Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Neyse sabahı yaptık ben kaçıyorum yavaştan cümleten iyi sabahlar. belki ilerleyen günler de herşey daha güzel olur.

öyle değil mesela bubbles how to tie play to sleeping screen falan

marsoy

Üye
şuan bende sadece play to ve slepin secreen yüklü ayrıca türkçe orjinali yokki yüklesin ingilizce olarak yüklicen onu malesef

comand0

Üye
Video ve resim editörlerini gez hocam ha birde ovi müzik onlar bende ve karasahinemre nickli arkadaşta ingilizce..

valla her yeri gezdim eski prgramlarım oyunlarım yok sadece o annada da basıma gelmişti ing. yapdımmı geliyolar . ing tek bi şeye rastlamadım dedigin yerlerede bakdm sadece sosyal aglar social diye yazıyo acıyorum içeri turkce

comand0

Üye
hadi hayırlı olsunnn

Baba cok sagol sayende attık ilgin için tşkr ederim

----------Eklendi @ 05:07:03 ---------- Yazıldı @ 05:06:10 ----------

tek bişi diyim Bunu kullanan Anna manna hikaye daha dönmez baska bişeye :d

marsoy

Üye
Baba cok sagol sayende attık ilgin için tşkr ederim

ben bişey yapmadımki arkadaşım sen yükledin yardımcı olduysak seviniriz güle güle kullan

----------Eklendi @ 05:08:31 ---------- Yazıldı @ 05:07:25 ----------

biliyorum da türkçeyken yükleneydi eiydi

sende varya bunu bulduğumuza şükret ayrıca bak hala bazı arkadaşlar anna için servisleri arıyo utanmasalar finlandyaya gtcekler

Tepkiler: n000k

comand0

Üye
yeni telefon almıs kadar sevinclıyım koynuma alıp yatam 14.2 de yastık altında kalıyıdı

iyi uyudun belle geldi hemde tr ykle

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar nevar bende yaptim hemide delight arkadasinkini ve sadece turkce ve ingilizce tertemiz bir bellem oldu isteyen olursa paylasabilirim.Ozel mesaj atin gonderirim isteyene.
[/URL] Uploaded with [/IMG][/URL] Uploaded with [/IMG]
[/URL] Uploaded with [/IMG][/URL] Uploaded with [/IMG]

mfb2

Üye
Dostum bizim groptan (ç)Alıntı Yapmışlar