerımle ılgılı arastırmalarımı da telefondan yapıyrum ve hıc bı sorun cıknıyor.m ama symbıan menusu, tarayıcısını fln kullandıımda cok kasma oluyor gercekten. ama kullanırsam tabı. sadce vıdeo ızleyecegım zaman
Tarayıcı konusunda sonuna kadar katılıyorum ve opera mobile'i tercih ediyorum. Nokia'nın böyle aptallıkları da yok değil ama birilerinin bunu tüm sisteme mal etmesi sinir ediyor beni...
evet aynen öyle... vaktim olsa kendi n8 ım htc desıre ve orjınal bı n8 i vıdeo karsılastırması yapıp cevapı vercem o ıfan ve fandroıdlere de... yok ıste
htc çok hosuma gıdıo gercekten ama bı zaman sonra sıkar benı dıye dusunuyorum. cunku sadece gorsellık sadec performans yetmıyo bana.
halen ağzıyla değilde başka yerleriyle konuşanlar mevcut, biz ne dedik sorun bizde değil sizde çekemediğiniz bir sistemi kötülemekle yetinmeyip hakaret ediyorsunuz 2 üstte ki nesneye sözlerini aynen iade ediyorum.
bu arada bilmem farkında mısınız ama halen uzatıyorsunuz biz susuyoruz tartışma uzamasın diye siz inatla uzatıyorsunuz.
evet evet haklısın.ya arkadas daha neyi inkar ediyorsun ultrayer6 arkadasin dediginin hepsi gercek lütfen hakikatleri görelim artik.
<br />Ben kendim yazayım Symbian'ı neden sevmediğimi..<br />
<br />
5-10 Tane HD oyunu kurdum, menü geçişleri eziyet gibi oldu. Her telefonu eline alıp oyunlar klasörüne girmek isteyen 2-3 kere basıyor klasör simgesine algılamadı herhalde bu diye.. <br />
<br />
Web tarayıcısını açıyorum, ekşi sözlüğe giriyorum yavaşlığından kasıntısından ve metni ekrana sığdırmadığından birşey okunmuyor bile.. Opera Mobile'e geçiyorum kullanıcı girişi dahi yapamadan Opera Mobile tak diye kapanıyor..<br />
<br />
Mağazada hala telefonumu ilk aldığım günkü uygulamalardan başka birşey yok.<br />
<br />
İşletim Sistemi zaten yavaş çalışıyor.<br />
<br />
Oyunlar telefonu iyice yavaşlıyor, internet browsing işi sıkıntılı, telefon zaten hantal çalışıyor. Az zorlanınca da hemen reset atıyor.<br />
Kısaca nesini seveyim ben Symbian'ın ? <br />
<br />
1100 lira verdiğim cihazla metin tabanlı bir sitede bile gezemiyorum yahu şaka gibi.
ios en iyi si diyebilirim tum isletim sistemlerini kullanarak. Tavsiyem n8den kurtulun baska bir sisteme mesela benim gibi galaksy 2 hakkını veriyor . bırakın o nokyayı 8mp kamerası sizin övündügünüz carl zeiss xenon flash cart curtundan kat kat iyi. Hem saglam bir browser hem oyun hem otg kısaca
destek kalite hız kusursuzluk + n8 = galaksi 2 arkadslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?