Symbian bitmiştir..FP2'nin son güncelleme olduğu açıklandı..

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
belki de sonu belli olan bir sistemi daha fazla geliştirip vakit kaybetmek istemediler..ne de olsa microsoft ile yapılmış bir anlaşma var ortada..ben de bu saatten sonra nokia alır mıyım..bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

crazynoxco90

crazynoxco90

Üye
artik android cihazda çikarsa nokia almam insallah wp8 lede batar gidersin boyle mantik görmedim guzelim sistemi batirdilar rezil firma

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Beyler siz öyle diyosunuzda nokia S^3 ailesine çok destek verdi adam bitmiş sisteme Refresh, Fp1, Fp2 olmak üzere 3 güncelleme çıkardı ondan öncekileri saymıyorum bile o yüzden yiğidi öldür hakkını yeme diyorum...

asigsasi

asigsasi

Üye
o destekleri vermek zorunda çünkü daha symbian ile anlaşması devam ediyor vaktinde destek vermeseydi 2. Nesil telefonları nasıl satacak tı

- - - Eklendi - - -

ve nokia symbiana adam gibi destek verseydi fp2 güncellemesi şu an belkide göz kamaştıran özelliklerle gelmiş olacaktı fakat nokia ne yaptı symbian uzmanlarını dağıttı ve uyduruk bir yazılım çıkardı

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Artık Nokia'dan ne köy olur ne kasaba WP ile kendini batıran giderek düşüşte olan bir firma gören de WP'u oyun uygulamalarla dolu her aradığını bulabildiğin dört dörtlük bir sistem sanır. O kurtulmaya çalıştıkları symbianın tırnağı bile olamaz ya neyseeeee..........

• Beğen
Tepkiler: TheMadness ve pRime.
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Yıllardır Symbian kullanıyorum.. N73'üm ile en güzel zamanlarını yaşadığımı düşünüyorum.. Fakat artık bir yerde bitmesi lazım.. Doğru düzgün ne uygulama çıkıyor ne oyun.. Ayrıca S^3 ün de yeterince geliştiğini düşünüyorum.. N8 in ilk çıktığı zamanki S^3 nerede şimdiki FP2 nerede.. Daha ne bekliyoruz ki.. FP2 nin ötesinde ne bekliyoruz daha..Bundan sonra sistem hatalarını düzeltceklermiş ki yeterli..

Güncel ve popüler uygulama ve oyunların çıkmadığı bir cihaz tam anlamıyla akıllı bir cihaz değildir. Bu saatten sonra da geliştiricilerin sallamadığı bir işletim sisteminin arkasında durmanında nokia ya hiçbir faydası yok.. WP8 gibi kusursuza yakın bir işletim sistem i varken hele..

Alışkanlıklarımızdan vazgeçmenin vakti artık..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Nokia elinden gelen herşeyi yaptı, yapmaya devam edecektir. Ben şuan kullanmıyorum ama ilerde yine almayı düşünüyorum

pRime.

pRime.

Üye
başlasın windows phone propagandaları.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yatacak yer bulama emi Elop :'( :(

caglar b

caglar b

Üye
ya tamam s^3 bitti peki bootloader ne zaman yayınlanır.
Bide bazı sitelerde n8 ve e7 için yayınlandıgını ve android çalışmalarına başlandıgı söyleniyor acaba dogru mu?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
inş symbian farklı bir markayla yola devam eder lanet olsun wp ye. Bu nokia yüzünden tarihin en stabil işletim sistemi öldü.Nokiacı olmaktan da nefret ettim ya yaşasın Symbian!

• Beğen
Tepkiler: pRime.

aLLanToyiS

Üye
Üç beş kişi nokiayı kötülüyor. Telefon markaları içinde dayanıklılık fiyat - batarya kriterlerini dengede tutan başka marka gördünüzmü?
Neyden şikayet ediyorsunuz onuda anlamış değilim. Uygulama yok diyorsunuz; adamlar bizim içinmi uygulama yapacak? Hiçbir uygulamaya para vermeyen sadece fikir sunan bizler?

Söyleyeceğim şu; halk Dünyadan bihaberleştikçe sadece reklamı yapılana yöneliyor. Çünkü başka birşeyin daha iyi bir özelliği söylendiğinde diğer özellikler es geçilir pazarlamanın kuralı budur. Halk da bunu soruşturmaz o ürün beyinde yer eder.

Eleştirenlerin durumuda aynen bu..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kendi yorumumdan alıntı:
Symbiana neden Android kadar oyun uygulama desteği yok diyen arkadaşlara daha önceki yorumumdan gereksiz yerleri çıkartaraktan ve eklemeler yaparaktan kopyalıyorum.....
Toplasanız şurda 10 tane Nokia Belle işletim sistemli telefon anca vardır. Android deseniz Samsung'un onlarca modeli, LG'nin onlarca modeli, Motorola'nın onlarca modeli, Sony Ericsson'un onlarca modeli tabi ki yenilerden Sony markası adında da onlarca çıkacak modeli, Huawei vb. uzaaar gider telefonlar yetmezmiş gibi tonlarca üretilen bir sürü marka ismiyle çıkan kaliteli/kalitesiz çin malı Android telefonlar ve Çin malı veya büyük firmalara ait Androidli tabletler. Firmalar da haliyle Symbianla uğraşmıyorlar aslında her oyun Symbiana geliyor 640x360 çözünürlükte ama Java tabiki Symbian'ı önemseyerekten yapılan oyunlar Hem S60v5 hem de Nokia Belle sistemler için. Aslında firmalar sallıyor Nokia'yı ancak 10 telefon için de yüksek grafikli oyun yapmakla uğraşmıyorlar hele ki birinci nesillerin artık sistemleri yetmediği düşünüldüğünde geriye kalan yalnızca 4 adet symbianlı telefon var malesef yeterli değil bada sistemi de bu yüzden es geçiliyor ya zaten toplasanız 5-6 tane HD oyun çalıştırabilecek telefon var iken uğraşmazlar. Samsung'un Bada için Nokia'nın da Symbian için para yedirmesi şart firmalara Apple tek modele nasıl çıkarttırıyor ama ? Apple'dan nefret ederim hiç sevmem. Ama yaptıklarını takdir ederim, adamlar ne pahasına olursa olsun tek bir telefon için neler yaptırıyorlardı. Şimdi Ipad Ipod Touch falan da var ama birkaç cihaz için yüzlerce Android'den daha çok destek verdirtiyorlar helal olsun. Nokia ve Samsung örnek alıp kendi sistemlerine sahip çıkmalılar ama bu saatten sonra o iş de olmaz.

