hikmet366
Üye
demekki bilmiyom neyse ÇOK SAOL kardeşim
rica ederim güle güle kullan
demekki bilmiyom neyse ÇOK SAOL kardeşim
harika olmuş. metro 8 atmıştım acayip derecede yavaş ve ana erkanda ofis butonu çalışmıyor. kesinlikle bu cfw yi kullanmanızı öneririm
güle güle kullan
kardesım cfw guzel gercekten gorunum olarak ama sorunları var dedıgım gbı bu sorunları hallet lutfen gozume carpan hatalar:malesef köyde çalışıyorum
kardesım cfw guzel gercekten gorunum olarak ama sorunları var dedıgım gbı bu sorunları hallet lutfen gozume carpan hatalar:
+sarj olurken yeşıl ısık sorunu var
+yandakı ekran kılıdının tıtresımını kaldır sorun yapıyo
+tam ekran qwerty klavyede baska klavyeye gecme secenegı yok
+mesaj okuma uygulaması ve saat uygulaması gereksız bence onları kaldırman cfwnın selamatı ıcın daha ıyı olacak
+acılıs anımasyonu cok kotu by marvınınkınden yap
şimdilik bu kadar hata gordum lutfen duzelt kullanmaya devam edebıleyım
şarj olurken yeşıl ışık modunu Ben attım o bir hata değildir
kilit titreşimi ne gibi sorun yapıyor
klavye sorunu nu biliyorum düzeltilecek
mesaj okuma kaldırım ama saat uygulaması kalır
bymarvın açıliş ekranı kasıyor denedim
sarj olurken yesıl ısık modunu bılıyorum ama sendekı sorunlu mesela ara sıra yanmıyo gec yanıyo tus kılıdını acarken yanıp sonuyo falan gıbısınden
kılıt tıtresımı de ekranın gıdıp gelmesıne neden oluyo bızzat denedım bunları
tmm klavye duzenlensın
saat uygulaması gereksız bence ram yıyyo yer kaplıyo
bymarvının cfw sını de denedım tek guzel yanı acılıs anımasyonu bende kasmadı
TEŞEKKÜRLER

guzele benziyorda biz bunu yapınca geri orjinal 5800 haline getirebiliyoruz mu?
guzele benziyorda biz bunu yapınca geri orjinal 5800 haline getirebiliyoruz mu?
Tamam Güncelleceğim Zaman konuda bütün istekleri yazarsınız
yeşil ışık modu iyi ya onda sorun yok geç gelsin boşwer okadr takma ofw kullanırken yeşil ışık mi yanıyordu
tamam tuş titrerimı kaldırız
saat uygulaması çalışmadıığı sürece ram kullanmaz ama bakarız
ya ben bilmiyorum kasan acıliş ekranları hızlandırıyorlar nasıl hızlandırıyorlarsa artık ben de kasma yaptı
ben ancak okulun açılma zamanına kadar anca güncellerim söyliyim
hakangüven nın cfw sinde kullandığı font benimkiyle uyumluhocam cfw çok güzel güncellemede orjinal 5800 yazı fontunu kullanırsan tadından yenmez ellerine sağlık haqan kardeş bu konuda yardımcı olur sana
5800 belle cfw de orjinal yazı fontu nu kullanılmış hacım onunkinin üstüne yükledim bunu güzel ama yazılar küçük kalıyor büyük yapıncada ekran değişişyor oda hoşolmuyor dediğimi yaparsan beni memnun edersin gözlerde ufak yazıları seçemiyor hacım tşk ettim
eyvallah
- - - Eklendi - - -
bu arada yıldız kare 0000 kare yapınca telefon resetliyor kendini güncellemebilgilerini göstermiyor yani