Symbian Belle [windows Phone 8] V.4

Sponsorlu Bağlantılar

bebektug123

bebektug123

Üye
sakın orjnal yapma fontu sırf onun için kulanyorm aman deym

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi

hack yaparak değiştirebilirsın bakarız o gün bir gelsin de ama Cfw güncellerken kimse konuya bakmıyor isteklerinizi Yazmıyorsunuz

- - - Eklendi - - -

hack yaparak değiştirebilirsın bakarız o gün bir gelsin de ama Cfw güncellerken kimse konuya bakmıyor isteklerinizi Yazmıyorsunuz

mcht05

Üye
Symbian Belle [Windows Phone 8 ] V.4 [3.4]
Symbian Belle [Windows Phone 8 ] V.4 [4.4]
diye 2 tane klasör var hangisinin içindekileri kopyalayacam

güvercin

güvercin

Üye
arkadaşlar uzun süredir cfw atmıyordum telefona en son modifiye v 52 kullanıyorum şu anki cfw yi direkt üzerine kurabilirmiyim yoksa önce versiyon mu yükseltmem gerek,yükselteceksemde en kısa yoldan nasıl yaparım.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar uzun süredir cfw atmıyordum telefona en son modifiye v 52 kullanıyorum şu anki cfw yi direkt üzerine kurabilirmiyim yoksa önce versiyon mu yükseltmem gerek,yükselteceksemde en kısa yoldan nasıl yaparım.

direk kur v60 a gececeksin

okan1096

Üye
Abi çok tşk ederim en yakın zamanda denicem ama aklıma birkaç şey takıldı Bu arada 5800 xm kullanıyorum
1-Telefona hard format ı atmadan yüklersen ne olur
2-Yüklerken hata falan verirse tekrar ne yapmam gerekir
3-Tekrar nasıl normale dönebilirim
4-Symbian Belle [Windows Phone 8 ] V.4 [3.4]

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Abi çok tşk ederim en yakın zamanda denicem ama aklıma birkaç şey takıldı Bu arada 5800 xm kullanıyorum
1-Telefona hard format ı atmadan yüklersen ne olur
2-Yüklerken hata falan verirse tekrar ne yapmam gerekir
3-Tekrar nasıl normale dönebilirim
4-Symbian Belle [Windows Phone 8 ] V.4 [3.4]

yani ben atmıyorum ama sana kalmış Tabi hızlı olmasını istiyorsan at tabi

hiç bir sorun çıkarmaz

Orjınal ofw yazılim yükleyerek orjinale dönebilirsın

4.4 3.4 memu düzeni resim deki gibi olsun istiyorsan 4.4

sallakocum

Üye
Şu ana kadar test ettiğim kadarıyla sorunsuz diyebilirim. Teşekkürler kardeşim. Emeğine sağlık.

okan1096

Üye
Abi yükledim kurdum allah senden razı olsun telim 5800 xm çok güzel oldu ellerine sağlık çok korkarak yaptım iyki korktuğum başıma gelmedi

okan1096

Üye
abi yükledimde desk clock olmuyo şöle yazıyo bu dahili bileşen ne yapcam abi yardım et lütfen

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
cfw de gömülü yükleneme gerek yok sadece c/deskclok Dosyasının içine sikınlerı atacaksın ve deskclok programını acıp istediğin saat i seçmek

okan1096

Üye
desclok programını bulamadım skinleri attım programı bi bulsam bi de rarın içindekileri atıcam demi rarı atmıcam bide 1 tane skini atsam olmazmı

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
menüde deskclok programı istediğin hangisi ise önü at

ahmetbond

Üye
ben 3x4 ü yükledim fakat saat öyle mavili değil nedendir 4x4 yükleyim mi ? telefon günlük flash yiyor :D

- - - Eklendi - - -

kardeş çok güzel olmuş tema efektleri ama ben bu flashın sade oynanmamış halini istiyorum kendim modlucamda temizi geçmedi elime geçsede sadece editlencek dosya var hata veriyor flash atarken yani sen bana bu flashın portlusunu verebiilmisin çok rica ediyorum.
ama rofs2 değil sadece diğer dosyalarda xxxxxx.vpl xxxx.dcp falan varya onlarda

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
ben 3x4 ü yükledim fakat saat öyle mavili değil nedendir 4x4 yükleyim mi ? telefon günlük flash yiyor :D

- - - Eklendi - - -

kardeş çok güzel olmuş tema efektleri ama ben bu flashın sade oynanmamış halini istiyorum kendim modlucamda temizi geçmedi elime geçsede sadece editlencek dosya var hata veriyor flash atarken yani sen bana bu flashın portlusunu verebiilmisin çok rica ediyorum.

onlari cfw den al rofs2 dosyasıni da buradan alabilirsin
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/c6-v42-ayiklanmis-problemsiz-portu-755004.html

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

onlari cfw den al rofs2 dosyasıni da buradan alabilirsin
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/c6-v42-ayiklanmis-problemsiz-portu-755004.html

Üst Alt