sakın orjnal yapma fontu sırf onun için kulanyorm aman deym
sakın orjnal yapma fontu sırf onun için kulanyorm aman deym
arkadaşlar uzun süredir cfw atmıyordum telefona en son modifiye v 52 kullanıyorum şu anki cfw yi direkt üzerine kurabilirmiyim yoksa önce versiyon mu yükseltmem gerek,yükselteceksemde en kısa yoldan nasıl yaparım.
direk kur v60 a gececeksin

teşekkür ederim ilk fırsatta yapayım o zaman![]()
Abi çok tşk ederim en yakın zamanda denicem ama aklıma birkaç şey takıldı Bu arada 5800 xm kullanıyorum
1-Telefona hard format ı atmadan yüklersen ne olur
2-Yüklerken hata falan verirse tekrar ne yapmam gerekir
3-Tekrar nasıl normale dönebilirim
4-Symbian Belle [Windows Phone 8 ] V.4 [3.4]
Symbian Belle [Windows Phone 8 ] V.4 [4.4]
diye 2 tane klasör var hangisinin içindekileri kopyalayacam
ben de aynı problemi yaşadım
o bende olmuyor iste ama sizde oluyor baştan cfw yi molayacam belki sorun çozulur
ben de aynı problemi yaşadım

ben 3x4 ü yükledim fakat saat öyle mavili değil nedendir 4x4 yükleyim mi ? telefon günlük flash yiyor
- - - Eklendi - - -
kardeş çok güzel olmuş tema efektleri ama ben bu flashın sade oynanmamış halini istiyorum kendim modlucamda temizi geçmedi elime geçsede sadece editlencek dosya var hata veriyor flash atarken yani sen bana bu flashın portlusunu verebiilmisin çok rica ediyorum.
ama rofs2 değil sadece diğer dosyalarda xxxxxx.vpl xxxx.dcp falan varya onlarda
ben 3x4 ü yükledim fakat saat öyle mavili değil nedendir 4x4 yükleyim mi ? telefon günlük flash yiyor
- - - Eklendi - - -
kardeş çok güzel olmuş tema efektleri ama ben bu flashın sade oynanmamış halini istiyorum kendim modlucamda temizi geçmedi elime geçsede sadece editlencek dosya var hata veriyor flash atarken yani sen bana bu flashın portlusunu verebiilmisin çok rica ediyorum.
ama rofs2 değil sadece diğer dosyalarda xxxxxx.vpl xxxx.dcp falan varya onlarda
çok saol sonunda yaptım
onlari cfw den al rofs2 dosyasıni da buradan alabilirsin
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/c6-v42-ayiklanmis-problemsiz-portu-755004.html
- - - Eklendi - - -
onlari cfw den al rofs2 dosyasıni da buradan alabilirsin
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/c6-v42-ayiklanmis-problemsiz-portu-755004.html