TheMadness
Üye
-
Konu Sahibi
-
800 mhz yeter benim içinhemen deniyorum. Bu arada geçmiş olsun, az kalsın cihaz gidiyorumuş.
yaptım, sorun yok şimdilik, menü kaydırması hızlandı bayağı, oyunlara falan bakcam şimdi.
yaptım, sorun yok şimdilik, menü kaydırması hızlandı bayağı, oyunlara falan bakcam şimdi.
----------Eklendi @ 23:01:14 ---------- Yazıldı @ 22:59:38 ----------
speedy go testinde bir fark olmadı, şaşırtıcı. o şey cidden işlemciyi mi hızlandırıyor?
arkadas HXpatcher programini nereden bulacagiz bi sunarsan sevinirim.
Oyunlardaki performans iyi de, yeniden başlattığında telefon gidiyor ve sis dosyaları yüklenmiyor.
----------Eklendi @ 23:02:09 ---------- Yazıldı @ 23:01:50 ----------
Çökerse Hard format ile düzeliyor.
----------Eklendi @ 23:03:52 ---------- Yazıldı @ 23:02:09 ----------
Programdaki Mhz'e baktım ben. Speedy Go! doğru olmayabilir. Gözle görülür hızlanma vardı bende. Belki yeniden başlattıktan sonra gözükür.
Denemeyin diyorum programı istiyorsunuz illa çökertmek için mi istiyorsunuz?
----------Eklendi @ 23:05:46 ---------- Yazıldı @ 23:05:26 ----------
İstiyorsanız vereyim.
yaw gözünü sevdigim sen bir ver ben fazla cikartmiyacam hizini.
neyse test edeyim ben sorun görürsem bildiririm, bu arada overclock şu ilk power yazan menüden oluyur değil mi, orada low medium high gibi ayarlar var ?? seninle aynı yeri mi ayarladım acaba ?
iyide arkadaş benim bildiğim overclock ha deyince değerlerin yükseltilmesiyle olmazki.Parça parça.bi gün 690 ertesi gün 700 öyle öyle.Alışması lazım donanımın.Bu arada çökerten olursa garanti dışı kalıyor bilginiz olsun...
iyide arkadaş benim bildiğim overclock ha deyince değerlerin yükseltilmesiyle olmazki.Parça parça.bi gün 690 ertesi gün 700 öyle öyle.Alışması lazım donanımın.Bu arada çökerten olursa garanti dışı kalıyor bilginiz olsun...
senin bildiğin overclock garipmiş, 690 700 olayı işlemcinin sınırını bulmak için kullanılır, 600 mhz işlemciyi pat diye 900 yaparsan olmaz, belkide işlemcinin sınırı 800'dü, bilemeyiz onun için 10'ar 10'ar gitmek gerekiyor, zaten Şu an fark ettim cihaz overclock falan olmadı, en başında program desteklemiyor n8'in cpu'yu 192 mhz larak görüyor, ayarlardan en düşük ayara ayarladım, girdim asphalt 6'ya, güç tüketimi 1060 mW idi, en yükseğe ayarladım yine 1060 mW idi, overclock olsaydı güç tüketimi artardı, ayrıca ikisinde de oyunun akıcılığı aynıydı, menüde biraz hızlanma hissettim (psikolojik olabilir) ama program overclock falan yapmıyor bilginize.
zor bir olay değil basit bir servis uzmanı bunu rahatlıkla anlayabilir.Benim bildiğim biosta belli başlı kayıtlar var ne olduğu ne bittiği hakkında.Tabi Madness bu konuda daha ayrıntılı bilgiye sahip...Nereden anlayacaklar da servis dışı kalacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?