Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Belle 26 Ekim'de çıkıyor
Sponsorlu Bağlantılar
realplayer2
Üye
valla tutsa iyi olur bide sızmasından iyi olsun arkadaş anna faciası gibi olmasın annayı oviden günvelleyenlerin elinde patladı telefonlar nese inşallah bu tarih doğrudur arkadaşlar...
valla tutsa iyi olur bide sızmasından iyi olsun arkadaş anna faciası gibi olmasın annayı oviden günvelleyenlerin elinde patladı telefonlar nese inşallah bu tarih doğrudur arkadaşlar...
Herkes sağlıklı diye oviden güncelliyorlar. Ovide aslında bir nevi phoenix dir. Ovi refurbish tuşu yerine software updateye basıyo r flashlıyacaksın ki dosyaları yenilensin ayrıca tarih %50
26ekimde çıkcak deniosa tarih veriyorum nisan 30 en erken annayı kaç ay bekledik hatırlayamıyorum
Makale_Helvetia
Üye
allahtan umut kesilmez bekleyip göreceğiz.
IKHULAKU
Üye
Konu Sahibi
Sizlere bir güzel haber daha, sanırım 26 Ekim tarihi doğru. Nokia 13 Ekim'de Esma Sultan Yalısı'nda Symbian Belle ve yeni çıkacak Belle yüklü bir telefonunun lansmanını yapacak.
Sizlere bir güzel haber daha, sanırım 26 Ekim tarihi doğru. Nokia 13 Ekim'de Esma Sultan Yalısı'nda Symbian Belle ve yeni çıkacak Belle yüklü bir telefonunun lansmanını yapacak.
Bir yeni haber daha nokia ile görüştüm. 26-30 ekim arası çıkacak. Yani 26 ekim 2012 de
catdog136
Üye
inanmıyorum halen, anna gibi beklicez aylarca..
cardanadam
Üye
al işte belle için tarihler verilmeye başlandı 26 ekim üstüne 6 ay ekle 2012 nisan eder mayalara göre 2012 aralıkda dünyanın sonu geleceyini düşünürsek 8 ay kullanırız belki