morhan23
Üye
çok teşekkürler kardeş.morhan c:/programfiles/nokia/phoneix)/product/RM 356 diye klasör ac bu dizinde at icine rardan cıkan dosyları jafla öyle aç dosyarı...
birde ben bir istekte bulunacaktımeğer ilerde tekrar fw yaparsan su ev ekranında rehber yazısı yerine simge yaparmısın Fatih? yada onu değistirebilecek bir program varsa atarmısın bana simdiden teşekkürler.
Ellerine sağlık şimdiye kadar kullandığım rom'lar arasında en sade ve en kullanışlısı diyebilirim. Bir kaç bug farkettim paylaşmak istiyorum;
- Işık sensörü sadece arama sırasında çalışıyor diğer durumlarda çalışmıyor.
- Menu tuş ışığı dim olmuyor ekran kararana kadar çok parlak yanıyor ışığın kısılması için tuşa basmak gerekiyor, bu da sensöre bağlı bir sorun.
- Boot logosu (Siyah ve NOKIA yazan), cihazı landscape olarak kapattığın zaman landscape ekranda portrait olarak görünüyor.
- Senin hazırladığın klasör ve programların isimleri ingilizce seçiliyken Türkçe görünüyor menüde.
- Pil kullanımı oldukça fazla pil modu eklersen faydası olur sanırım. Ya da eklediysen tam performans çalışmıyor. Batarya orijinal ve yeni sayılır 2 aylık falan tam, şarj ile 24 saati zor tamamlıyor. Tüm widget ve ıvır zıvırlar kapalı.
Şimdilik bunları gördüm, daha fazlası çıkmayacak diye düşünüyorum güzel hazırlamışsın. Emeğine sağlık.
programlar forumda mevcut s.k.t.r git kendi fwini hazırla. Bu fw de sorun yok cevapladığım soruları ikide bir sorunmuş gibi sormayın. Biraz araştırın . Alıştınız herşeyin kolayına.Penah0 yalvarmadım sana bu fwi kullan diye. Sana sadece acıyorum. Kendin için basit bi fw yapmaktan bıle acizsin
wwwcomtr
Kardeşim cfw süper hatası yok denecek kadar oda sadece ev ekranındaki müzik calar kısayolunda müzik çaları kapatsam bile hala sarkının ismi kalıyor ev ekranında sorun ne acaba? Bu arada emegine sağlık.
Güle güle kullan ev ekranında şarkı isminin yazması bi sorun değildir. Müzikçalar kapanıyor sadece son çalınan şarkıyı hatırlıyor.
fatih.11111.
dostum ses kesilmesi 3g dedi çekmiyormuş o yüzden ama genel zil sesini müzik seçiyom ama benim seçtigim müzigi çalmıyor bu sorun hala devam ediyor emegi gecenlerin eline saglıkDostum zil seslerinde şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım.
tarayıcıdan kaynaklı ona yapabileceğim bişey yok nokianın yazılım mühendislerine mesaj atmak lazım o konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?