Dostnametr
Üye
ben şahsen kendi gpu'ma böyle overclock yaptım.Gayette memnunum açıkcası.eğer böyle birşey yapacak olursanız bile dediğim gibi yapılmasını öneririm.ayrıca olaki bu durumdan dolayı cihazınız açılmadığı zaman "yetkisiz müdahele" olarak adlandırılıp garanti dışı kalma riskini bir daha hatırlatmak isterim...
----------Eklendi @ 23:33:32 ---------- Yazıldı @ 23:30:07 ----------
zor bir olay değil basit bir servis uzmanı bunu rahatlıkla anlayabilir.Benim bildiğim biosta belli başlı kayıtlar var ne olduğu ne bittiği hakkında.Tabi Madness bu konuda daha ayrıntılı bilgiye sahip...
vaay iyiymişGeçen ben de overclockladım n8'imi 1 ghz hıza, uçtu valla benchmarkta inanılmaz skorlar yaptım. Grafik kartına da bi el attım uçuyor şu an cihaz tintin'i falan mükemmel oynatıyor. Arm 11 sonuçta en iyi overclocklanan işlemci. Hx patcher da cortex a8 işlemciler yerine arm 11'li cihazlarda daha iyi çalışıyor. Siz denemeyin ama uygulamalar yüklenmiyor, telefon çöküyor.
Geçen ben de overclockladım n8'imi 1 ghz hıza, uçtu valla benchmarkta inanılmaz skorlar yaptım. Grafik kartına da bi el attım uçuyor şu an cihaz tintin'i falan mükemmel oynatıyor. Arm 11 sonuçta en iyi overclocklanan işlemci. Hx patcher da cortex a8 işlemciler yerine arm 11'li cihazlarda daha iyi çalışıyor. Siz denemeyin ama uygulamalar yüklenmiyor, telefon çöküyor.
Arkadaşlar sadece dalga geçiyordum. Bunu zamanında denedim ve arm11 işlemciler için overclock olayının hikaye olduğunu iyice anlamış oldum ancak programla bazı ayarlamalar yapılabiliyor
Çok merak edenler için 4.01 sürümü:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bazı s60v3 ve s60v5 cihazlarda çalışmakta. S^3 olarak sadece n8'de çalışıyor. Tekrar söylüyorum, overclock için en az cortex a8 işlemciye ihtiyacınız var!
Korkuyosan ypma arkadaşarkadaşlar ne diyosunuz sonuç olarak yükleyelim mi yüklemeyelim mi? madness belki sende program çakışması falan olmuştur?
diğer arkadaşlarda böyle çökme gibi olaylar oldu mu hiç?
aynen sıkıntı verebilirpolluxea♪;4269290' Alıntı:adam denemeyin demiş millet uygulama adı soruyobeyler bu tür şeyler hiç saglıklı degil denemeyin bencede...madness sanada gecmiş olsun 1ghz yapmssn abartı olmus braz neyse düzeltmissn iyi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?