Symbian Belle 26 Ekim'de çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Anna Belle Teknoloji'de anlaşılan yeni çağ atılıyor xD

esatgelmedi

Üye
bu yeni belle şu an forumda yüklenenden farklı mı olacak acaba? ben yükledim on numara olmuş. eğer bunun aynısı ise hiç boşuna beklemeyin forumdan yükleyin derim. telefon şimdi daha da güzel oldu.

SilentOne

SilentOne

Üye
iste o forumda yüklediqin belle o :)

----------Eklendi @ 14:37:09 ---------- Yazıldı @ 14:35:55 ----------

bnce belle soyle bi ocakta yada şubatta gelir

pRime.

pRime.

Üye
hayir ben Turkiyede yasiyorum.Telefonu Almanyada aldim ve Navidirmden Turkiye surumunu indirdim.Yani anlayacaginiz Orjinal Turkce Belle var.
ozaman bizim telefonlara da yakın zamanda çıkacak demektir.

----------Eklendi @ 19:30:00 ---------- Yazıldı @ 19:28:59 ----------

symbian belle geldikten sonra symbian3 bolumunun ismini belle diye değiştirilim agalar

symbian belle zaten symbian^3 ama

TheMadness

TheMadness

Üye

ozaman bizim telefonlara da yakın zamanda çıkacak demektir.

----------Eklendi @ 19:30:00 ---------- Yazıldı @ 19:28:59 ----------

symbian belle zaten symbian^3 ama

Symbian Belle Symbian^4'tür.

pRime.

pRime.

Üye
ki evet symbian^4 diye bişey yok, bütün yapılanlar symbian^3 üzerine...

Uruloki

Uruloki

Üye
bu arada moralinizi bozmak istemem ama mynokiablog 26 ekimde gelmeyecek diye konu açtı

pRime.

pRime.

Üye
doğrudur zaten ben de söyledim 26'sında nokia world'de tanıtılcak sadece ama ben sene sonuna gelir diye tahmin ediyorum.

erollcelik

erollcelik

Üye
[/B][/I][/SIZE][/COLOR]----------Eklendi @ 09:43:54 ---------- Yazıldı @ 09:43:36 ----------Artık beklemiyorum.256 mb ram ne yaparsan yap yetmiyor.Çünkü kullanılan dosyaların boyutlarıda büyüdü artık.

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide serdar zaten tanıtıldı ki daha önce yani 700-701-600 tanıtıldığı zaman belleyi de tanıttılar nokia world de yeni symbian cihazlar yani 603 ü görebiliriz -meçhul bir olay- ama nokia world ün tanıtımında microsoft ile nokia yazısı çıkıyor ondan dolayı wp7 cihazları görmemiz mümkün

@Esendağlı hacı orası öyle ama flashlamayan var sonra sizin ki beta bitmiş bir yazılım değil yani bunun gibi şeylerde var

pRime.

pRime.

Üye
iyide serdar zaten tanıtıldı ki daha önce yani 700-701-600 tanıtıldığı zaman belleyi de tanıttılar nokia world de yeni symbian cihazlar yani 603 ü görebiliriz -meçhul bir olay- ama nokia world ün tanıtımında microsoft ile nokia yazısı çıkıyor ondan dolayı wp7 cihazları görmemiz mümkün
Tamam işte tam bir tanıtım yapılcak yeni cihazlarla.

ilterhan

Üye
belle yükledim ama hiç memnun degilim yeniden anne ya dönüş yapacam.. spb shell 3d aynı özelliklerde bir program nerede ise... anna belle yani hepsi degişik bir alem.. yaşasın 6600 panda ilk aldıgım günden beri tıkır tıkır çalışıyor maşallah...

chakal58

chakal58

Üye
26 Ekim asparagasını duyuran bu tarihte çıkmayacağını söyledi.

Ayrıca Symbian Belle'yi niye tanıtsınlar ki? 24 Ağustos'ta hangi eksik tarafı kaldı da 26 Ekim'de de onu açıklayacaklar. ABD ve Kanada'da henüz Anna güncelleştirmesi çıkmadı ve Nokia önce bu sorunu halletmeye çalışıyor. Nokia World'de en fazla yeni Symbian telefon gösterirler; ancak çoğu tahminler Windows Phone 7 üzerine yoğunlaşmış.

cardanadam

cardanadam

Üye
halimize şükredelim beterin beteri varmış amerika annayı bekliyor biz belleyi

brifing

Üye
arkdaşlar bugun nokia nın resmi twitter sayafsı twitterdan ilginç bi şeye imza attı,belle adına... ileti şu aynen paylaşıyorum..
So, we’re almost ready to launch a new smartphone. Can you find it hidden in this pic?
sybmbian bellenin akıllı telefonlar için neredeyse başlatmak için hazır olduklarını söylüyor ve ekliyor..resimde gizleneni bulabilir misiniz? diyor sizce nedir bu olay?

pRime.

pRime.

Üye
yeni çıkan telefonlarını tanıtcaklar işte, resimde de yeni çıkan symbian belle'li telefon saklı.

brifing

Üye
yeni çıkan telefonlarını tanıtcaklar işte, resimde de yeni çıkan symbian belle'li telefon saklı.
hangi karede saklı olduğunu soruyor herkes farklı şeyler demiş..hangi karede ozaman

Üst Alt