Symbian bitmiştir..FP2'nin son güncelleme olduğu açıklandı..

Sponsorlu Bağlantılar

gogis

gogis

Üye
arkadaşlar çatlak ses gibi olacak ama symbian iyi :) neden iyi derseniz sadece mesaj ve joikuspot u kullanıyorum :) ipodumla oyunumu da oynuyorum appleri de kullanıyorum :) ios harika kullanmayan bilemez :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
boyle bi sistem çöp mu olacak cok saçma oldu bu son!

ahmetdemircim

Üye
adventure symbianla ne yapacak onu çok merak ediyorum? acaba adventure diye bi telefon modelimi çıkacak

eses2166

Üye
ben 603 fp2 kullanıcısıyım gayette memnunum telefonumdan hiçbir sıkıntım yok iyiki almışım bu telefonu diyorum başkada bir şey söylemiyorum :oke:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
nokia artık wp8 üzerine yoğunlaştı. Pek bir şey artık beklememek gerekir.

mustafasen

mustafasen

Üye
keşke güncelleme hiç olmasaydı, sürekli güncelleme bekleyenler bence hiç bişeyden anlamayan tipler.mesela fp 2 bize ne kazandırdı.hız düşmüş,kamera maf,alfa numerik berbat . Daha ne güncellemesi istiyorlar.program isteyin bari

The Equalizer

The Equalizer

Üye
Nokia'dan bu saatten sonra birşey istemek,beklemek bence saçmalık.Kullanıcı kitlesini yok edebilmek için elinden geleni ardına koymayan ve saçmaladıkça saçmalayan başka bir şirket görmedim.İnsanı özendirip yeni modellerin peşinden koşmamızı sağlayacağı yerde,hem de 2016ya kadar destek verileceği açıklanan bir yazılımla daha 2013 bile olmadan gözümde biten Nokia.İçler acısı durumun farkında mısınız? :) Nokia'dan başka marka kullanmadım fakat en kısa zamanda Nokia'dan vazgeçeceğim.Hala Nokia'nın ve hayallerin peşinden koşmak sonu görünmeyen karanlık bir tünele girmek gibi...Bizler parayı sokakta bulmuyoruz.Artık Nokia'ya ve saçmalıklarına yatıracak param yok.Symbian bittiyse Nokia'da bitmiştir tebrikler Nokia isabet olmuş bu kararın...Kendi başını yemişsin!

FRAPSDH

Üye
Gerçekten üzüldüm , gerçi bunun olacağı belliydi. Düşük ekran çözünürlükleri ve düşük donanımla symbian ı mahvettiler.Bunlar eğer olsaydı yazılımlarda zaten otomatik gelecekti.

Nokia 3230 dan beri symbian kullanıyordum.Bende kötü oldum , sanırım bir dönem daha kapandı : (

DaNq3rB0y2

Üye
devir lumia devri

pro.engineer

pro.engineer

Üye
ben 701 kullanıyorum ama hiç üzülmedım . Çünkü bu telefonu alırken en azından 2 3 yıl kullanacağım diyerek aldım ihtiyaçlarım öncelikli idi. O yüzden bence sizde takmayın fazla nasılsa nokia takmıyor bu durumu. .

pRime.

pRime.

Üye
nokia yazılım işlerini zaten yavaş yavaş bitiriyor. bu saatten sonra üzerinde çalıştıkları tek yazılım s40 olacak. akıllı telefon kısmı da zaten microsoft'a ait. symbian'ı aylar önce bıraktı nokia.

The Equalizer

The Equalizer

Üye
devir lumia devri

Kendi adıma konuşayım bunca olumsuzluktan sonra sonra bi daha Nokia kullanmam.Hepinizin de bildiği gibi Nokia'nın pazar payının büyük çoğunluğu Türkiye'ye ait.Buradaki fanlar gözü kapalı Nokia alıyor.Eskiden biz de öyleydik fakat Nokia artık işin suyunu çıkardı.Bizler tüketici olarak hakkımızı arıyoruz sorgulanması gerekenleri sorguluyoruz.Yazılım güncelleştirmesi eksikleri gidermek demektir elimizdekini almak kullanıcıyı kısıtlamak değil!Hala Nokia kullanmak isteyenlere Allah sabır versin

hmzgl

hmzgl

Üye
Haberin doğru ya da yanlış kısmını bir kenara koyup kendimce şöyle düşünüyorum. Bu yeni cihazlar böyle işin başında kaderine terkedilirse anlıyorum ki bu işlerin artık suyu çıktı demektir. Böyle olursa eğer bir laptop parasını akıllı bir telefona vereceksem bu ancak kendim program yazabileceğim zaman ve olanakla olacaktır. Bu sondur artık 808 den sonra en fazla bir telefona vereceğim rakam 200 ,300tl

Polymath

Polymath

Üye
nokia telefonumun içine edecek ben gidip lumia alcam pehh

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
beyler bayanlar beni bilen bilir.herzaman nokiayi savunurdum ama haksız olduğu yerlerde de batıp çıkarırdım.dün severek kullandığım c6-01im beni yarı yolda bıraktı.hemde hiçbirşey olmadan.günde 3-4 belki de daha fazla reset atmaya başladı.yazılımı tekrar kurdum phoenixden.hafıza kartini formatladim yok yok.bazen ekrana kısayol eklemek istediğimde donup kaliyor reset atıyor.bazen de menüde dolaşırken.BÜTÜN programları kaldırıp tek tek kurdum denedim.sonuç aynı.birtek whatsappdan şüpheleniyorum.çünkü ne zaman hakkında kısmına baksam bağlantı kopmuş ve yeni bağlanmış oluyor.whatsapp kullanan arkadaşlarda benzer sorunlar var mi acaba.ya da ne yapabilirim?

caglar b

caglar b

Üye
özellikle 2.nesil cihazlarda bence hala potansiyel vardi (nokiaya göre yokmuş yazık),madem symbian bitti , o zaman kodları yayınlamalılar ki maemo ve meego daki gibi bizde kendi yolumuzu çizelim.bizim cihazlara uygun arm11 üzerinde düzgün çalışabilen bir android sürümü mutlaka vardır(samsungun bir telefonunda vardı ama ) onu kurabilmeliyiz en azından donanımımız bir android 2.3 için gayet yeterli(2.nesiller için söylüyorum yoksa bir c7 de android sıkıntılı olabilir)

quaim.21

Üye
özellikle 2.nesil cihazlarda bence hala potansiyel vardi (nokiaya göre yokmuş yazık),madem symbian bitti , o zaman kodları yayınlamalılar ki maemo ve meego daki gibi bizde kendi yolumuzu çizelim.bizim cihazlara uygun arm11 üzerinde düzgün çalışabilen bir android sürümü mutlaka vardır(samsungun bir telefonunda vardı ama ) onu kurabilmeliyiz en azından donanımımız bir android 2.3 için gayet yeterli(2.nesiller için söylüyorum yoksa bir c7 de android sıkıntılı olabilir)

Gayet Mantıklı:oke:

LimePie

LimePie

Üye
desenize millet artık telefonları elinden çıkarıcak bari 1.nesiller için lite çıkaydı bari

anılbaran

anılbaran

Üye
Saçma geliyor yahu ne yani bu son olmaz bence fp2 donna degil ki :hmmm yazılım yoksa cihazda çıkmayacak demektir.Önceden yapılan açıklamaya göre donno çift çekirdekli işlemci gerektirecekti.

- - - Eklendi - - -

Bence bu tip haberler ile insanların kafasının karıştırmaya gerek yok diyorum.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
daha symbian carla ve donna gelecek arkadaslar

Üst Alt