Symbian Belle 26 Ekim'de çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
26sina belle i beklemeyin hayal kirikligina ugrarsiniz sonra. 26sinda yayinlansa bile turkcesinin gelmesi 1 ay surer ama yil sonuna herkes kullanmaya baslayacak sanirim.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
1 bucuk aya kadar çıkar arkadaşlar çıkmayacak olsa neden Belle'nin Ovi Mağazasını indirmeye sunsunlar ki ovi mağaza bildiğiniz bellenin mağazası :D
bu da bellenin kısa zamanda geleceğinin sinyallerini veriyor

• Beğen
Tepkiler: n000k

apolayn

Üye
bu iş askerde askerlik düşecekmiş der gibi bişeye benziyor . adam askerlik düşecekmiş diye şaka yapıyor kulaktan kulağa yayılınca kendide inanıyor

burakcal2

Üye
26sina belle i beklemeyin hayal kirikligina ugrarsiniz sonra. 26sinda yayinlansa bile turkcesinin gelmesi 1 ay surer ama yil sonuna herkes kullanmaya baslayacak sanirim.

Bellenin Turkcesi zaten hazir.Ben Nokia 701 de kullaniyorum

burakcal2

Üye
hayir ben Turkiyede yasiyorum.Telefonu Almanyada aldim ve Navidirmden Turkiye surumunu indirdim.Yani anlayacaginiz Orjinal Turkce Belle var.

cyber

cyber

Üye
bayrama gelse keşke

musty522

Üye
hayir ben Turkiyede yasiyorum.Telefonu Almanyada aldim ve Navidirmden Turkiye surumunu indirdim.Yani anlayacaginiz Orjinal Turkce Belle var.
nasıl aldın almayadan getirttin mi yoksa gidip ordan mı aldın bizde alabilsek keşke türkiyeye neden yollamıyolar ş telefonu neden hep sona biz kalıyoruz burdada çıksa bir an önce de alsak bizde bi 701

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle zaten hazır 26 ekimde çıkmıcak diyerek milleti kandırmayın

asperea

Üye
symbian belle geldikten sonra symbian3 bolumunun ismini belle diye değiştirilim agalar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​makedonya da çıkmışmıdır acaba..bayramda gidiyorum belki oradan alırım bende 701 :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
buradanda bakabilirsiniz

TheCower

TheCower

Üye
Teşekkürler.

cetvel111

cetvel111

Üye
bırak oviden program kurmayı ben oviye giremiyorum :ehe

[h=6]ayarlar - bağlantı - ayarlar - hedefler - wap servisleri.
wap servisleri genelde herkeste turkcellwap veya avea gprswap dir.
bunları internet bölümüne yollayın burayı boşaltın.
hedefler - internet bölümünde 1 sizin modeminiz 2 de hattınızın gprswap ı dır.
modeminizi kopyala yapıp wap servislerine yollayın. ama internet bölümündede bi kopya dursun.[/h]aynı sorun benim c7 dede vardı yukarıdaki gibi yaptım şu an oviye girebiliyorum.bir dene istersen arkadaşım.

serinaga

serinaga

Üye
ayarlar - bağlantı - ayarlar - hedefler - wap servisleri.
wap servisleri genelde herkeste turkcellwap veya avea gprswap dir.
bunları internet bölümüne yollayın burayı boşaltın.
hedefler - internet bölümünde 1 sizin modeminiz 2 de hattınızın gprswap ı dır.
modeminizi kopyala yapıp wap servislerine yollayın. ama internet bölümündede bi kopya dursun.

aynı sorun benim c7 dede vardı yukarıdaki gibi yaptım şu an oviye girebiliyorum.bir dene istersen arkadaşım.

Hımmm mantıklı, bak bu kopyalama işini hiç düşünmemiştim :)

eyo18

Üye
arkadaşlar güncelleme geldimi bizim bellenin üstüne drek kurabilcezmi yksa flash mı atıcaz?

TheMadness

TheMadness

Üye
ekim demişler bence seneye ekim çıkar :kop::d::aha::off:

cabal21

cabal21

Üye
yurt dışı çıkışlı olanlar nerde şanslı. bana halen anna gelmedi siz belle den bahsediyonuz. önce bi anna gelsin.

Üst Alt