ben bu klasörleri indirdim yalnız ne yapacağımı tam anlayamadım
madnes: Euro3 rofs'unu silin. core, euro2 rofs2, rofs3 ve uda kalsın. Diğer dosyaları silin. 4 dosya kalacak.'
böyle demiş ama böyle silince 5 dosya kalıyo neden 4 demiş bu bir.
bide anna dosylarını demiş ama öteki klasörün hepsini mi yani?
dostum 2 dosyayı sildikten sonra 4 tane dosya kalcak edit sayfasında..core,rofs2 rofs3 ve uda onu dyo madness..acele etme bence bekle az daha..tabii sen bilirsin yinede
marifet konu açmakta değil marifet arkasında durmakta
arkadaşlar emin olmadıkça sazan gibi zıplamayın lütfen yazık olur teknik serviste bu işin farkına vardı bu durumda iki cihazımızıda garanti dışı diye geri gönderdiler yazıktır en ayrıntılı ve en profesyonel yardımı almadan denemeyin sakın
önce paylaşım için teşekkürler.ama bir sorum var.farzedelim bunu kurduk c7 ye daha sonra orjinal belle çıktı yada ilerleyen zamanlarda hackli belle.o zaman bunları kurmakta herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalimiz varmı?zaten geri dönüşü yok birde böyle bir sorunla karşılaşırmıyız yani????
teşekkürler
önce paylaşım için teşekkürler.ama bir sorum var.farzedelim bunu kurduk c7 ye daha sonra orjinal belle çıktı yada ilerleyen zamanlarda hackli belle.o zaman bunları kurmakta herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalimiz varmı?zaten geri dönüşü yok birde böyle bir sorunla karşılaşırmıyız yani????
teşekkürler
ya şimdi tam anlamadım indireceğimiz iki dosya var bunları indirince Nokia_C7_RM-675_RC_Belle_Euro3_www.smartphonepro.hu bu isimli dosyanın içinde bir sürü dosya cıkıyor bunları annanın içine mi atcaz güzel bir anlatacak olan var mı acaba sunu
Eğer bilgisayarda ki Mcafee Enterprise'ı kapatabilirsem bende denemeyi düşünüyorum, yanlış anlamadıysam arkadaşın verdiği dosyalarla bir nevi manual Software Update yapacağım.Başımıza bir şey gelirse de artık yapacak bir şey yok.Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler...
Konuyu başlatan dostuma teşekkür ederim.Lakin biraz ayrıntılandırırsa bizler için daha iyi olacaktır.
sen ne yaptın jerkez beklemedmisin yoksa benim gibi elin mediafire linkinde nefsinle savaşıyomusun????
yemin ediyorum sıyırıcam kafayı tutamıyorum kendimi ama sanırım kurucam yaaaa.bu kadar zaman bekle bekle şimdide güzelim belle karşımda şimdide bitarafım yemiyo biraz daha beklemek ne biliyim saçma gelio karşımda duruyo çünkü.bir sürü şeyler gelip gidiyo böyle ihtimaller delircem başka bir şey olmucak yani.
bide aklıma takılan şu var.annada kurabildiğim widget yada programları bunda kuramayacağım değilmi?bunun için belle versiyon widgetmı bulmam gerekcek acaba?
biri bana düzgünce anlatsa kuracam ben
her seyi yapıyorum 4 dosyaya kadar bırakıyorum ama ölü flash atarken ki dosyaları secme kısmında en alttaki dosyayıda siliyorum euro2 rofs2 sinide gösteriyorum peki ya geriye kalan diğer 3 dosyayıda mı göstercem orda mesela rofs3 kalıyor uda ve core kalıyor onlarıda mı göstermem grek?