Symbian bitmiştir..FP2'nin son güncelleme olduğu açıklandı..

Sponsorlu Bağlantılar

aklsm

aklsm

Üye
Çok kötü oldm ya la

serinaga

serinaga

Üye
Yazık olacak, oysa baya iyileştirilmişti, biraz daha düzeltilse epey bir giderdi, ama symbian konusunda nokia kendi sonunu bilerek hazırladı, artık kuş tutsa olmaz ...

MaxipmaN

Üye
belli bişey ama şu lite çıksa

quaim.21

Üye
ümidim odur ki windows kendi telini kendisi üretirde nokia gibi windows la dirileceğini sanan markalar dibi bulur belle gibi bi arayüz buluyosun ama adam akıllı geliştirmeden bitiriyorsun belleyi allah akıl versin nediyim

• Beğen
Tepkiler: ID68
kartal076

kartal076

Üye
belle gercekten iyi. Nokia bırakmamalı bence. 2016"ya daha cok var ve br kac hata güncellemesi vermeli :)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Bayrama kadar 603 alacaktim...
Bu konuyu okudakdan sonra tekrar dusunmek zorunda kaldim. :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
ben 2016ya kadar bir şekilde geliştirirler diyordum ama kısmet 2012 sonuna kadarmış..yazık oldu :( telefonlara veda mı edeceğiz yani

doctorrr

doctorrr

Üye
yok yaa bunların alayı yalan...

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Fp2 gelmeden önce harika diyenler, geldikten sonra nefret etti. :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
inanmam

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Zaten belli olan bişeydi. Nokia bi Windows Phone'dur tutturmuş gidiyor. Gittikçe küçülen firma bitek WP sistemine bel bağlayacak yazık etti ve kendi kendine yaptı sanki WP üreten başka firma yokmuş gibi, üzülmeyelim Belle Fp2 gerçekten çok iyi bir sistem. Fp2'deki ufak hatalar da ufak güncellemelerle düzeltileceği için sorun yok. Eskiden Nokia'nın çıkardığı her model beni heyecanlandırırken artık o heyecandan eser kalmadı bakıp geçiyorum nasılsa WP diye.

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
bir şey aklıma takıldı nokia 2016'dan
sonra symbianı bırakırsa symbian ne
yapacak ? Hala nokia telefonları için
sürüm çıkacakmı yoksa kapatılacak
mı? Kapatılırsa nokia markete falan
birşey olmaz değilmi? Nokia 603 - 700 vb. Telefonlar'ın satışı duracak mı?

Symbianize

Symbianize

Üye
Destegi kesecek iste bisey kapanmiyacak hersey oldugu gibi kalacak ilerleyemeyecek tabi yazilim gelistiren arkadaslar desteklerse biseyler olabilir

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
şu an windows xp ve vista nasıl ise symbian da öyle olacak gibi görünüyor.

kaptanx77

Üye
2016 ya daha çok var arkadaşlar sanki hepimiz bir telefonu 5-6 yıl kullanıyormuşuz gibi yorumluyoruz :) en fazla 2 yıl kullanıp değiştiriyoruz genelde,şuan zaten hemen hemen her türlü uygulama kullanma şansımız var,sadece güncellemeler geldikçe kullandığımız programlardan yeni güncellemelere uyumlu halinin çıkmasını bekliyoruz,yada android için çıkan en son yeni uygulamaların symbian için çıkmasını bekliyoruz ve geneldede çıkıyor,onun dışında arkadaşlar hakkını yemeyelim işletim sistemimizin,nokia yıda yerden yere vurmanın bir anlamı yok bence,cep telefonları bu günlere geldi ise unutmayalım ki en büyük etkeni nokia dır,symbiandan önce işletim sistemi diye birşey yoktu,6600 çıkmadan önce öyle bir telefonu hayal bile edemezdik,tek eksiği eskisi gibi teknolojik anlamda yenilikler vermiyor,808 hariç tabi,bombayı yine 5 yıllık bir ar-ge ile patlattı,hala daha yanına yaklaşan olmadı,canon dslr fotoğraf makinası ve 808 karşılaştırması var youtube da bir izleyin derim,yazılım ayağında sıkıntılar yaşıyoruz doğru ama yaşamayan marka var mı?hemen hemen hepsinin bir sorunu var,örneğin androidde 1000 adet symbianda 600 adet uygulama olsun,peki telefonunuzda kaç tanesini kullanıyorsunuz,ne kadarına ihtiyac duyuyorsunuz,bence keyfinize bakın ve telefonlarınızın tadını çıkarın,zaten günlük hayatta herkesin bi ton derdi var bi yenisini ekleyip sıkıntılarınızı artırmayın,kimse yanlış anlamasın sadece bir dost tavsiyesi,saygılar...

• Beğen
Tepkiler: sayamora ve Makale_Helvetia
achambo

achambo

Üye
bu nokiayı basmak lazım finlandiyada

cyber

cyber

Üye
çokta tınnn =)

MaxipmaN

Üye
2016 ya daha çok var arkadaşlar sanki hepimiz bir telefonu 5-6 yıl kullanıyormuşuz gibi yorumluyoruz :) en fazla 2 yıl kullanıp değiştiriyoruz genelde,şuan zaten hemen hemen her türlü uygulama kullanma şansımız var,sadece güncellemeler geldikçe kullandığımız programlardan yeni güncellemelere uyumlu halinin çıkmasını bekliyoruz,yada android için çıkan en son yeni uygulamaların symbian için çıkmasını bekliyoruz ve geneldede çıkıyor,onun dışında arkadaşlar hakkını yemeyelim işletim sistemimizin,nokia yıda yerden yere vurmanın bir anlamı yok bence,cep telefonları bu günlere geldi ise unutmayalım ki en büyük etkeni nokia dır,symbiandan önce işletim sistemi diye birşey yoktu,6600 çıkmadan önce öyle bir telefonu hayal bile edemezdik,tek eksiği eskisi gibi teknolojik anlamda yenilikler vermiyor,808 hariç tabi,bombayı yine 5 yıllık bir ar-ge ile patlattı,hala daha yanına yaklaşan olmadı,canon dslr fotoğraf makinası ve 808 karşılaştırması var youtube da bir izleyin derim,yazılım ayağında sıkıntılar yaşıyoruz doğru ama yaşamayan marka var mı?hemen hemen hepsinin bir sorunu var,örneğin androidde 1000 adet symbianda 600 adet uygulama olsun,peki telefonunuzda kaç tanesini kullanıyorsunuz,ne kadarına ihtiyac duyuyorsunuz,bence keyfinize bakın ve telefonlarınızın tadını çıkarın,zaten günlük hayatta herkesin bi ton derdi var bi yenisini ekleyip sıkıntılarınızı artırmayın,kimse yanlış anlamasın sadece bir dost tavsiyesi,saygılar...

iyi bir yazı olmuş ama symbiana oyun yok oyun olsa yine gider symbian alırdım tabi devam etseydi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​bu arada refresh kullanan arkadaşlar python tabanlı hiçbir uygulamaya bulaşmasın..telefonu formatlamak zorunda kaldım bunun için.

Üst Alt