Symbian Belle 26 Ekim'de çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle 26 Ekim'de çıkıyor
ve buradaki haberlere göre bu sefer Nokia tarafından da tarih onaylanmış ve Belle 26 Ekim'den itibaren indirilmeye başlanacak. Umarım bu sefer bize sıra erken gelir.

• Beğen
Tepkiler: asperea, Cezzbedici3, realplayer2 ve 1 kişi daha

spartuas

spartuas

Üye
26 ekimde çıkacak + oviye verecekler + naviye. Her ülke 1 ay bekleyecek. Türkiye 2-3 ay ne farkettiki :) Bu işten sadece telefonu yurddışı çıkışlı olanlar şanslı ben mesela :oke: Yani Bekle bekle bekle beklenmez aga sonra forumda konu açılacak nokiaya küfürler edilecek. Telefonlar satılacak belle gelmiyor diye xd neyse beklenmez.....

• Beğen
Tepkiler: realplayer2
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence de beklenmez navifirm den alman belle yükleriz 1 ay idareten :)

• Beğen
Tepkiler: -omer- ve realplayer2
PriZm

PriZm

Üye
en az 2 ay gecikir:ehe aralıkta gelir bence:D

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
    Konu Sahibi
Yeter ki çıksın söyledikleri tarihte, ben euro 2 yükleyip sonra yeniden Türkiye sürümüne dönmeye razıyım.

EFG_07

EFG_07

Üye
nokiaya güven olmaz çünkü ne deseler o tarihte çıkmıyor illaki hep gecikmeli geliyor ne işletim sistemlerinde ne de müşteri memnuniyeti konusunda nokia artık bitmiş durumda

• Beğen
catdog136

catdog136

Üye
valla şimdi inanmak istemiyorum.. Annada bekledik bekledik aylarca.. Belle çıkana kadarda inanmayacağım açıkcası :D

Dampierre

Dampierre

Üye
bellenin çıkması çok yakın zaten, 701 piyasada, adamlarda stabil belle sürümü var yani, 2012 ye girmeden elimizde olur belle tüm symbian 3 ler için

• Beğen
Tepkiler: n000k
PriZm

PriZm

Üye
bellenin çıkması çok yakın zaten, 701 piyasada, adamlarda stabil belle sürümü var yani, 2012 ye girmeden elimizde olur belle tüm symbian 3 ler için

tmmda n8,c6-01 falan için yani Symbian^3- Annalı lar için tekrar baştan yazıyorlar:(

• Beğen
IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
    Konu Sahibi
geçmişte verilen tarihler pek tutmadı gerçekten de ama gsmarena nokia da onayladı diyerek haberi vermeseydi zaten açmayacaktım başlığı, bir başlığın altına 26 ekim diye bir söylenti var der geçerdim. umarım bu sefer tutar.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
valla şimdi inanmak istemiyorum.. Annada bekledik bekledik aylarca.. Belle çıkana kadarda inanmayacağım açıkcası :D
yinede inanma anna geldi ne oldu onu halletmeden yeni versi geliyor millet perisan yeni alanlarda sorun yok N8 C7 E7 anna hic birinde turkcede sorun yok qt programlarinda ama oviden guncelleyene ne oluyor bilmiyorum.aslinda telefonun garantisi var gotursem burdada bana yakin nokia care yokki neyse turkiyeye gelince veririm desem onlarda birsey bilmezki benden iyisini bosver nasilsa belle kullaniyorum.adamlarin downgrade yapildini bile bilmiyorlar dedim ben ogretiyim ucret karsilinda bakalim haber bekliyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence Anna faciasından ders çıkarmışlardır.
En geç 15 Kasım'a kadar bize de gelir...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
güncellemem başıma ikinci anna faciası gelmesin telefonu bidaha servise vermeye niyetim yok :nono:

TheMadness

TheMadness

Üye
Zaten ben kullanıyorum. Yüklemicem orjinalini. ivo777 the best! 3.2

pRime.

pRime.

Üye
bence buna güncelleyecek olanlar soft format atıp güncellesin. ben şahsen anna'da takılıp kalmayı düşünmüyorum çok daha iyisi varken...

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
spartuas

spartuas

Üye
HEP beraber ya tutarsa müziğini dinleyelim. Belki tutar ya tutarsaaa ya tutarsaaa :ehe :ehe

trontr

Üye
26 ekim mi puhahahhaaaa çok komik geldi bir an :D

pRime.

pRime.

Üye
O zamanda çıkar mı bilmem ama çıkarsa en az 1 ay bekleriz TR sürümü için. Şurası kesinleşti, sene sonuna kadar hepimiz belle kullanmaya başlayacağız.

emreipekci

emreipekci

Üye
inşallah diyelim. ama hiç de umutlu değilim.. :bilmm

Üst Alt