[/QUOTE]

• Beğen

blackcemre

Üye
Nokiayı ikinci el alarak herkes batırıyor.sıfır telefon alınmıyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Hani bahar dönemi hafif kırgınlaşırsınız, arkadaşlarınız görür "neyin var" diye sorarlar. Onlar sordukça siz daha hasta hissedersiniz kendinizi. İlaç içmeye başlarsınız, aktivitelerinizi bırakır yataklara düşer iyice halsizleşirsiniz. Sonra öyle hasta hissedersiniz ki kendinizi evhamlar başlar. "Neyim var, kanser mi oldum, beynimde tümör mü var acaba" demeye başlarsınız. İnternette araştırır aklınızdaki hastalıkların belirtilerini öğrenirsiniz. Siz belirtileri öğrendikçe olmayan rahatsızlıklarınız ve belirtiler ortaya çıkar.
Doktora gidersiniz hiç olmayan rahatsızlıklarınız için testler tahliller yaptırırsınız. Öyle şanslısınızdır ki ya testlerde bazı değerler değişik çıkar, ya da test sonucunuz karışır.
Hiç olmayacak yere ufacık bir nezleden kendinizi ölüm döşeğindeki birisine çevirirsiniz.

Nokia da bunu yaptı.
Medya symbian düşüyor haberleri yaptıkça aktivitelerini yavaşlatıp "gerçekten symbian hasta mı" demeye başladı. Sonra da kendi sistemine ömür biçmekle bu süreci hızlandırdı. Hasta sistem hasta sistem diyerek resmen nezle olan Symbian ı kanser etti. Şimdi de kendi eliyle cenazesini hazırlıyor.

Yazık götürüyorlar dağ gibi Symbianı...

Not: Kaynak sitelerden birisinde de "Symbian 4 den taze görüntüler" diye paylaşılan görseller var :S

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
Hani bahar dönemi hafif kırgınlaşırsınız, arkadaşlarınız görür "neyin var" diye sorarlar. Onlar sordukça siz daha hasta hissedersiniz kendinizi. İlaç içmeye başlarsınız, aktivitelerinizi bırakır yataklara düşer iyice halsizleşirsiniz. Sonra öyle hasta hissedersiniz ki kendinizi evhamlar başlar. "Neyim var, kanser mi oldum, beynimde tümör mü var acaba" demeye başlarsınız. İnternette araştırır aklınızdaki hastalıkların belirtilerini öğrenirsiniz. Siz belirtileri öğrendikçe olmayan rahatsızlıklarınız ve belirtiler ortaya çıkar.
Doktora gidersiniz hiç olmayan rahatsızlıklarınız için testler tahliller yaptırırsınız. Öyle şanslısınızdır ki ya testlerde bazı değerler değişik çıkar, ya da test sonucunuz karışır.
Hiç olmayacak yere ufacık bir nezleden kendinizi ölüm döşeğindeki birisine çevirirsiniz.

Nokia da bunu yaptı.
Medya symbian düşüyor haberleri yaptıkça aktivitelerini yavaşlatıp "gerçekten symbian hasta mı" demeye başladı. Sonra da kendi sistemine ömür biçmekle bu süreci hızlandırdı. Hasta sistem hasta sistem diyerek resmen nezle olan Symbian ı kanser etti. Şimdi de kendi eliyle cenazesini hazırlıyor.

Not: Kaynak sitelerden birisinde de "Symbian 4 den taze görüntüler" diye paylaşılan görseller var :S

cok guzel yorum olmuş:)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Nokia da bunu yaptı.

Aynen öyle oldu diri diri gömüyor Nokia Symbian'ı. Nokia Yanlış İnsanların Elinde.....

blackyildiz

blackyildiz

Üye
Heey Ne oluyo dünyanın sonu mu geldi bir çok marka android kullanıyor da Ne oluyor tek başına nokia hedefinden vazgeçmiyor soruyorum sizlere 3G görüntülü konuşma hangi android de var

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Heey Ne oluyo dünyanın sonu mu geldi bir çok marka android kullanıyor da Ne oluyor tek başına nokia hedefinden vazgeçmiyor soruyorum sizlere 3G görüntülü konuşma hangi android de var

Galaxy S ile bayramda 3g görüntülü görüştüm :zzz:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
yanlız arkadaş haklı birazda.Dün galaxy s3 inceledim..adamlar yapmış.Ben öyle yağ gibi kayan seri bir telefon görmedim.alınır yani.parası da güzel ama hak ediyor bence :)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

Üst Alt