Symbian Belle 26 Ekim'de çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

realplayer2

realplayer2

Üye
valla tutsa iyi olur bide sızmasından iyi olsun arkadaş anna faciası gibi olmasın annayı oviden günvelleyenlerin elinde patladı telefonlar nese inşallah bu tarih doğrudur arkadaşlar...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​hiç heyecanlanmadım zaten kullanyoruz :D

spartuas

spartuas

Üye
valla tutsa iyi olur bide sızmasından iyi olsun arkadaş anna faciası gibi olmasın annayı oviden günvelleyenlerin elinde patladı telefonlar nese inşallah bu tarih doğrudur arkadaşlar...
Herkes sağlıklı diye oviden güncelliyorlar. Ovide aslında bir nevi phoenix dir. Ovi refurbish tuşu yerine software updateye basıyo r :) flashlıyacaksın ki dosyaları yenilensin :) ayrıca tarih %50 :oke:

marsoy

marsoy

Üye
annada 15 ağustosta çıkacaktı :D

KO9

KO9

Üye
26ekimde çıkcak deniosa tarih veriyorum nisan 30 en erken annayı kaç ay bekledik hatırlayamıyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
allahtan umut kesilmez :) bekleyip göreceğiz.

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
    Konu Sahibi
Sizlere bir güzel haber daha, sanırım 26 Ekim tarihi doğru. Nokia 13 Ekim'de Esma Sultan Yalısı'nda Symbian Belle ve yeni çıkacak Belle yüklü bir telefonunun lansmanını yapacak.

pRime.

pRime.

Üye
Sizlere bir güzel haber daha, sanırım 26 Ekim tarihi doğru. Nokia 13 Ekim'de Esma Sultan Yalısı'nda Symbian Belle ve yeni çıkacak Belle yüklü bir telefonunun lansmanını yapacak.
Bunu doğrulayan bi link?

spartuas

spartuas

Üye
Bir yeni haber daha nokia ile görüştüm. 26-30 ekim arası çıkacak. Yani 26 ekim 2012 de :ehe

catdog136

catdog136

Üye
inanmıyorum halen, anna gibi beklicez aylarca.. :D

cardanadam

cardanadam

Üye
al işte belle için tarihler verilmeye başlandı 26 ekim üstüne 6 ay ekle 2012 nisan eder mayalara göre 2012 aralıkda dünyanın sonu geleceyini düşünürsek 8 ay kullanırız belki

pRime.

pRime.

Üye
Gülemedim.

spartuas

spartuas

Üye
Espri yaptım gülün :) Neyse tartışma başlatmak istemiyorum. İncicaps ci varsa gelsin.

cardanadam

cardanadam

Üye
gülüncek bir durum yok aslında ağlanacak halimize gülüyoruz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Anna daha önce hiç bir cihazda kullanılmadıgı için gecikti ama belle şimdi hazır durumda o yüzden 26 ekimde çıkma ihtimali yüksek arkadaşlar .

cardanadam

cardanadam

Üye
türkiyeye çıkacak diye bir yazı göremedim

Üst Alt